TheERaY2 Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 neví nÄkdo esli už funguje ta ochrana ztráty % při smrti od dítÄte? a esli náhodou gypsy kiss nesnižuje spotřebu i energy coatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Bafiki Baf ) ak sa mi podari opatchovat hadam sa zase zacnem hrat...ak si ma este vobec niekto pameta ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 jo něco jako Silver si pamatuju ale už ne to že by to byl paladin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 No on to na paladina nakonec dotahl ... po amnestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 No on to na paladina nakonec dotahl ... po amnestii Mat este pred nou a preto som dostal ban bo som expil paladina konecne a 2 dni nesiel ani do skoli len expill a 2x dali za te 2 dni fallback ) a ked sa mi to konecne podari opatchovat to sakary bez toho abz mi to padlo zacnem aj expit dalej hh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Bafiki Baf ) ak sa mi podari opatchovat hadam sa zase zacnem hrat...ak si ma este vobec niekto pameta )Ses brutalne OT. Dal bych ti ban na fora. Abych nebyl OT ja: Proc ma increased soil takovy sileny stunlock, ze neni schopen ani za vic jak 20 ran sipy popojit o vic, jak 2-3 policka? Kdejaky archer si ho poda bez DS a bez toho, ze by byl nejak ohrozen. Ale pry je to normalni. Edit: tak uz to chapu. Dik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Proc ma increased soil takovy sileny stunlock, ze neni schopen ani za vic jak 20 ran sipy popojit o vic, jak 2-3 policka? Kdejaky archer si ho poda bez DS a bez toho, ze by byl nejak ohrozen. Ale pry je to normalni.Protože stunlock .. soil je pomalej (walk speed 445 - hráÄ bez agi up má speed 150 .. je to jaksi "reciproká" rychlost .. možno chápat jako Äas, potřebný na ujdutí stejné vzdálenosti .. Äím menÄí, tím rychlejÄí) a při zásahu se zasekne a "vrátí" na políÄko, kde stál, nestihne popojít na dalÄí. To je to samý, jako když tÄ bijou moby, zasekávaj tÄ a ty jsi pořád ve "flinch" animaci a nemůžeÄ se hnout.A není to jen soil, s aspd 163 sundám penomenu (walk speed 400), aniž by se hnula aspoř o kousek ke mnÄ.A když máÄ hunta nebo snipera s vÄtÄí aspd, dokážeÄ likvidovat stejným způsobem daleko víc potvor (třeba falconer na želvách .. chvíli stunlock, pak se trochu pohne, zas stunlock). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 u tÄch grafů online hráÄů..co znamenaj ty různý odstíny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 max, prumer a min pocet z 10 minutovych (hodinovych) hodnot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Mel bych takovou otazecku - co vsechno a o kolik se redukuje pri @duel, v PvP arenach a pro GW? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Duel a PvP by melo byt stejny a bez dalsich redukci.GW ma redukce v zavislosti na tom, jaky druh dmg dostanes - Melee, Ranged, Misc, Magic. Kazdy je redukovan trosku jinak, ale nepamatuju si jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Mozna by bylo dobry mit nekde aktualni GW redukce, ja si akorat pamatuju ze byly ruzny debaty o tom ze se ruzne menily, ale jaky jsou ted, to netusim. A myslim ze to netusi spousta lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Jsou stejny jako v eathene. Tj http://72.36.236.18:8080/svn/ea/trunk/conf...ttle/guild.conf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Diky moc Ja to zkusim rovnou radsi polopaticky prepsat pro ty co by nerozumeli: Meele nebo lukem bez skillu: 80%Skilly, Magie a odstatni: 60%Flee redukce: 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Jeste misc dmg prosim, coz by melo byt 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Misc jsou v položce "a ostatní" - 60%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Jenom bych v ramci offtopic podotknul .... Jirkan moc te obdivuju ... jsi velmi velky prinos pro Reborn ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidov Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Prosím o radu. Nevíte nÄkdo kde se dá opravit Full Plate, který nejde oblíknout poté, co ho oÄaroval Dopel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Prosím o radu. Nevíte nÄkdo kde se dá opravit Full Plate, který nejde oblíknout poté, co ho oÄaroval Dopel?musíÄ si ho nechat opravit - NPC v ProntÄ (tam, kde upgradují) ti ho opraví za pauÄální poplatek 20k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidov Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 musíÄ si ho nechat opravit - NPC v ProntÄ (tam, kde upgradují) ti ho opraví za pauÄální poplatek 20k díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Nebo ti ho zadarmo opraví nějaký kovář, který má Repair, potřebujeÄ jen jeden steel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Misc jsou v položce "a ostatní" - 60%. Hmm koukam, co si pamatuju, tak to bylo 50%.Ted jenom jedna vec, je to dmg 60% od normalu nebo redukce 60% od normalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Hmm koukam, co si pamatuju, tak to bylo 50%.Ted jenom jedna vec, je to dmg 60% od normalu nebo redukce 60% od normalu?Weapon skills damage adjustments - takze je to 60% z normalni hodnoty. (ono jinak by u Guardianu tech 100% udelalo imunitu, navic je to i logicke, ze neskillove slabe attacky se redukuji malo (80%), skillove vic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Bezva diky, upravim si vzorec na AD behem GW, myslel sem, ze je to 50% dmg ale ono je to 60% dmg vyzkousim v praxi, az budou GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Je to jenom můj pocit nebo opravdu na serveru přibejvá čim dál tim víc novejch lidí ? už jenom to že v neděli večer tu je online 211 lidí je docela hezký tak snad to tak pude i nadále a příliv bude mnohonásobně převyšovat odliv ... nebo si jenom víc a víc lidí expí 88. postavu ? a proč se mi teď povedlo že sem měl novice co sem dlouho nehrál..nechal sem ho v novice zoně (9/7) a najednou koukám... v prontě na hřbitově O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.