Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

edit: ted tak koukam na rodatabase a tam je ze amatsu dung je nomemo, ne noteleport. kdy my sme vzali ten noteleport? :D

14859[/snapback]

No rodatabase je pomerne stara, ale vsechny navody na webu se opiraji o to, ze tam se teleportit neda.

Kazdopadne taky mi prijde trochu divny, kdyz se shinobi portuje pryc v amatsu dungu 01 a ja nesmim... na druhou stranu to je plus, protoze ma mensi dohled jak ja a staci cekat, az se portne pryc a muzu pokracovat svou cestou :) Ono kdyby se totiz neportil pryc, tak by na te mape zadny aco nenaexpil vubec nic. protoze jsou tam dva shinobi a kdyby se pres ne nedalo projit bez smokie karty, tak by se za chvili firelockove nahromadili za prvnim shinobi a cekalo by se na restart :/

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

14876[/snapback]

aha a proc ste to neco nerekli ? ...., protoze vam to urcite taky vyhovovalo

jinak netvrdim, ze jsem s Thoeris nestravil nekolik dni zabijenim bossu ve dvou nebo 3 lidech,ale po pravde me to po druhem kolecku prestalo bavit (hlavne proto ze s novymi SVN uz nesmel SN CoM, ktery byl mim cilem)

trochu offtopic ale do offtpocu psát nějak nesmí­m :)

nenaÄel by se nÄkdo ochotný, kdo by mi poslal poslední­ verzi instalacek RO vypálené na dvd? s mým připojení­m momentálnÄ nemám Äanci to stáhnout a verze z lořského prosince už jaksi nefachá :D

a samo, nebylo by to zadarmo :)

dí­ky

draxlith: co som mal povedat? jak vyhovovalo? bosovia boli nejak nastaveny a hotovo. prijde mi trapne ze niekto tu zacne vykrikovat chyby po mesiaci ked on ich zneuzival 1 mesiac sam, laskavo nech sa hlasia chyby ked sa odhalia a nie ked sa najde aj iny system podobny tomu predoslemu a vadit zacne az vtedy...

na kazdeho bossa bude platit nejaka taktika a skor abo neskor sa na nu pride a vychytaju sa na nej muchy a bude to zase len prechadzka ruzovym sadom./ casy ked lw bosovali lex asura uz skoncili/ a velmi zaujimave je ze faklaf velky odporca setkym zmien tykajucih sa expenia/vacsie zaostavanie/ tu navrhuje upravu bosov, pac pre sukejov su to uz len jahodky/pac maju 3formy resistu nakazdeho bosa/ a nech drop z bosov maju v shopoch len HR/ resp par vyvolenych/ :D ,cize sa rozdiely prehlbia v ekonomike a nie expoch...

ano par bosov potrebuje upravu: edga- som proti aby sa dala solovat wiznou

storm- trosku silnejsie moby mozno, abo silnejsi sg ..co ja viem/ abo mu dajte CT :)/

bosovia by mali byt nastaveny aj pre normal smrtelnikov a nie pre vyvoleych

/pametam ako sme davali 10minut hera na 80lvl 8charov len s 2 tharami, abo lorda 30minut a kazdy z nas skoncil s -10% ale dali sme ho a mali sme brutal zabavu/

zrobil by som 1 testik...90 priest + 90 wizna vs maya

podmienky bez assu, bez ryadrika heal nastaveny na max 2100 hp pod 10k HP

wizna s int 105/ tak ako 2nd chary, pac bosovia nemaju byt vysadou advanced clasov/... vravim ze to lahoda nebude predpoklad -3% obom

draxlith: co som mal povedat? jak vyhovovalo? bosovia boli nejak nastaveny a hotovo. prijde mi trapne ze niekto tu zacne vykrikovat chyby po mesiaci ked on ich zneuzival 1 mesiac sam, laskavo nech sa hlasia chyby ked sa odhalia a nie ked sa najde aj iny system podobny tomu predoslemu a vadit zacne az vtedy...

