Guest Reinard Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Když už jsme u toho guild questu... Zajímalo by mne, když si udÄlám tu partu 6ti lidí nad 60+ lvl a jdu plnit questy...a) Musí být po celou dobu plnÄní online? Nebo staÄí jen zaÄít v poÄtu Äesti? Co když chci přestat a pokraÄovat v plnÄní dalÄích questů dalÄí den? Nebo je musím udÄlat vÄechny z fleku najednou?b) Může nÄkdo opustit partu? PřípadnÄ se pak do ní nechat zase přibrat?Ten bod b) tohle presne sme udelali a pak to zacalo nejak blbnout .. ale to je uz trochu davnej..nevim jak ted No kdyz chces plnit questy tak by online meli byt vsichni..a kdyz chces prestat a pokracovat dalsi den tak by podle me stacilo dodelat ten zadany ukol co delas a dalsim ukolem zacit dalsi den.. aspon myslim Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 odpoved na otazku b je myslim jasna, psalo se to i v navodu myslim a je dost mozne, ze to pise samotne NPC...jakmile zalozite partu, uz nesmite jeji slozeni menit do konce questu.. NPC vas pak bere, jako ze se snazite podvadet a zasekavate zbytecne quild questPokud chcete pokracovat dalsi den, tak to by nemel byt problem, jen nemente partu.Nevim jak je to s tim poctem online behem questu, nijak jsem to nezkoumala, je fakt, ze treba nekdo behem questu sel offline, ale to nas vzdy bylo vic jak 6 O_o to je potreba zjistit od nekoho povolanejsiho ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Jak dlouho trvá, než se mi vypne příjem expů u postavy, která je nÄkde usazená, nic nedÄlá a já ji expím na dual. Nějak jsem to přes search nenaÄel :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 ZaložíÄ si novice, naexpíÄ 10 job, přestoupíÄ na swordmana, z jobu 40-50 můžeÄ přestoupit na knighta. Knighta musíÄ naexpit na level 99/50, pak můžeÄ přestoupit na high novice 1/1, naexpíÄ 10 job a přestoupíÄ na high swordmana a po naexpení jobu 40-50 u high swordmana můžeÄ přestoupit na lord knighta neboli:novice job10-->1class job 40-50-->2class 99/50-->high novice job 10-->advanced 1class job 40-50-->advanced 2classNacelniku, technicka, muzu? Prestup z adv 1st class na adv 2nd vyzaduje job 45 - 50, nikoli 40. Nevim jak je to s tim poctem online behem questu, nijak jsem to nezkoumala, je fakt, ze treba nekdo behem questu sel offline, ale to nas vzdy bylo vic jak 6 O_o to je potreba zjistit od nekoho povolanejsiho ;-)Kdysi davno co jsme zakladali lamicky, tak stacilo aby byl online (a ukol splnil) partyleader Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Nacelniku, technicka, muzu? Prestup z adv 1st class na adv 2nd vyzaduje job 45 - 50, nikoli 40.Kdysi davno co jsme zakladali lamicky, tak stacilo aby byl online (a ukol splnil) partyleadernjn, když vy tu musíte mít stále nějaký výjimky, kdo si to má furt pamatovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Jak jsem naposledy delal gildu ( Emperium Killers) tak byli vetsinu casu online jen dva maximalne 4. a nektere questy jsem delal uplne sam. takze klidne si naber lidi i s tim vedomim, ze neco udelas sam (najit thief buga,karty,uprchlá zombie, a dalsi jednoduche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Jak dlouho trvá, než se mi vypne příjem expů u postavy, která je nÄkde usazená, nic nedÄlá a já ji expím na dual. Nějak jsem to přes search nenaÄel :-)nateraz presne 2 minuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 b) Může nÄkdo opustit partu? PřípadnÄ se pak do ní nechat zase přibrat? Když sem dÄlal naposled guildu já tak sme tu partu normalne mohli leavnout, jenom se pak nedali plnit zadny questy. Kdyz pak byla parta ve stejnym slozeni tak sme sli za tim NPC u kteryho se parta registruje. Psal neco jako vy sme menili partu co? Bla Bla. A pak nám normalne dovolil jet dal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 no takže: když pouÄtíÄ přímo reexe.exe asi myslíÄ že jo ? a to "neco.dll" je na tom kupodivu asi důležitý, takže příÄtÄ by se hodilo, abys napsal, co je to za knihovnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 prosim vás lidi funguje tu autosteal a jak se zapíná díky moc za