TheERay Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Dva dotazy:1) Funguje uz Gemini karta? (= funguje stejne jako je napsano v popisku?) Add 30% resistance against Silence and Stun if the user has 90 or more base AGI points.Add 50% resistance against Stone Curse and Sleep if the user has 80 or more base VIT points. 2) Pokud tomu rozumim spravne tak efekt karty bude fungovat i kdyz budu splnovat jen jednu podminku, tj.: kdyz budu mit 90 VIT, tak budu mit o 50% mensi sanci na SC a Sleep, nebo pokud budu mit treba 100 AGI, tak bude sance na stun o 30% mensi a pokud budu mit jak AGI, tak VIT vetsi nez je podminka budou fungovat oba efekty? jsou nezávislý na sobě .. ty oba efekty.. můžeš mít jeden každý zvlášť i oba dohromady .. edit:ještě sem se chtěl zeptat esli možná by nebylo jednodušší třeba hodit sem rovnou i tu další SVN v který se pár problémů možná vyřešilo a třeba jiný problémy by se nemuseli opravovat 2x .. a prostě přecházet rovnou o 2 SVN nevidim až tak dalece do všeho kolem toho .. pouze mě to napadlo edit2: nešlo by udělat něco jako druhý main channel? -- trade channel -- .. člověk by pak nemusel spammovat main O: -) třeba by moh mít i jinou barvu .. samozřejmě možnost zapnutí/vypnutí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Mas 0% tak co chces davat pryc? No jestli se to da dat pryc tak by ses mohl kouknout na muj warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 edit2: neÄlo by udÄlat něco jako druhý main channel? -- trade channel -- .. člověk by pak nemusel spammovat main O: -) třeba by moh mít i jinou barvu .. samozřejmÄ možnost zapnutí/vypnutí Fórum? Ale to by to musel nejdřív nÄkdo Äíst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 edit2: neÄlo by udÄlat něco jako druhý main channel? -- trade channel -- .. člověk by pak nemusel spammovat main O: -) třeba by moh mít i jinou barvu .. samozřejmÄ možnost zapnutí/vypnutí dobra myslenka, ale nekteri doposud nepochopili smysl prikazu parta/hledampartu a novy prikaz na trade channel by je asi dost konsternoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 dobra myslenka, ale nekteri doposud nepochopili smysl prikazu parta/hledampartu a novy prikaz na trade channel by je asi dost konsternoval IMHO by je nekonsternoval nebot by o nem ani nevedeli. Napad -- Prikazy parta/hledampartu by mohly byt vysverteny u specialniho skoliktele prikazu v novic zone.Tak aby si to mohli newbici rovnou ozkouset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 jsou nezávislý na sobě .. ty oba efekty.. můžeÄ mít jeden každý zvláÄÂť i oba dohromady ..Dik, to sem potreboval slyset. Ted uz jenom zbyva sehnat slotovy glasses, nemas jedny navic, nahodou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 dneska v labu padla seyren windsor.. a něgdo mi nevěřil že to dělá str+(refine rate -6) do head gearu ... a něgdo řikal že je dobře možný že se to eště změní Seyren Windsor CardReduce damage from DemiHuman and Brute monsters by 20%.Class : CardCompound on : ShieldWeight : 1//jedno ruský fórum Seyren Windsor Card (Lost-Power)STR - 6Increase STR by an amount equal to the refine rate of the equipment this card is compound on.Class : CardCompound on : HeadgearWeight : 1//ragnainfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 dneska v labu padla seyren windsor.. a nÄgdo mi nevÄřil že to dÄlá str+(refine rate -6) do head gearu ... a nÄgdo řikal že je dobře možný že se to eÄtÄ zmÄní jj je to uz jinak,taky jsem si vsiml,stejne jako eremes uz nedava 25% na empo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 U tÄchhle novejch karet to asi nikdo neví jistÄ, můžou bejt klidnÄ do úplně jiný Äásti equipu. NÄkterý maj odliÄnej popisek od scriptu, jiné jsou "undecided" .. možná o pár svn a mÄsíců dál Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 moh by sem prosím něgdo postnout jak to je se všema možnejma redukcema na GW ? a jaký staty maj vliv na určitý statusy (bylo to tušim v gw topicu co se pak smáznul :/ ) zkoušel sem hledat ale bohužel edit: jak je to vlastně se size redukcema ? zkoušel sem jeden simulátor a ať dělám co dělám vychází to divně..podle zdroje http://rov.vaxva.com:8080/db/size.html má práwě 1h sword 100% na medium a spear (když člověk