Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

[sempako]a proÄ tomu tak je?[/sempako]

Zkus nají­t souvislosti třeba mezi warpem a RR

warp - přemisÂťuje osobu z mí­sta A na pří­kazem /memo urÄené mí­sto B

RR - přemisÂťuje osobu z mí­sta A na manželem/manželkou urÄené mí­sto B

kam nejde warp, nejde ani RR. A proÄ je ta mapa nastavená jako nomemo? A proÄ je poring růžovej? Zeptej se Jana TleskaÄe

když si tak chytrej, tak mi řekni důvod toho, proÄ je ta mapa nomemo noport? Jana TleskaÄe se nemůžu dovolat...

(snad nechcu moc když chci normální­ důvod, ale bohužel to nejsi schopný pochopit... :listen: )

ach jo, tak to vysvÄtlí­m troÄku pomaleji

ProÄ je nastavená jako nomemo? Protože to tak v Gravity nastavili, jistÄ pro to mÄli nějaký důvod. Položil jsi dotaz v topicu dotazy, ten jsem ti zodpověděl. Pokud se ti to nastavení­ nelí­bí­, tak se přesuř o kousek vedle do návrhů, kde můžeÄ s nějakým logickým odůvodnÄní­m (myslí­m že bude stačit i důvod "já chci" :gun2: ) podat návrh na zmÄnu

Pri pouziti skillu Pressure na empo mi to pise cervene miss. To stejne sem videl nas Mundusem, kdyz to take zkousel. Bohuzel sem v te chvili nebyl schopen zjistit, jestli davam empu nejakou dmg. Kazdopadne bych se rad zeptal, jak to tedy je? Pressure by prece melo fungovat...

Pri pouziti skillu Pressure na empo mi to pise cervene miss. To stejne sem videl nas Mundusem, kdyz to take zkousel. Bohuzel sem v te chvili nebyl schopen zjistit, jestli davam empu nejakou dmg. Kazdopadne bych se rad zeptal, jak to tedy je? Pressure by prece melo fungovat...

Nejsem si 100% jistý, ale myslel jsem že na empo nepůsobí­ žádné skilly..!?

Ahoj lidi. Shání­m video z Iscarových narozenin (bude to rok až dva zpátky co bylo vyrobené). Sloužilo jako reklama na Reborn v gamerském Äasáku Score (doufám). V tom videjku je boss aréna a možná chlastání­ potů na Havaji. ÂŽádám kohokoliv, kdo má funkÄní­ link, nebo video v kompu, aÂť mi ho prosí­m poÄle. icq - 202110368

Předem dÄkuju. /thx

PS:doufám že to není­ moc :bruce_h4h:

aaaa prosim cesky/slovensky....taky by me to zajimalo a z tohodle nic nepoznam :):shuffle:

Prvni cislo je zaklad a to druhy je nahodnej rozsah, kterej se k tomu pridava. Vysvetlim na prikladu:

Orc Lord ma respawn time 60,120. 60 minut je pevnej cas a k tomu se pricte nahodny cislo od nuly do 120... takze vyslednej cas respawnu je nahodnej mezi 60 a 180 minutama.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...