Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
Guest jirkan

- ma Lord of the Dead 500k hp a je offline mob

Asi 3 SVN zpatky, menilo se to do scriptoveho stavu, pri jeho smrti maji hebnout vsichni nemrtvi v Niffu :blink:

- maju randgris, kiel, orc lord 30 vit... A chudak orc lord este aj 780k HP, orc hero tiez 585k HP.

Aby jim AD davalo mensi damage, ty HP jsou proto aby pro ostatni typy utoku nebyly snadnejsi (a navic by tihle bosici meli mit mimo jine i dalsi skilly), update z posledni SVN.

Edit: hrubky

Jak je to ted s expama v parte u nepohybujici se postavy? Mysleno "vysedim si auru" styl expeni. Udajne uz je zase zaveden casovy limit, ale v novinkach sem o tom nenasel ani zminku. Jak to tedy je ?? Thx

Ja porad nevim co stim vysedavanim mate .... nevim jak vam, ale ja kdyz si sednu, tak mi expy nerostou :)

Jak je to ted s expama v parte u nepohybujici se postavy? Mysleno "vysedim si auru" styl expeni. Udajne uz je zase zaveden casovy limit, ale v novinkach sem o tom nenasel ani zminku. Jak to tedy je ?? Thx

podla toho co som vycital na irc su momentalne nastavene 2 min a potom to prestane expit... a kenny to do noviniek planuje napisat az ked ten cas kym to prestane expit upravi na nahodny

Lentilka? Lama? to si jen spí­š namlouváš pač na něj možná tak žárlí­š :sorcerer::sorcerer::D

tak to na lentilku ziarli asi kazdy :P

Jeden blbej dotaz, ale jsem už docela na prášky. Je možný, abych měl takovou smůlu? Během cca měsí­ce a půl mě prasklo devět manteau a z toho šel jen jeden na +5!! Takhle blbá přeci nemůže být ani náhoda :sorcerer:

Ale přitom všechno ostatní­ celkem v normě, ze dvou mink coatů, oba na +5 a na +6 jeden, ze tří­ speciality jurů na +9 všechny na +10 jeden atd. Jenom, když plusuju manteau tak to nejde a to už od začátku co hraju.

Jeden blbej dotaz, ale jsem už docela na práÄky. Je možný, abych mÄl takovou smůlu? BÄhem cca mÄsí­ce a půl mÄ prasklo devÄt manteau a z toho Äel jen jeden na +5!! Takhle blbá přeci nemůže být ani náhoda :sorcerer:

Jj, to je mozny. Ja dal z 8mi feather beret jednu na +5. Ses proste jenom unlucker;)

Ahoj, mám takovej blbej dotaz ale stále to nedokáže pochopit. Jak mám postupovat když se chci stát např. Lord knightem? Nejdří­v udÄlám novice job 10 pak přestoupim na swordmena kterýmu udÄléme job 45 a pak už mužu přestoupit na Lord Knigta? Nebo jak to je?

Guest Baalberith

Ahoj, mám takovej blbej dotaz ale stále to nedokáže pochopit. Jak mám postupovat když se chci stát např. Lord knightem? Nejdří­v udÄlám novice job 10 pak přestoupim na swordmena kterýmu udÄléme job 45 a pak už mužu přestoupit na Lord Knigta? Nebo jak to je?

Novice job 10 -> Swordman job 40-50 -> Knight base 99 -> Novice High job 10 -> Swordman High job 45-50 -> Lord knight :)

Založí­Ä si novice, naexpí­Ä 10 job, přestoupí­Ä na swordmana, z jobu 40-50 můžeÄ přestoupit na knighta. Knighta musí­Ä naexpit na level 99/50, pak můžeÄ přestoupit na high novice 1/1, naexpí­Ä 10 job a přestoupí­Ä na high swordmana a po naexpení­ jobu 40-50 u high swordmana můžeÄ přestoupit na lord knighta

neboli:

novice job10-->1class job 40-50-->2class 99/50-->high novice job 10-->advanced 1class job 40-50-->advanced 2class

Guest Baalberith

Když jsem s jednou postavou zakládal guildu, můžu založit novou guildu s jinou postavou na stejném uÄtÄ?

povedal by som, ze ano...premenne pre gild guest sa ukladaju pre char, nie pre account :)

Když už jsme u toho guild questu... Zají­malo by mne, když si udÄlám tu partu 6ti lidí­ nad 60+ lvl a jdu plnit questy...

a) Musí­ být po celou dobu plnÄní­ online? Nebo staÄí­ jen zaÄí­t v poÄtu Äesti? Co když chci přestat a pokraÄovat v plnÄní­ dalÄí­ch questů dalÄí­ den? Nebo je musí­m udÄlat vÄechny z fleku najednou?

b) Může nÄkdo opustit partu? Pří­padnÄ se pak do ní­ nechat zase přibrat?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...