Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Ta zbran je zrejme very very element, za kazdy very u zbrane dava automatickej zasah za 5dmg, kdyz je to 2x very, tak 10dmg. Kdyz mas malou dexu a mel bys ho missnout, tak s tou zbrani trefis vzdy, za 10dmg. :) (tak nejak to ma byt)

neni very very strong

http://img251.imageshack.us/img251/4146/lanceelemer5.jpg

tu dava tech 10 dmg fore lance

http://img75.imageshack.us/img75/2756/lanceelem2hz4.jpg

• 2 weeks later...

Mám otázku. chtÄl bych si udÄlat guildu, ale prý mám mí­t povolení­ od krále. ÂŽe mám mí­t sebou pÄt hráÄů a ukázat, co v nás je. Tak nějak to psal ten tulák ve výcviku. Co Mám dÄlat?

Jit do Pronterskeho hradu a tam vyhledat spravce, ktery te dal bude navigovat.

1. na co jsou dobrý cond. poty? dávají­ ví­c HP nebo je to jenom o tom, že jsou lehčí­?

2. něco jsem zaslechl o nějakém slotování­ věcí­ nebo tak... co to přesně je?

1. Jsou lehci a pokud mas CP od nejakeho rankera (prvni tri alchymisti), davaji ti vic HP...Ale to ted, tusim, nefunguje...

2.podivej se na tuhle stranku...jen tady to stoji priblizne 2x vic zenu...

To Maul: Muhahahahahahaha...:D

1. na co jsou dobrý cond. poty? dávají­ ví­c HP nebo je to jenom o tom, že jsou lehÄí­?

2. něco jsem zaslechl o nějakém slotování­ vÄcí­ nebo tak... co to přesnÄ je?

1. Cond. poty jsou lehci(vazi jen 1/3 normalniho potu), to je jejich jedina vyhoda.

2. Slotovani je pridavani slotu do nekterych casti equipu. Slotovat nelze vsechno a neomezene(je seznam veci, ktery jdou slotovat) a u nekterych predmetu se timto slotovanim upravuji vlastnosti. Treba snizuje se bonus k nejakemu statu nebo se upravuje atk.

Az najdu odkaz na stranky o socketovani postnu je :)

edit: tak prcek byl rychlejsi :D

Nedá. Dýky můžeÄ nahazovat tí­m, že vemeÄ katar, tí­m se zbaví­Ä obou dýk, a pak je oblí­kneÄ v tom pořadí­, jak je potřebujeÄ (staÄí­ zkusit, abys věděl, kam jde dýka dří­v, jestli do levý nebo pravý). Chce to trochu cviku (a battlemode), ale já jsem to tak u sina bÄžnÄ použí­val.

Condensed poty od alchymisty, kterej je na jedné z první­ch tří­ pozic ranku, dávají­ +50 hp (ne 50%, jako dří­v). StejnÄ tak obyÄ poty od alchymisty, vÄetnÄ blue potů.

coz je spatne a brzo to opravim.

coz je prvni dobra, oficialni zprava ohledne alchemist ranku :P

Nemůžu nají­t vchod do dungeonu jménem Mjolnir Dead Pit. :P

Může mi prosí­m nÄkdo poradit, ze které mapy se do nÄj dostanu?

su 2 moznosti.. bud z geffenu doprava a 2x hore, a tam v lavom hornom rohu, alebo kafrou z geffenu alebo alde das "teleportacni sluzba" a tam moznost coal mine

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...