TheERay Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 to bys toho po k3nym chtÄl už trochu moc a jinak normálnÄ spíÄ ti radim ofic EA výpis zmÄn .. je to pomÄrnÄ srozumitelnýhttp://svn.eathena.ws/svn/ea/http://svn.eathena.ws/bugs/timeline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Nemůžu stáhnout http://k3nny.wz.cz/public/RO-HKLM_2_HKCU_patch.exe. Předtím mi to Älo v pohodÄ, ale teÄ po mÄ chce LOGIN a nevím co tam napsat. (Po novém Reexe.exe mÄ neche pustit přes Setup - nemam "administratorska práva"). Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Nasel jsem to v mym bordelu na disku http://k3dt.eu/RO-HKLM_2_HKCU_patch.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Díky K3dt :-)) Existuje NPC kovář co by mi z Iron Ore udÄlal Iron? Nebo jakýkoliv NPC kovář co něco uková. Nebo musím mít svého kováře (čili hráÄského kováře). Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Ebachan: pouze kovar - hrac ti to muze predelat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Díky R-E-N Ve hře jsem naÄla "Podivná místa", k Äemu slouží? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Ve hře jsem naÄla "Podivná místa", k Äemu slouží? Ke kopani pokladu, viz. wiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Odkedy a preco //podla reborn db- ma Lord of the Dead 500k hp a je offline mob- maju randgris, kiel, orc lord 30 vit... A chudak orc lord este aj 780k HP, orc hero tiez 585k HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 LoD ma predelanej spawn podle scriptu .. a ty MvP se o tom nedavno mluvilo, ze se predelaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 - ma Lord of the Dead 500k hp a je offline mobAsi 3 SVN zpatky, menilo se to do scriptoveho stavu, pri jeho smrti maji hebnout vsichni nemrtvi v Niffu - maju randgris, kiel, orc lord 30 vit... A chudak orc lord este aj 780k HP, orc hero tiez 585k HP.Aby jim AD davalo mensi damage, ty HP jsou proto aby pro ostatni typy utoku nebyly snadnejsi (a navic by tihle bosici meli mit mimo jine i dalsi skilly), update z posledni SVN. Edit: hrubky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Tyhle zmeny bossu jsou v jednom z novejsich kRO patchu. Jinak LoD se porad spawnuje v Nifu jen ho neukazuje databaze. Zeptam se Yuumi jestli by nemohla vylepsit parser aby ho to ukazovalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 to by pak asi nejspíÄ týkalo i lhz bosse ? možná i jinejch ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popellka Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Jen bych mÄl takový dotaz na Tulpika. Hele proÄpak si ymslíÄ, že jsi nejlepÄí? narážim an ten tvůj popisek: "Jednou muselo dojít k tomu, že budu nejlepÄí )" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Si to tam napiÄ taky We all have our truth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Jak je to ted s expama v parte u nepohybujici se postavy? Mysleno "vysedim si auru" styl expeni. Udajne uz je zase zaveden casovy limit, ale v novinkach sem o tom nenasel ani zminku. Jak to tedy je ?? Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Jak je to ted s expama v parte u nepohybujici se postavy? Mysleno "vysedim si auru" styl expeni. Udajne uz je zase zaveden casovy limit, ale v novinkach sem o tom nenasel ani zminku. Jak to tedy je ?? ThxJa porad nevim co stim vysedavanim mate .... nevim jak vam, ale ja kdyz si sednu, tak mi expy nerostou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Jak je to ted s expama v parte u nepohybujici se postavy? Mysleno "vysedim si auru" styl expeni. Udajne uz je zase zaveden casovy limit, ale v novinkach sem o tom nenasel ani zminku. Jak to tedy je ?? Thxpodla toho co som vycital na irc su momentalne nastavene 2 min a potom to prestane expit... a kenny to do noviniek planuje napisat az ked ten cas kym to prestane expit upravi na nahodnyLentilka? Lama? to si jen spíš namlouváš pač na něj možná tak žárlíš tak to na lentilku ziarli asi kazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Jeden blbej dotaz, ale jsem už docela na prášky. Je možný, abych měl takovou smůlu? Během cca měsíce a půl mě prasklo devět manteau a z toho šel jen jeden na +5!! Takhle blbá přeci nemůže být ani náhoda Ale přitom všechno ostatní celkem v normě, ze dvou mink coatů, oba na +5 a na +6 jeden, ze tří speciality jurů na +9 všechny na +10 jeden atd. Jenom, když plusuju manteau tak to nejde a to už od začátku co hraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Jeden blbej dotaz, ale jsem už docela na práÄky. Je možný, abych mÄl takovou smůlu? BÄhem cca mÄsíce a půl mÄ prasklo devÄt manteau a z toho Äel jen jeden na +5!! Takhle blbá přeci nemůže být ani náhoda Jj, to je mozny. Ja dal z 8mi feather beret jednu na +5. Ses proste jenom unlucker;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jendacz Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Ahoj, mám takovej blbej dotaz ale stále to nedokáže pochopit. Jak mám postupovat když se chci stát např. Lord knightem? Nejdřív udÄlám novice job 10 pak přestoupim na swordmena kterýmu udÄléme job 45 a pak už mužu přestoupit na Lord Knigta? Nebo jak to je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Ahoj, mám takovej blbej dotaz ale stále to nedokáže pochopit. Jak mám postupovat když se chci stát např. Lord knightem? Nejdřív udÄlám novice job 10 pak přestoupim na swordmena kterýmu udÄléme job 45 a pak už mužu přestoupit na Lord Knigta? Nebo jak to je?Novice job 10 -> Swordman job 40-50 -> Knight base 99 -> Novice High job 10 -> Swordman High job 45-50 -> Lord knight Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Ahoj, mám takovej blbej dotaz ale stále to nedokáže pochopit. Jak mám postupovat když se chci stát např. Lord knightem? Nejdřív udÄlám novice job 10 pak přestoupim na swordmena kterýmu udÄléme job 45 a pak už mužu přestoupit na Lord Knigta? Nebo jak to je?ZaložíÄ si novice, naexpíÄ 10 job, přestoupíÄ na swordmana, z jobu 40-50 můžeÄ přestoupit na knighta. Knighta musíÄ naexpit na level 99/50, pak můžeÄ přestoupit na high novice 1/1, naexpíÄ 10 job a přestoupíÄ na high swordmana a po naexpení jobu 40-50 u high swordmana můžeÄ přestoupit na lord knighta neboli:novice job10-->1class job 40-50-->2class 99/50-->high novice job 10-->advanced 1class job 40-50-->advanced 2class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Když jsem s jednou postavou zakládal guildu, můžu založit novou guildu s jinou postavou na stejném uÄtÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Když jsem s jednou postavou zakládal guildu, můžu založit novou guildu s jinou postavou na stejném uÄtÄ?povedal by som, ze ano...premenne pre gild guest sa ukladaju pre char, nie pre account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Když už jsme u toho guild questu... Zajímalo by mne, když si udÄlám tu partu 6ti lidí nad 60+ lvl a jdu plnit questy...a) Musí být po celou dobu plnÄní online? Nebo staÄí jen zaÄít v poÄtu Äesti? Co když chci přestat a pokraÄovat v plnÄní dalÄích questů dalÄí den? Nebo je musím udÄlat vÄechny z fleku najednou?b) Může nÄkdo opustit partu? PřípadnÄ se pak do ní nechat zase přibrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.