Gwaihir Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 edit: ted tak koukam na rodatabase a tam je ze amatsu dung je nomemo, ne noteleport. kdy my sme vzali ten noteleport? 14859[/snapback] No rodatabase je pomerne stara, ale vsechny navody na webu se opiraji o to, ze tam se teleportit neda. Kazdopadne taky mi prijde trochu divny, kdyz se shinobi portuje pryc v amatsu dungu 01 a ja nesmim... na druhou stranu to je plus, protoze ma mensi dohled jak ja a staci cekat, az se portne pryc a muzu pokracovat svou cestou Ono kdyby se totiz neportil pryc, tak by na te mape zadny aco nenaexpil vubec nic. protoze jsou tam dva shinobi a kdyby se pres ne nedalo projit bez smokie karty, tak by se za chvili firelockove nahromadili za prvnim shinobi a cekalo by se na restart :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 14876[/snapback]aha a proc ste to neco nerekli ? ...., protoze vam to urcite taky vyhovovalo jinak netvrdim, ze jsem s Thoeris nestravil nekolik dni zabijenim bossu ve dvou nebo 3 lidech,ale po pravde me to po druhem kolecku prestalo bavit (hlavne proto ze s novymi SVN uz nesmel SN CoM, ktery byl mim cilem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 trochu offtopic ale do offtpocu psát nějak nesmím nenaÄel by se nÄkdo ochotný, kdo by mi poslal poslední verzi instalacek RO vypálené na dvd? s mým připojením momentálnÄ nemám Äanci to stáhnout a verze z lořského prosince už jaksi nefachá a samo, nebylo by to zadarmo díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shademaster Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ty Noteleport v nekterych mestech jsou umyslne? ja jen ze driv to tak nebylo. Tedka je to treba i Yuno, ktere rozhodne nebejvalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eowka Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 draxlith: co som mal povedat? jak vyhovovalo? bosovia boli nejak nastaveny a hotovo. prijde mi trapne ze niekto tu zacne vykrikovat chyby po mesiaci ked on ich zneuzival 1 mesiac sam, laskavo nech sa hlasia chyby ked sa odhalia a nie ked sa najde aj iny system podobny tomu predoslemu a vadit zacne az vtedy...na kazdeho bossa bude platit nejaka taktika a skor abo neskor sa na nu pride a vychytaju sa na nej muchy a bude to zase len prechadzka ruzovym sadom./ casy ked lw bosovali lex asura uz skoncili/ a velmi zaujimave je ze faklaf velky odporca setkym zmien tykajucih sa expenia/vacsie zaostavanie/ tu navrhuje upravu bosov, pac pre sukejov su to uz len jahodky/pac maju 3formy resistu nakazdeho bosa/ a nech drop z bosov maju v shopoch len HR/ resp par vyvolenych/ ,cize sa rozdiely prehlbia v ekonomike a nie expoch...ano par bosov potrebuje upravu: edga- som proti aby sa dala solovat wiznoustorm- trosku silnejsie moby mozno, abo silnejsi sg ..co ja viem/ abo mu dajte CT :)/bosovia by mali byt nastaveny aj pre normal smrtelnikov a nie pre vyvoleych/pametam ako sme davali 10minut hera na 80lvl 8charov len s 2 tharami, abo lorda 30minut a kazdy z nas skoncil s -10% ale dali sme ho a mali sme brutal zabavu/zrobil by som 1 testik...90 priest + 90 wizna vs mayapodmienky bez assu, bez ryadrika heal nastaveny na max 2100 hp pod 10k HPwizna s int 105/ tak ako 2nd chary, pac bosovia nemaju byt vysadou advanced clasov/... vravim ze to lahoda nebude predpoklad -3% obom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cenich Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 chci se zeptat kde najdu toho otce, za kterym me poslal ten z kostela v prontere??chci se stat acolytou zkusim monka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 chci se zeptat kde najdu toho otce, za kterym me poslal ten z kostela v prontere??chci se stat acolytou zkusim monka 14905[/snapback]Lady Lumen's Acolyte Guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shademaster Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 draxlith: co som mal povedat? jak vyhovovalo? bosovia boli nejak nastaveny a hotovo. prijde mi trapne ze niekto tu zacne vykrikovat chyby po mesiaci ked on ich zneuzival 1 mesiac sam, laskavo nech sa hlasia chyby ked sa odhalia a nie ked sa najde aj iny system podobny tomu predoslemu a vadit zacne az vtedy...na kazdeho bossa bude platit nejaka taktika a skor abo neskor sa na nu pride a vychytaju sa na nej muchy a bude to zase len prechadzka ruzovym sadom./ casy ked lw bosovali lex asura uz skoncili/ a velmi zaujimave je ze faklaf velky odporca setkym zmien tykajucih sa expenia/vacsie zaostavanie/ tu navrhuje upravu bosov, pac pre sukejov su to uz len jahodky/pac maju 3formy resistu nakazdeho bosa/ a nech drop z bosov maju v shopoch len HR/ resp par vyvolenych/ ,cize sa rozdiely prehlbia v ekonomike a nie expoch...ano par bosov potrebuje upravu: edga- som proti aby sa dala solovat wiznoustorm- trosku silnejsie moby mozno, abo silnejsi sg ..co ja viem/ abo mu dajte CT :)/bosovia by mali byt nastaveny aj pre normal smrtelnikov a nie pre vyvoleych/pametam ako sme davali 10minut hera na 80lvl 8charov len s 2 tharami, abo lorda 