nesedí na pecu) 75% ale dmg vychází nastejno..jakto? co je špatně ? simulátor nebo ta stránka ? nebo už toho je na mě moc a nemyslí mi to takhle pozdě ? i když podle jinýho calcu už to vychází (1h sword ~ 100% vs medium size) btw nešel by povolit skill na volání ditětě a rodičů k sobě i ve městě? edit X: náhodou sem to našel...http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?title=Socket_Enchant počítá se s tim slotovánim u nás bo ne prosim? popř zhruba v podobě ako na té adrese? jako slot tiara a do toho ještě elder willow ..na palici +3 int ..další věc nahrávající int wiznám.. za chvíli tu snad ani nebude jinej build :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aragod Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Mohl by mi nekdo poradit kde se da vycvicit 1st level class ? (Rogue) a od jakeho levelu ? diky popripade kde bych nasel lokace pro vycvik dalsich povolani Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Mohl by mi nekdo poradit kde se da vycvicit 1st level class ? (Rogue) a od jakeho levelu ? diky popripade kde bych nasel lokace pro vycvik dalsich povolani pořádnÄ se koukni po fórech.. nevim přesnÄ esli oba myslíme to samý ale asi jo.. sekce thief p.s.: dříf se dalo kliknout mimo dosah/range skillu a postava tam doÄla a zacastila .. teÄ to tak na 50% "nefunguje" .. mÄl sem dotaz esli se to nedá nějak jednoduÄe vrátit jak to bylo dříf .. ono to docela dost obtÄžuje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klamath Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Poradí nÄkdo cestu či způsob jak se dostat na Turtle Island? Díky. 2Josifek: Díky za tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Turtle Island Quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 sem se chtěl opítat esli skill Signum crusis funguje na undead race nebo element a našel sem 2 různý možnosti popisků: a) -50% def a funguje na undead a ghost (čili podle elementu) 45% šanceb) -30 def a funguje na undead a demon (čili podle race) .. poradí mi prosím něgdo popř kdo se umí hrabat ve skill DB že by se mi podíwal prosím ? c) teď sem našel dokonce ještě jeden.. -50% def a undead+shadow a 63% šance ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Uz jsem to jednou v eathene zkoumal a bylo to undead/demon Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 sem se koukal na dropy hradů a koukám že každej hrad má drop z jinýho hradu O:-) neÄlo by to zmÄnit na ty pravý? aÂť vim co mám Äekat z kterýho hradu.. bo se to nějak toÄí jak se kdysi hlasovalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Jo toci. Zatim jen jednou teda. Toci se hrady jen v ramci mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Mam dotaz Proc je uzavren hrad Prontera? ...A nebude se náhodou otvirat? myslim ze by to bylo dobre.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Mam dotaz Proc je uzavren hrad Prontera? ...A nebude se náhodou otvirat? myslim ze by to bylo dobre.. Jen pokud by bylo vice schopnych guild nebo by se zrusily aliance. Zatim neni duvod nic menit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youda Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Mam dotaz, Valkyrie po me chce, abych se zbavil vsech predmetu, ale kdyz se chci zbyvit 4 barevných kamenu z Thanatos tower, tak mi to píÄe "Tento předmÄt nelze odhodit" a ani v kafře neÄel přendat, takže jsem ve slepý uliÄce a nemůžu nic dÄlat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Mam dotaz, Valkyrie po me chce, abych se zbavil vsech predmetu, ale kdyz se chci zbyvit 4 barevných kamenu z Thanatos tower, tak mi to píše "Tento předmět nelze odhodit" a ani v kafře nešel přendat, takže jsem ve slepý uličce a nemůžu nic dělat. Smazal sem ti je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youda Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzal Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Jak to vypadá s tím pokaženým Deluge, které neumocřuje Storm Gust a nemrazí Harpy, modrý Dimiky, etc.? Jenom staÄí info, jestli mám Äekat do nové verze, abych zbytÄenÄ netahal sage to zkouÄet po každém restartu. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Az v novy svn. Bohuzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.