Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Guest Reinard

Když už jsme u toho guild questu... Zají­malo by mne, když si udÄlám tu partu 6ti lidí­ nad 60+ lvl a jdu plnit questy...

a) Musí­ být po celou dobu plnÄní­ online? Nebo staÄí­ jen zaÄí­t v poÄtu Äesti? Co když chci přestat a pokraÄovat v plnÄní­ dalÄí­ch questů dalÄí­ den? Nebo je musí­m udÄlat vÄechny z fleku najednou?

b) Může nÄkdo opustit partu? Pří­padnÄ se pak do ní­ nechat zase přibrat?

Ten bod b) tohle presne sme udelali a pak to zacalo nejak blbnout :) .. ale to je uz trochu davnej..nevim jak ted :)

No kdyz chces plnit questy tak by online meli byt vsichni..a kdyz chces prestat a pokracovat dalsi den tak by podle me stacilo dodelat ten zadany ukol co delas a dalsim ukolem zacit dalsi den.. aspon myslim :jump:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

odpoved na otazku b je myslim jasna, psalo se to i v navodu myslim a je dost mozne, ze to pise samotne NPC...

jakmile zalozite partu, uz nesmite jeji slozeni menit do konce questu.. NPC vas pak bere, jako ze se snazite podvadet a zasekavate zbytecne quild quest

Pokud chcete pokracovat dalsi den, tak to by nemel byt problem, jen nemente partu.

Nevim jak je to s tim poctem online behem questu, nijak jsem to nezkoumala, je fakt, ze treba nekdo behem questu sel offline, ale to nas vzdy bylo vic jak 6 O_o to je potreba zjistit od nekoho povolanejsiho ;-)

Guest Bruky

Jak dlouho trvá, než se mi vypne pří­jem expů u postavy, která je nÄkde usazená, nic nedÄlá a já ji expí­m na dual. Nějak jsem to přes search nenaÄel :-)

Guest jirkan

Založí­Ä si novice, naexpí­Ä 10 job, přestoupí­Ä na swordmana, z jobu 40-50 můžeÄ přestoupit na knighta. Knighta musí­Ä naexpit na level 99/50, pak můžeÄ přestoupit na high novice 1/1, naexpí­Ä 10 job a přestoupí­Ä na high swordmana a po naexpení­ jobu 40-50 u high swordmana můžeÄ přestoupit na lord knighta

neboli:

novice job10-->1class job 40-50-->2class 99/50-->high novice job 10-->advanced 1class job 40-50-->advanced 2class

Nacelniku, technicka, muzu?

Prestup z adv 1st class na adv 2nd vyzaduje job 45 - 50, nikoli 40.

Nevim jak je to s tim poctem online behem questu, nijak jsem to nezkoumala, je fakt, ze treba nekdo behem questu sel offline, ale to nas vzdy bylo vic jak 6 O_o to je potreba zjistit od nekoho povolanejsiho ;-)

Kdysi davno co jsme zakladali lamicky, tak stacilo aby byl online (a ukol splnil) partyleader

Nacelniku, technicka, muzu?

Prestup z adv 1st class na adv 2nd vyzaduje job 45 - 50, nikoli 40.

Kdysi davno co jsme zakladali lamicky, tak stacilo aby byl online (a ukol splnil) partyleader

njn, když vy tu musí­te mí­t stále nějaký výjimky, kdo si to má furt pamatovat :)

Jak jsem naposledy delal gildu ( Emperium Killers) tak byli vetsinu casu online jen dva maximalne 4. a nektere questy jsem delal uplne sam. takze klidne si naber lidi i s tim vedomim, ze neco udelas sam (najit thief buga,karty,uprchlá zombie, a dalsi jednoduche

Guest Baalberith

Jak dlouho trvá, než se mi vypne pří­jem expů u postavy, která je nÄkde usazená, nic nedÄlá a já ji expí­m na dual. Nějak jsem to přes search nenaÄel :-)

nateraz presne 2 minuty

b) Může nÄkdo opustit partu? Pří­padnÄ se pak do ní­ nechat zase přibrat?

Když sem dÄlal naposled guildu já tak sme tu partu normalne mohli leavnout, jenom se pak nedali plnit zadny questy. Kdyz pak byla parta ve stejnym slozeni tak sme sli za tim NPC u kteryho se parta registruje. Psal neco jako vy sme menili partu co? Bla Bla. A pak nám normalne dovolil jet dal. :D

• 3 weeks later...

Jak je to prosim se skillem Snatch u stalkera? Nekdo mi rikal, ze by nemel snatchovat k lidem (na obrazovku s jinymi lidmi), tak se chci optat, zda je to jen fama ci to tak ma opravdu fungovat.

Konkretne se mi jedna o snatchovani mobu v labu k jine parte lidi :) .

Edit: Gelle, prave ze todle mam az moc dobre vyzkousene :D

Z wiki byly odstraněny návody na čepičky nebo jsem jen slepejš? Chtěl jsem jeden přidat, ale nikde je nemůžu nají­t.

Aha, už jsem to zjistil, přestěhovaly se k čepičkám v seznamu - není­ to nejlepší­ nápad. Jak jsou u každé obrázky, tak se moooc dlouho stránka načí­tá. Osobně bych tam nechal jen abecední­ seznam, obrázek se zobrazí­ až při přechodu na jednotlivou pokrývku hlavy.

• 3 weeks later...

funguje manželský share tak, že rodiÄe musí­ mí­t lv na share a pak můžou vzí­t dí­tÄ, které s nimi normálnÄ do party nemůže, anebo je uplnÄ jedno jaký má kdo lv a share půjde když budou jen včichni tři online?? (nebaví­ mÄ expit priestku :sleeping: , tak se ptám)

ovÄem trochu divnÄ to funguje, pokud mají­ rodiÄe menÄí­ lvl než dÄcko

když jsme přestoupili, řekli sme si že budem expit pomocí­ dí­tÄte

RodiÄe lvl okolo 20, dí­tÄ myslí­m +-65, udÄláme partu, share jede

vyří­tí­me se na high orka, dí­tÄ ho zabije, oba rodiÄe udÄlají­ lvl ale zároveř spadne share

musí­ se zručit parta, relognout a udÄlat nová aby zase jelo...

Guest jirkan

Ma to fungovat tak, ze rodice navzajem +-10 a dite jakkoli.

Kdysi pri reseni nejakeho bugu (na detaily se neptej :sleeping: ) se na to Kenny koukal a vypadlo z nej, ze cely kod ohledne share v parte je totalne zpraseny a zabugovany, takze pripadna oprava je jen velmi tezko udelatelna.

Takze holt budes muset pri prechodu map tu partu prehazovat (melo by stacit vyhodit decko, zapnout share a decko nabrat, aspon me to tak fungovalo)

Sice je to neprijemne, ale to vychova deti uz byva, zvykej si nanecisto :)

• 2 weeks later...
Formless a tuÄí­m small size, puding je formless určitě a ostatní­ se snad neliÄí­
ZkouÄel sem redukÄní­ Ätí­ty a nějaký zbranÄ na vanila, takže není­ demihuman, není­ formless, není­ demon, není­ brute, není­ insect, není­ large. Tak co teda je? :)

ZkouÄel sem redukÄní­ Ätí­ty a nějaký zbranÄ na vanila, takže není­ demihuman, není­ formless, není­ demon, není­ brute, není­ insect, není­ large. Tak co teda je? :P

Alespoř co jsem Äetl z jiných eng-for tak by mÄl být formless, možná je rozdí­l v iRO a kRO, ale na tohle by se to vztahovat nemÄlo

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...