30minut a kazdy z nas skoncil s -10% ale dali sme ho a mali sme brutal zabavu/zrobil by som 1 testik...90 priest + 90 wizna vs mayapodmienky bez assu, bez ryadrika heal nastaveny na max 2100 hp pod 10k HPwizna s int 105/ tak ako 2nd chary, pac bosovia nemaju byt vysadou advanced clasov/... vravim ze to lahoda nebude predpoklad -3% obom14902[/snapback]Jde o to ze napr stormy ma tedka buglou AI, tj on by si ho sam hunter ani nedaval spis jde o to ze driv huntera dostal sgckem jenze tedka neumi hazet kouzla na dalku a musis bejt u nej asi tak 2 policka aby to zacastil.Driv jsem na nej potreboval phena a marca protoze mi porad zmrazil tim sg, dnes na nej nepotrebuju vubec nic, coz se mi ostatne zda trosku smutne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3xxx Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 nevite na co je dark mask npc vykupuje za 10 z ví to nÄkdo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alzheimer Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Nevim jak vy,ale ja zaboha nemuzu udelat quest na barda = sel sem za bardem do comoda a ten me poslal abych pomohl Jacku Frostovy(nevim jestli mi Jack mel dat nejaky ukol kazdopadne mi ho nedal),podle fora sem sel za nejakou zenskou na 1 hodine na mape(ale nic),mel sem jit z5 za Jackem ale porad rikal to same.Podle fora sem take mel nekomu dat 1sticky mucus a 1squid ink(toho chlapka sem asi nasel ale ani 1 vec nechtel).... a tak sem pokracoval asi 3 hodiny a bez uspechu MUZE MI NEKDO PROSIM POMOC(nechci hunta)...sem z toho uplne mimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Lutie quest kdyz tak zacina u Santa Clause. Ale momentalne nefunguje kvuli Vanocum. Napis mi ve hre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Kdo vÄechno odhalí hide nebo cloaking? Podle mÄ včichni s rasou démon, asi i bossové a kdo dalÄí? V reborn DB je pouze detect cast, v rodatabase zase nejsou novÄjÄí potvory, kde se to dá zjistit? DÄkuji za odpovÄÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Kdo vÄechno odhalí hide nebo cloaking? Podle mÄ včichni s rasou démon, asi i bossové a kdo dalÄí? V reborn DB je pouze detect cast, v rodatabase zase nejsou novÄjÄí potvory, kde se to dá zjistit? DÄkuji za odpovÄÄ.15227[/snapback]tusim ze jeste brouci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 tusim ze jeste brouci15229[/snapback]Nejen brouci, vsechno co ma race Insect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Nejen brouci, vsechno co ma race Insect.15235[/snapback]brouci nebo hmyz, to mas nastejno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Rad bych se zeptal jak se přesnÄ dostanu do prontera maze (labyrinth forest) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Rad bych se zeptal jak se přesnÄ dostanu do prontera maze (labyrinth forest) 15261[/snapback] Jestli myslis ten co ja... tak jeden vchod je kdyz pujdes z aldebaranu dolu, tak na mape pod nim - dole vlevo je vchod.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Jestli myslis ten co ja... tak jeden vchod je kdyz pujdes z aldebaranu dolu, tak na mape pod nim - dole vlevo je vchod....15282[/snapback]Nebo nad mapou kde jsou v pronte GW, nahore, na leve strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvedmacreb Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 chtÄl jsem se optat, jestli jsem jedinej, kterýmu se při puÄtÄní klienta zpomalí myÄ?(tedy v případÄ, že ve Windows používáte tu nejrychlejÄí.. =D)a jestli se to nedá popřípadÄ nějak zrychlit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 chtÄl jsem se optat, jestli jsem jedinej, kterýmu se při puÄtÄní klienta zpomalí myÄ?(tedy v případÄ, že ve Windows používáte tu nejrychlejÄí.. =D)a jestli se to nedá popřípadÄ nějak zrychlit?15291[/snapback] me to dela taky a ne jen na jednom pc, myslim, ze je to normalni... Kazdopadne, asi se tu uz neobjevim, tak vsem preju stastny Novy rok a v nem hodne uspechu, a to nejen ve svete RO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Chtel bych se zeptat jak je to s pocitanim damage u emperia Je to normalni utok nebo se to nejak redukuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 DEF emperia se redukuje podle investu - cim vetsi invest tim vetsi def (pokud vim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 DEF emperia se redukuje podle investu - cim vetsi invest tim vetsi def (pokud vim)15320[/snapback]neni to jen na HP?def je snad porad stejny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 neni to jen na HP?def je snad porad stejny15321[/snapback]no ja som bol v tom ze def stupa od 40 po 80...aspon tak to je na czechru...preto su critsini najlepsi empbreakovia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 no ja som bol v tom ze def stupa od 40 po 80...aspon tak to je na czechru...preto su critsini najlepsi empbreakovia15323[/snapback] Ja si zas vzdycky myslel ze def ma empo konstantni, investem se mu jen zvysuje redukce dmg (neco jako u hracu thara ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.