KILLER BEAN Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Danke, tak uz mi to zobrazilo ze hraju, ale jeste tam nemam ani hodinu? Je nejaky cas, jaky musim minimalne mit?vsak uz to tam mas, musis pockat nejaku hodinu kym sa ti to tam zobrazibtw nejaky novy server port(13308309)?-podla x-fire u Ar.Ulrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Jaké jsou Äance na socket enchant ancient cape a bow thimble (na rebornu)? Prosím jen zaruÄenÄ správné informace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Jaké jsou Äance na socket enchant ancient cape a bow thimble (na rebornu)? Prosím jen zaruÄenÄ správné informace http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:t_socket?s=enchant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:t_socket?s=enchant UrčitÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 UrčitÄ? Nevim, ja to neprogramoval a ani do zdrojaku nevidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Du�an Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Chci se zeptat kdyz hraju dual proc mi u druhe postavy pise server odpojen.Co delam sptne.Predem dekuji za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Chci se zeptat kdyz hraju dual proc mi u druhe postavy pise server odpojen.Co delam sptne.Predem dekuji za odpovedtoto si stiahni a rozbal do adresara s RO. Po vypnuti, zapnuti klienta by ti mal ist dual vpohode Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 toto si stiahni a rozbal do adresara s RO. Po vypnuti, zapnuti klienta by ti mal ist dual vpohode Tak po xxx dobe co hraju RO,mi konecne funguje dual Diky Baale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Du�an Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Chtel bych se zeptat proc mi nejde uzivat poring box.Predem dekuji za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Chtel bych se zeptat proc mi nejde uzivat poring box.Predem dekuji za odpoved.Nejde na vetsine povrchovych map a newbie-friendly dungeonu - pravdepodobne stejne omezeni jako na dead branch. Zavadelo se to pred par mesicema, kdy lidi nadelali bordel (cti: moc prilis silnych potvor) ktere pak po sobe neuklidili a ktere vyvrazdovaly skoro kazdeho kdo tam prisel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuxumusu Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 bry den,jsem slysel na RO wiki ze tu budou nove druhy postav, pry Dark colector a Death Knight ... je to pravda ze budou vychazet nebo to je jenom nepravdiva povidka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 bry den,jsem slysel na RO wiki ze tu budou nove druhy postav, pry Dark colector a Death Knight ... je to pravda ze budou vychazet nebo to je jenom nepravdiva povidkaNiekde som zachytil ze Gravity ich najprv ohlasili, ale neskor sa od nich upustilo. Takze pravdepodobne vobec nebudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Prosim o radu zkusene huntery.Z jakych huntu padaji res listky v mnozstvi vetsim nez malem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Prosim o radu zkusene huntery.Z jakych huntu padaji res listky v mnozstvi vetsim nez malem? Jedine z megalodonu a nebo skeletonu, podrobnosti o vetsine huntu najdes tady: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:hunty Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Jedine z megalodonu a nebo skeletonu, podrobnosti o vetsine huntu najdes tady: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:hunty To je teda hnus velebnosti. Fakt neni za nejakej hunt treba 60 resu? O tehle 2 vim ale to je 2 resy za hunt; mnozstvi vetsi nez male si predstavuju jinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 To je teda hnus velebnosti. Fakt neni za nejakej hunt treba 60 resu? O tehle 2 vim ale to je 2 resy za hunt; mnozstvi vetsi nez male si predstavuju jinak.což takhle třeba ridewordy? Odmena: 20x Mastela fruit, 50 000 zeny=155400z-->51x Yggdrasil Leaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 No jestli to nemusi byt jen hunt,tak bych sel na Wanderery do Glast Heim F2 13% to je uz pekna sance navic tam padaji dalsi pekny vecicky + super expy a elu,ja tuhle lokaci zboznuju co se do dropu a expu tyce.Nejlepe pokud mas priesta na wending,zaparkovat pred vchod a pak uz jedes jak fredka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 což takhle třeba ridewordy? Odmena: 20x Mastela fruit, 50 000 zeny=155400z-->51x Yggdrasil Leaf Tak to bohužel, u huntů v sérii cookie -> breeze -> cramp byla přestřelená odmÄna 30 mastel za každý, což se místo íşpravy odmÄny (případnÄ zařazením tÄch huntů až za nějaký jiný, tÄžký a nevýnosný, aby je nemoh dÄlat každej) "opravilo" zmÄnou prodejní ceny mastel. I ze succubus, incubus a explosion. Sux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 No jestli to nemusi byt jen hunt,tak bych sel na Wanderery do Glast Heim F2 13% to je uz pekna sance navic tam padaji dalsi pekny vecicky + super expy a elu,ja tuhle lokaci zboznuju co se do dropu a expu tyce.Nejlepe pokud mas priesta na wending,zaparkovat pred vchod a pak uz jedes jak fredka Hm to je dobrej tip. Zajdu tam se sinem. Jenom nevim jestli ho trefim grimem.On je ten wanderer celkem nerad, ma fleee jak swin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Hm to je dobrej tip. Zajdu tam se sinem. Jenom nevim jestli ho trefim grimem.On je ten wanderer celkem nerad, ma fleee jak swin. No obavam se,ze se sinem to bude nejspise problem Uvidis sam jak to pujde,ja tam chodil s wiznou,vlacek,quag,SG a slo to pekne. Jeste maly tip : je lepsi portit nez chodit casem prijdes na to ze jsou tam tak 4 mista kde se nejvice ressujou a ty obihat,kazdopadne se vyhni mistu s ridewordama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 No obavam se,ze se sinem to bude nejspise problem Uvidis sam jak to pujde,ja tam chodil s wiznou,vlacek,quag,SG a slo to pekne. Jeste maly tip : je lepsi portit nez chodit casem prijdes na to ze jsou tam tak 4 mista kde se nejvice ressujou a ty obihat,kazdopadne se vyhni mistu s ridewordama. s wiznou to tam jde bezvadne, muzu jen doporucit Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 No obavam se,ze se sinem to bude nejspise problem Uvidis sam jak to pujde,ja tam chodil s wiznou,vlacek,quag,SG a slo to pekne. Jeste maly tip : je lepsi portit nez chodit casem prijdes na to ze jsou tam tak 4 mista kde se nejvice ressujou a ty obihat,kazdopadne se vyhni mistu s ridewordama. Aha no tak diky za tip, beru wiznu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukky Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Äus lidi můžu nějak zmÄnit povolání sem omylem cvaknul na nejakyho Monka a je ze me taekwon boy nebo tak neco a chtel se mága . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 Äus lidi můžu nějak zmÄnit povolání sem omylem cvaknul na nejakyho Monka a je ze me taekwon boy nebo tak neco a chtel se mága .Ne, musis zacit jako novice znova. Pri trose cviku to bude hned. Gwaihir P.S. Nepis stejny dotaz nekolikrat. Spousta lidi kouka na nove prispevky, takze to staci napsat 1x. Druhou kopii prispevku jsem ti umazl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Du�an Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Kolik ma prosim mastering card. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.