Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Mne by zajimalo,na zaklade ceho se urcuje poradi napriklad kovaru a alchu.U hracu to vypada celkem zrejme na zkusenosti,Rybari jasni,Hledaci ,Taekwoni mise..ale tidle?Je snad nejak hodnoceno pocet vyrobku..v kvantite nebo i v narocnosti? /thx

Diky..v tu dobu sem o RO jeste ani nevedel /heh

Edit-Tentokrat jsem dokonce i hledal..co znamena Ranker(info z CP prvni tri jsou rankeri).To jsou ti,u jejichz vyrobku je bonus?

V tom odkazu se mluvilo o 10 prvnich,to by stalo za pokus,ale "utocit" na prvni tri je paradni ruinovacka,nic pro jednotlivce a kdo vi,jesli by to slo i s gild podporou /...

A jeste mala vec...tak jako v formuli v prepare potion neni uveden vliv INT,v potrebach pro resist poty je misto powder of Buft**** treba uplne neco jineho-ma na uspesnost slim potu vliv pocet bodu v nejakem skilu jako je to u botles?{+1xskill LvL}

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Helmet of Orc Hero tady zabira dve pozice na hlave middle a upper (teda aspon myslim) ale podle

www.rodatabase.org

www.roempire.com

www.rocards.de

ma zabirat jen jednu pozici =) jak to je teda spravne ? :):)

jak se dostat do Lighthalzen dungeonu? je na to nějaký quest nebo jiné požadavky?

No pokud dobře ví­m, tak průkaz (propustka) z dřivÄjÄí­ho questu ti už nestaÄí­ a stráže tÄ nepustí­... A mÄl by být nějaký dalÄí­ quest za který zí­skáváÄ i expy... :) Teda aspon takhle jsem to vyrozumnÄl v guildÄ. Radči si poÄkej na odpovÄÄ nÄkoho jinýho. :)

Guest Maul

Nejprve je nutny udelat quest na Laboratory permit. Musis projit pres Lhz Security Guard a pak vpravo dole najdes npc u kteryho se quest dela. Nekde tu sou na foru detaily, asi Questy A Problémy S Nimi, ale nechce se mi to hledat :)

Pak tu sou novinky :)

- Pokud se budete divit ze vas Lighthalzensky Security Guard nechce pustit na druhou stranu mapy, musite pockat nez skonci stav nebezpeci nebo si udelat zmineny friendship quest a mit u sebe "Pass" ktery dostanete. Laboratory Permit je stale nutny na vstup do LHZ dungeonu.

- Implementovam Lighthalzensky friendship quest. Odmena za jeho splneni jsou expy podle vaseho base levelu (az 800k).

Z nich se dozvis, ze je implementovany dalsi Lhz quest, Lhz Friendship Quest. Ten ti zarucuje volny pruchod pres Lhz Security Guard(pokud mas uz hotovy Laboratory Permit), ale neni nutnosti. Holt si nekdy budes muset pockat, kdyz ho neudelas :) A za nej je odmena az 800k expu, podla base lvlu. Imho cim vyssi lvl, tim vic expu dostanes :)

Helmet of Orc Hero tady zabira dve pozice na hlave middle a upper (teda aspon myslim) ale podle

www.rodatabase.org

www.roempire.com

www.rocards.de

ma zabirat jen jednu pozici =) jak to je teda spravne ? :):)

Ja mam celou dobu co hraju zazity ze zabira 2 pozice :) Ale mozny je vsecko, kdyz treba Eye of Dullahan nema davat odolnost na poison. Menit to nebudu.

Cim min zmen (hlavne v item a mob databazi) oproti originalu tim lip. Je tezky to pak vsecko hlidat.

mno jako já tu orc hero helm už dří­v naÄel že je jenom na top .. ale tj jedno.. prostě tak jak to je teÄ to udÄlali vývojáři eatheny protože se prostě nÄgde ÄpatnÄ podí­vali ?:)

Ve vsech 3 databazich:

www.rodatabase.org

www.roempire.com

www.rocards.de

jsem nalezl Helm of Orc Hero s tim ze je u ni napsano Head Middle

Dle meho nazoru chyba, protoze neni mozne, aby byla jen do middle.

Jinak na ragnarok.gamona.de je psana jako Upper, Mid

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...