kozel Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Tuhle znam, ale slo mi o mapy kolem Rachelu a ty tam nejsou http://guide.ragnarok.co.kr/libraryListMap.asp# sice korejsky, ale je luxusni a aktualni...klikni na zelene tlacitko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altaja Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 elementarni zbran nekdy da 10 dmg bez ohledu na atk. cim je to ovlivnene? s levelem 75 to skoro nedelalo ale lumka 30 rejpala geo fire lancem porad jen za 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Ta zbran je zrejme very very element, za kazdy very u zbrane dava automatickej zasah za 5dmg, kdyz je to 2x very, tak 10dmg. Kdyz mas malou dexu a mel bys ho missnout, tak s tou zbrani trefis vzdy, za 10dmg. (tak nejak to ma byt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altaja Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Ta zbran je zrejme very very element, za kazdy very u zbrane dava automatickej zasah za 5dmg, kdyz je to 2x very, tak 10dmg. Kdyz mas malou dexu a mel bys ho missnout, tak s tou zbrani trefis vzdy, za 10dmg. (tak nejak to ma byt) neni very very stronghttp://img251.imageshack.us/img251/4146/lanceelemer5.jpg tu dava tech 10 dmg fore lancehttp://img75.imageshack.us/img75/2756/lanceelem2hz4.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Hanzo je nejlepsi kovar na serveru (=ranker) tak proto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 zdravim....mám pár otázok... mám sworda a idem na knechta a potrebujem pár vecí - elder pixie´s mustache- wings of red bat- orcish vouchers- mouth dust- reptile tougues- manes kde sa to dá vyhuntit?díky moc za odpoveÄe.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 viz Reborn databaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Mám otázku. chtÄl bych si udÄlat guildu, ale prý mám mít povolení od krále. ÂŽe mám mít sebou pÄt hráÄů a ukázat, co v nás je. Tak nějak to psal ten tulák ve výcviku. Co Mám dÄlat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Mám otázku. chtÄl bych si udÄlat guildu, ale prý mám mít povolení od krále. ÂŽe mám mít sebou pÄt hráÄů a ukázat, co v nás je. Tak nějak to psal ten tulák ve výcviku. Co Mám dÄlat?Jit do Pronterskeho hradu a tam vyhledat spravce, ktery te dal bude navigovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4thEMOTION Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Mám - asi ponÄkud přihlouplou - otázku... Jde nějak poslat mail (@sm) postavÄ, která má nick z více slov, prostě, že je tam mezera?Protože když to zkoučim, píÄe to, že zadaná postava neexistuje /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Pouzij uvozovky = "tohle" Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Presne tak.. stejne jako pri zakladani viceslovnyho nazvu guildy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 1. na co jsou dobrý cond. poty? dávají víc HP nebo je to jenom o tom, že jsou lehÄí? 2. něco jsem zaslechl o nějakém slotování vÄcí nebo tak... co to přesnÄ je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 1. na co jsou dobrý cond. poty? dávají víc HP nebo je to jenom o tom, že jsou lehčí? 2. něco jsem zaslechl o nějakém slotování věcí nebo tak... co to přesně je? 1. Jsou lehci a pokud mas CP od nejakeho rankera (prvni tri alchymisti), davaji ti vic HP...Ale to ted, tusim, nefunguje... 2.podivej se na tuhle stranku...jen tady to stoji priblizne 2x vic zenu... To Maul: Muhahahahahahaha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 1. na co jsou dobrý cond. poty? dávají víc HP nebo je to jenom o tom, že jsou lehÄí? 2. něco jsem zaslechl o nějakém slotování vÄcí nebo tak... co to přesnÄ je?1. Cond. poty jsou lehci(vazi jen 1/3 normalniho potu), to je jejich jedina vyhoda.2. Slotovani je pridavani slotu do nekterych casti equipu. Slotovat nelze vsechno a neomezene(je seznam veci, ktery jdou slotovat) a u nekterych predmetu se timto slotovanim upravuji vlastnosti. Treba snizuje se bonus k nejakemu statu nebo se upravuje atk.Az najdu odkaz na stranky o socketovani postnu je edit: tak prcek byl rychlejsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Condensed poty od alchymisty, kterej je na jedné z prvních tří pozic ranku, dávají +50 hp (ne 50%, jako dřív). StejnÄ tak obyÄ poty od alchymisty, vÄetnÄ blue potů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 coz je spatne a brzo to opravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidd Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Dá se nějak nastavit, aby se mi při výmÄnÄ výbavy dávaly vÄci na konkrétní místo? (např. ring jen do pravého slotu, ice pick jen do pravé ruky a main gauch jen do levé) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Nedá. Dýky můžeÄ nahazovat tím, že vemeÄ katar, tím se zbavíÄ obou dýk, a pak je oblíkneÄ v tom pořadí, jak je potřebujeÄ (staÄí zkusit, abys věděl, kam jde dýka dřív, jestli do levý nebo pravý). Chce to trochu cviku (a battlemode), ale já jsem to tak u sina bÄžnÄ používal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Condensed poty od alchymisty, kterej je na jedné z prvních tří pozic ranku, dávají +50 hp (ne 50%, jako dřív). StejnÄ tak obyÄ poty od alchymisty, vÄetnÄ blue potů.coz je spatne a brzo to opravim.coz je prvni dobra, oficialni zprava ohledne alchemist ranku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altaja Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 u skillu Healing Hands v popisce stoji "healing target hp", ale na iro "restore player's hp" ... homunkulus leci jen me, nemuzu zacilit. ma ten skill lecit me nebo i ostatni? Heals the player, or another player if specifically targeted(http://www.prochaosguilds.org/main/node/84) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argo Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Nemůžu najít vchod do dungeonu jménem Mjolnir Dead Pit. Může mi prosím nÄkdo poradit, ze které mapy se do nÄj dostanu? Edit: DÄkuju moc za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Nemůžu najít vchod do dungeonu jménem Mjolnir Dead Pit. Může mi prosím nÄkdo poradit, ze které mapy se do nÄj dostanu?su 2 moznosti.. bud z geffenu doprava a 2x hore, a tam v lavom hornom rohu, alebo kafrou z geffenu alebo alde das "teleportacni sluzba" a tam moznost coal mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Poradi mi prosim nekdo k cemu je Shining Spear Blade pada to na 0,2% z LoD tak doufam ze to alespon k necemu bude Pocitam ze na vyrobu lv.4 zbrani,ale jsem lama a neumim v tom hledat Diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Nevím o žádným způsobu, jak ten blade využít. Asi jen vzácnej drop pro potÄÄení Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.