odpovÄd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Autosteal (gank) je pasivní skill u rogua, který se nemusí zapínat, funguje pořád. Jestli myslíÄ nějaký autosteal na způsob autolootu, pak nic takovýho není Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Jak je to prosim se skillem Snatch u stalkera? Nekdo mi rikal, ze by nemel snatchovat k lidem (na obrazovku s jinymi lidmi), tak se chci optat, zda je to jen fama ci to tak ma opravdu fungovat. Konkretne se mi jedna o snatchovani mobu v labu k jine parte lidi . Edit: Gelle, prave ze todle mam az moc dobre vyzkousene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Můžu potvrdit, že to k lidem spolehlivÄ snatchuje, obzvláÄÂť do cizích kempů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Z wiki byly odstraněny návody na čepičky nebo jsem jen slepejš? Chtěl jsem jeden přidat, ale nikde je nemůžu najít. Aha, už jsem to zjistil, přestěhovaly se k čepičkám v seznamu - není to nejlepší nápad. Jak jsou u každé obrázky, tak se moooc dlouho stránka načítá. Osobně bych tam nechal jen abecední seznam, obrázek se zobrazí až při přechodu na jednotlivou pokrývku hlavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 funguje manželský share tak, že rodiÄe musí mít lv na share a pak můžou vzít dítÄ, které s nimi normálnÄ do party nemůže, anebo je uplnÄ jedno jaký má kdo lv a share půjde když budou jen včichni tři online?? (nebaví mÄ expit priestku , tak se ptám) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Kdyz jsem naposled expila decko, tak museli byt rodice na share a lvl decka mohl byt jakykoliv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ovÄem trochu divnÄ to funguje, pokud mají rodiÄe menÄí lvl než dÄcko když jsme přestoupili, řekli sme si že budem expit pomocí dítÄte RodiÄe lvl okolo 20, dítÄ myslím +-65, udÄláme partu, share jedevyřítíme se na high orka, dítÄ ho zabije, oba rodiÄe udÄlají lvl ale zároveř spadne sharemusí se zručit parta, relognout a udÄlat nová aby zase jelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ma to fungovat tak, ze rodice navzajem +-10 a dite jakkoli.Kdysi pri reseni nejakeho bugu (na detaily se neptej ) se na to Kenny koukal a vypadlo z nej, ze cely kod ohledne share v parte je totalne zpraseny a zabugovany, takze pripadna oprava je jen velmi tezko udelatelna. Takze holt budes muset pri prechodu map tu partu prehazovat (melo by stacit vyhodit decko, zapnout share a decko nabrat, aspon me to tak fungovalo)Sice je to neprijemne, ale to vychova deti uz byva, zvykej si nanecisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 jo, dík, takže to nepůjde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Mám jednu zákeřnÄ záludnou otázku: Jakou rasu a velikost mají homunové? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Formless a tuÄím small size, puding je formless určitě a ostatní se snad neliÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Charles Dulahan Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Prosim mám takovou otázku ohlednÄ nastavení party.Založim s jednim charem partu,dám vÄechno nastavení spoleÄné (i exp) a dám pozvat druhýho chara,ale jakmile tam vstoupí tak je exp každý za sebe a nejde to zmÄnit.Co mám udÄlat aby to bylo pořád spoleÄné... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Rozdíl levlů obou charů nesmí být vÄtÄí než 10, to znamená, že char s lvlem 50 nemůže mít sdílené expy s charakterem s levlem 80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Formless a tuÄím small size, puding je formless určitě a ostatní se snad neliÄíZkouÄel sem redukÄní Ätíty a nějaký zbranÄ na vanila, takže není demihuman, není formless, není demon, není brute, není insect, není large. Tak co teda je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ZkouÄel sem redukÄní Ätíty a nějaký zbranÄ na vanila, takže není demihuman, není formless, není demon, není brute, není insect, není large. Tak co teda je? Alespoř co jsem Äetl z jiných eng-for tak by mÄl být formless, možná je rozdíl v iRO a kRO, ale na tohle by se to vztahovat nemÄlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.