Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

No on to na paladina nakonec dotahl ... po amnestii :)

Mat este pred nou :) a preto som dostal ban bo som expil paladina konecne a 2 dni nesiel ani do skoli len expill a 2x dali za te 2 dni fallback :D)

a ked sa mi to konecne podari opatchovat to sakary bez toho abz mi to padlo zacnem aj expit dalej hh...

Bafiki Baf :)) ak sa mi podari opatchovat hadam sa zase zacnem hrat...ak si ma este vobec niekto pameta :D)

Ses brutalne OT. Dal bych ti ban na fora. :)

Abych nebyl OT ja:

Proc ma increased soil takovy sileny stunlock, ze neni schopen ani za vic jak 20 ran sipy popojit o vic, jak 2-3 policka? Kdejaky archer si ho poda bez DS a bez toho, ze by byl nejak ohrozen. Ale pry je to normalni.

Edit: tak uz to chapu. Dik.

Proc ma increased soil takovy sileny stunlock, ze neni schopen ani za vic jak 20 ran sipy popojit o vic, jak 2-3 policka? Kdejaky archer si ho poda bez DS a bez toho, ze by byl nejak ohrozen. Ale pry je to normalni.

Protože stunlock .. soil je pomalej (walk speed 445 - hráÄ bez agi up má speed 150 .. je to jaksi "reciproká" rychlost .. možno chápat jako Äas, potřebný na ujdutí­ stejné vzdálenosti .. Äí­m menÄí­, tí­m rychlejÄí­) a při zásahu se zasekne a "vrátí­" na polí­Äko, kde stál, nestihne popojí­t na dalÄí­. To je to samý, jako když tÄ bijou moby, zasekávaj tÄ a ty jsi pořád ve "flinch" animaci a nemůžeÄ se hnout.

A není­ to jen soil, s aspd 163 sundám penomenu (walk speed 400), aniž by se hnula aspoř o kousek ke mnÄ.

A když máÄ hunta nebo snipera s vÄtÄí­ aspd, dokážeÄ likvidovat stejným způsobem daleko ví­c potvor (třeba falconer na želvách .. chví­li stunlock, pak se trochu pohne, zas stunlock).

Guest jirkan

Diky moc :thumsup4:

Ja to zkusim rovnou radsi polopaticky prepsat pro ty co by nerozumeli:

Meele nebo lukem bez skillu: 80%

Skilly, Magie a odstatni: 60%

Flee redukce: 20%

Guest jirkan

Hmm koukam, co si pamatuju, tak to bylo 50%.

Ted jenom jedna vec, je to dmg 60% od normalu nebo redukce 60% od normalu?

Weapon skills damage adjustments - takze je to 60% z normalni hodnoty. (ono jinak by u Guardianu tech 100% udelalo imunitu, navic je to i logicke, ze neskillove slabe attacky se redukuji malo (80%), skillove vic)

Je to jenom můj pocit nebo opravdu na serveru přibejvá čim dál tim ví­c novejch lidí­ ?:( už jenom to že v neděli večer tu je online 211 lidí­ je docela hezký :) tak snad to tak pude i nadále a pří­liv bude mnohonásobně převyšovat odliv ... nebo si jenom ví­c a ví­c lidí­ expí­ 88. postavu ?:)

a proč se mi teď povedlo že sem měl novice co sem dlouho nehrál..nechal sem ho v novice zoně (9/7) a najednou koukám... v prontě na hřbitově O_o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...