na kazdeho bossa bude platit nejaka taktika a skor abo neskor sa na nu pride a vychytaju sa na nej muchy a bude to zase len prechadzka ruzovym sadom./ casy ked lw bosovali lex asura uz skoncili/ a velmi zaujimave je ze faklaf velky odporca setkym zmien tykajucih sa expenia/vacsie zaostavanie/ tu navrhuje upravu bosov, pac pre sukejov su to uz len jahodky/pac maju 3formy resistu nakazdeho bosa/ a nech drop z bosov maju v shopoch len HR/ resp par vyvolenych/ :D ,cize  sa rozdiely prehlbia v ekonomike a nie expoch...

ano par bosov potrebuje upravu: edga- som proti aby sa dala solovat wiznou

storm- trosku silnejsie moby mozno, abo silnejsi sg ..co ja viem/ abo mu dajte CT :)/

bosovia by mali byt nastaveny aj pre normal smrtelnikov a nie pre vyvoleych

/pametam ako sme davali 10minut hera na 80lvl 8charov len s 2 tharami, abo lorda 30minut a kazdy z nas skoncil s -10% ale dali sme ho a mali sme brutal zabavu/

zrobil by som 1 testik...90 priest + 90 wizna vs maya

podmienky bez assu, bez ryadrika heal nastaveny na max 2100 hp pod 10k HP

wizna s int 105/ tak ako 2nd chary, pac bosovia nemaju byt vysadou advanced clasov/... vravim ze to lahoda nebude predpoklad -3% obom

14902[/snapback]

Jde o to ze napr stormy ma tedka buglou AI, tj on by si ho sam hunter ani nedaval spis jde o to ze driv huntera dostal sgckem jenze tedka neumi hazet kouzla na dalku a musis bejt u nej asi tak 2 policka aby to zacastil.Driv jsem na nej potreboval phena a marca protoze mi porad zmrazil tim sg, dnes na nej nepotrebuju vubec nic, coz se mi ostatne zda trosku smutne... :)

Nevim jak vy,ale ja zaboha nemuzu udelat quest na barda = sel sem za bardem do comoda a ten me poslal abych pomohl Jacku Frostovy(nevim jestli mi Jack mel dat nejaky ukol kazdopadne mi ho nedal),podle fora sem sel za nejakou zenskou na 1 hodine na mape(ale nic),mel sem jit z5 za Jackem ale porad rikal to same.Podle fora sem take mel nekomu dat 1sticky mucus a 1squid ink(toho chlapka sem asi nasel ale ani 1 vec nechtel).... a tak sem pokracoval asi 3 hodiny a bez uspechu MUZE MI NEKDO PROSIM POMOC(nechci hunta)...sem z toho uplne mimo :whistling::):):):)

Kdo vÄechno odhalí­ hide nebo cloaking? Podle mÄ včichni s rasou démon, asi i bossové a kdo dalÄí­? V reborn DB je pouze detect cast, v rodatabase zase nejsou novÄjÄí­ potvory, kde se to dá zjistit? DÄkuji za odpovÄÄ.

15227[/snapback]

tusim ze jeste brouci

chtÄl jsem se optat, jestli jsem jedinej, kterýmu se při puÄtÄní­ klienta zpomalí­ myÄ?

(tedy v pří­padÄ, že ve Windows použí­váte tu nejrychlejÄí­.. =D)

a jestli se to nedá popří­padÄ nějak zrychlit?

15291[/snapback]

me to dela taky a ne jen na jednom pc, myslim, ze je to normalni... :)

Kazdopadne, asi se tu uz neobjevim, tak vsem preju stastny Novy rok a v nem hodne uspechu, a to nejen ve svete RO... :hypocrite:

no ja som bol v tom ze def stupa od 40 po 80...aspon tak to je na czechru...preto su critsini najlepsi empbreakovia

15323[/snapback]

Ja si zas vzdycky myslel ze def ma empo konstantni, investem se mu jen zvysuje redukce dmg (neco jako u hracu thara ... ) :hypocrite:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...