Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Obcas se muze stat ze se sance na skilly monstrum zvysej. Napriklad kdyz jsem ted upravoval sprite Fricca Circlet za behu serveru tak jsem musel reloadnout databazi pomoci @reload prikazu. Ten nekdy zpusobi prave to, ze se potvoram zvysej sance na skilly. Trva to do restartu vim o tomhle bugu takze @reload prikazy pouzivam jen v opravdu nutnych situacich jinak nechavam upravy v mobech/itemech na restart.

Jinak nejaky zakladni infa na ruzna povolani najdes tady...

Gamefaqs...tak tohle bych teda nikomu nedoporucil.

At se radeji podiva sem - Ragnawiki, sice este neni kompletni, ale informace sou mnohem presnejsi a hlavne tam nepisou kraviny.

edit: Pokud hledas informace o novinkach Ro Future Wiki

Pokud te bavi procitat fora, Ragnainfo forum nebo Roempire forum, ale nikdy Gamefaqs.

edit2:

Psal jsem, ze tam jsou jen nejaky zaklady...Pro novacka je to, myslim, postacujici...Kazdopadne ta wiki je vazne lepsi...:D

No s tihle teda nesouhlasim, nauci se blbe zaklady(spatny nastaveni/rozdeleni skillu/statu pro ruzne buildy) a az to zjisti muze zacit expit novou postavu... Lepsi je naucit se vsechno od zacatku a poradne :D

Vubec se divim, ze Gamefaqs este funguje a nekdo tam este neco pise...

Vubec se divim, ze Gamefaqs este funguje a nekdo tam este neco pise...
Noo, já bych Gamefaqs jen tak neodsoudil. Pro off-line hry je to stránka jako dÄlaná. Naproti tomu on-line hry mají­ (ne)výhodu, že se dost často mÄní­ nastavení­, atd, což přináÄí­ pochopitelné problémy, ty texty jsou prostě už staré. Takže ano, pravdu máÄ v tom, že RO tam nemá smysl hledat (stejnÄ asi jako vÄtčinu jiných on-line her), ale pro ten zbytek je to dobrá stránka.

Obcas se muze stat ze se sance na skilly monstrum zvysej. Napriklad kdyz jsem ted upravoval sprite Fricca Circlet za behu serveru tak jsem musel reloadnout databazi pomoci @reload prikazu. Ten nekdy zpusobi prave to, ze se potvoram zvysej sance na skilly. Trva to do restartu vim o tomhle bugu takze @reload prikazy pouzivam jen v opravdu nutnych situacich jinak nechavam upravy v mobech/itemech na restart.

Podle me to vypocitavani pravdepodobnosti funguje spatne. Vcera jsme jich zabili hafo a pokazde se ozivil a nekdy i vic nez 3x. Skus si to sam.

Uz hodne dlouho mi vrta hlavou...co znamena zkratka "SVD" knecht? Spear Vitality Defence? :D Diky za odpoved O:)
Je to build zalozenej na 3 statech: STR, VIT a DEX. odsud SVD. V podstate je to nejpouzivanejsi GW build, tank co ma hodne HP, unese spoustu potu a equipu a sem tam dokaze neco zabit

Podle me to vypocitavani pravdepodobnosti funguje spatne. Vcera jsme jich zabili hafo a pokazde se ozivil a nekdy i vic nez 3x. Skus si to sam.

No vyzkousel jsem to... kdyz potvoru pizlam 5 minut tak je temer jistota ze se znova zvedne. Kdyz ji pizlam max 10 vterin zvedne se jedna potvora z ~20... Mozna ten skill funguje jako buff - jednou ho na sebe hodi a ma ho urcitou dobu tezko rict. Kazdopadne v databazi je sance spravne i na serveru.

No vyzkousel jsem to... kdyz potvoru pizlam 5 minut tak je temer jistota ze se znova zvedne. Kdyz ji pizlam max 10 vterin zvedne se jedna potvora z ~20... Mozna ten skill funguje jako buff - jednou ho na sebe hodi a ma ho urcitou dobu tezko rict. Kazdopadne v databazi je sance spravne i na serveru.

my jsme je pizlalli asi v 5 lidech a rozhodne pod 1 minutu 1 potvora mozna to na to ma taky vliv

jeden dotaz...

vytvorim patu a chcem zmenit zdileni skuÄenosti na SDILENE, ale to mi nejde a vypiÄe mi to tuto hlaÄku: nemužete menit nastaveni party

was ist das?

dik za odpovede...

Mno treba ze v te parte mas nekoho kdo je vic jak 10lvlu od tebe? v parte nesmi byt rozdil levlu od nejnizsih do nejvyssiho vic jak 10

Mam takovou otazecku jestli je tady na serveríź vubec nejakej kovar co vyrabi veci z lootu? Jestli jo tak prosim o nejaky kontakt, mel bych par otazecek.

Omlouvam se jestli se na toto tady uz nekdo ptal, ale nemam nervy cist 41 stran prispevek po prispevku abych to zjistil. Diky za pochopeni :D

Jinac jak se posilaji ty zpravy, ktere chodi i kdyz nejste online? Nevim presne jak se to jmenuje, ale mam na mysli to co ve vam vypise jak se prihlasite... "Nemate zadne nove zpravy." Co to vubec je, popr. jak se to pouziva? Diky (omlouvam se za dotaz jeslti uz zde je, jakoze urcite asi ano, ale nemam cas (a nechce se mi :-P) to ted hledat...)

Chcem sa opytat na skill slow grace u dancky preco nejde w tom skille CT ma to zhadzowat cart ? preto ze mi niekto pisal ze to CT w tom skille ma ist len pomalsie ale nie to ze WS je uplne w prd*lke ked to dostane ... len info ako to ma proste fungowat a ci je to sprawne. dik

Omrkni CP, kteří­ kováři jsou nejlepší­, a napiš jim PM ve hře, pokud chceš něco vykovat.

Dik to me nenapadlo. Furt si nemuzu zvyknout ze tu mate na vsechno nejakou tabulku nebo zebricek. :harhar:

Mno tak prej nejlepsi volba bude Hanzo :), tak uvidime ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...