Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Dva dotazy:

1) Funguje uz Gemini karta? (= funguje stejne jako je napsano v popisku?)

Add 30% resistance against Silence and Stun if the user has 90 or more base AGI points.Add 50% resistance against Stone Curse and Sleep if the user has 80 or more base VIT points.

2) Pokud tomu rozumim spravne tak efekt karty bude fungovat i kdyz budu splnovat jen jednu podminku, tj.: kdyz budu mit 90 VIT, tak budu mit o 50% mensi sanci na SC a Sleep, nebo pokud budu mit treba 100 AGI, tak bude sance na stun o 30% mensi a pokud budu mit jak AGI, tak VIT vetsi nez je podminka budou fungovat oba efekty?

jsou nezávislý na sobě .. ty oba efekty.. můžeš mí­t jeden každý zvlášť i oba dohromady ..

edit:

ještě sem se chtěl zeptat esli možná by nebylo jednodušší­ třeba hodit sem rovnou i tu další­ SVN v který se pár problémů možná vyřešilo a třeba jiný problémy by se nemuseli opravovat 2x .. a prostě přecházet rovnou o 2 SVN :hypocrite: nevidim až tak dalece do všeho kolem toho .. pouze mě to napadlo :)

edit2: nešlo by udělat něco jako druhý main channel? -- trade channel -- .. člověk by pak nemusel spammovat main O: -) třeba by moh mí­t i jinou barvu .. samozřejmě možnost zapnutí­/vypnutí­ :)

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
edit2: neÄlo by udÄlat něco jako druhý main channel? -- trade channel -- .. člověk by pak nemusel spammovat main O: -) třeba by moh mí­t i jinou barvu .. samozřejmÄ možnost zapnutí­/vypnutí­ :)

Fórum? Ale to by to musel nejdří­v nÄkdo Äí­st :hypocrite:

edit2: neÄlo by udÄlat něco jako druhý main channel? -- trade channel -- .. člověk by pak nemusel spammovat main O: -) třeba by moh mí­t i jinou barvu .. samozřejmÄ možnost zapnutí­/vypnutí­ :)

dobra myslenka, ale nekteri doposud nepochopili smysl prikazu parta/hledampartu a novy prikaz na trade channel by je asi dost konsternoval

dobra myslenka, ale nekteri doposud nepochopili smysl prikazu parta/hledampartu a novy prikaz na trade channel by je asi dost konsternoval

IMHO by je nekonsternoval nebot by o nem ani nevedeli. :)

Napad -- Prikazy parta/hledampartu by mohly byt vysverteny u specialniho skoliktele prikazu v novic zone.

Tak aby si to mohli newbici rovnou ozkouset. ;)

jsou nezávislý na sobě .. ty oba efekty.. můžeÄ mí­t jeden každý zvláÄÂť i oba dohromady ..

Dik, to sem potreboval slyset. Ted uz jenom zbyva sehnat slotovy glasses, nemas jedny navic, nahodou? :)

dneska v labu padla seyren windsor.. a něgdo mi nevěřil že to dělá str+(refine rate -6) do head gearu ... a něgdo řikal že je dobře možný že se to eště změní­ :)

Seyren Windsor Card

Reduce damage from DemiHuman and Brute monsters by 20%.

Class : Card

Compound on : Shield

Weight : 1

//jedno ruský fórum

Seyren Windsor Card (Lost-Power)

STR - 6

Increase STR by an amount equal to the refine rate of the equipment this card is compound on.

Class : Card

Compound on : Headgear

Weight : 1

//ragnainfo

dneska v labu padla seyren windsor.. a nÄgdo mi nevÄřil že to dÄlá str+(refine rate -6) do head gearu ... a nÄgdo řikal že je dobře možný že se to eÄtÄ zmÄní­ ;)

jj je to uz jinak,taky jsem si vsiml,stejne jako eremes uz nedava 25% na empo :)

U tÄchhle novejch karet to asi nikdo neví­ jistÄ, můžou bejt klidnÄ do úplně jiný Äásti equipu. NÄkterý maj odliÄnej popisek od scriptu, jiné jsou "undecided" .. možná o pár svn a mÄsí­ců dál :)

• 2 weeks later...

moh by sem prosí­m něgdo postnout jak to je se všema možnejma redukcema na GW ? :)

a jaký staty maj vliv na určitý statusy (bylo to tušim v gw topicu co se pak smáznul :/ )

zkoušel sem hledat ale bohužel :)

edit: jak je to vlastně se size redukcema ? zkoušel sem jeden simulátor a ať dělám co dělám vychází­ to divně..podle zdroje http://rov.vaxva.com:8080/db/size.html má práwě 1h sword 100% na medium a spear (když člověk nesedí­ na pecu) 75% ale dmg vychází­ nastejno..jakto? co je špatně ? :jump: simulátor nebo ta stránka ? :) nebo už toho je na mě moc a nemyslí­ mi to takhle pozdě ?:P i když podle jinýho calcu už to vychází­ (1h sword ~ 100% vs medium size)

btw nešel by povolit skill na volání­ ditětě a rodičů k sobě i ve městě?:)

edit X: náhodou sem to našel...

http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?title=Socket_Enchant

počí­tá se s tim slotovánim u nás bo ne prosim?:) popř zhruba v podobě ako na té adrese?:) jako slot tiara a do toho ještě elder willow ..na palici +3 int ..další­ věc nahrávají­cí­ int wiznám.. za chví­li tu snad ani nebude jinej build :/

Mohl by mi nekdo poradit kde se da vycvicit 1st level class ? (Rogue) a od jakeho levelu ? diky

popripade kde bych nasel lokace pro vycvik dalsich povolani

pořádnÄ se koukni po fórech.. nevim přesnÄ esli oba myslí­me to samý ale asi jo.. sekce thief :D

p.s.: dří­f se dalo kliknout mimo dosah/range skillu a postava tam doÄla a zacastila .. teÄ to tak na 50% "nefunguje" .. mÄl sem dotaz esli se to nedá nějak jednoduÄe vrátit jak to bylo dří­f .. ono to docela dost obtÄžuje :air_kiss:)

sem se chtěl opí­tat esli skill Signum crusis funguje na undead race nebo element a našel sem 2 různý možnosti popisků:

a) -50% def a funguje na undead a ghost (čili podle elementu) 45% šance

b) -30 def a funguje na undead a demon (čili podle race) ..

poradí­ mi prosí­m něgdo popř kdo se umí­ hrabat ve skill DB že by se mi podí­wal prosí­m ?:D

c) teď sem našel dokonce ještě jeden.. -50% def a undead+shadow a 63% šance :))

Mam dotaz, Valkyrie po me chce, abych se zbavil vsech predmetu, ale kdyz se chci zbyvit 4 barevných kamenu z Thanatos tower, tak mi to pí­Äe "Tento předmÄt nelze odhodit" a ani v kafře neÄel přendat, takže jsem ve slepý uliÄce a nemůžu nic dÄlat.

Mam dotaz, Valkyrie po me chce, abych se zbavil vsech predmetu, ale kdyz se chci zbyvit 4 barevných kamenu z Thanatos tower, tak mi to pí­še "Tento předmět nelze odhodit" a ani v kafře nešel přendat, takže jsem ve slepý uličce a nemůžu nic dělat.

Smazal sem ti je.

Jak to vypadá s tí­m pokaženým Deluge, které neumocřuje Storm Gust a nemrazí­ Harpy, modrý Dimiky, etc.? Jenom staÄí­ info, jestli mám Äekat do nové verze, abych zbytÄenÄ netahal sage to zkouÄet po každém restartu. Dí­ky

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...