R-e-n Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 třeba na czro už ho mají a to nas ma motivovat? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 a to nas ma motivovat? :-)tak aby si o nás nÄříkali že tu jsme 100 let za opicema Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 tak aby si o nás nÄříkali že tu jsme 100 let za opicema No skladbou hracu uz je milovymi kroky dohanime Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 eathena to podporuje... u nas to zatim nebude :-) az casem Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 proÄ nejde v archer vilage použít manželský port? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 proÄ nejde v archer vilage použít manželský port? logicky třeba proto, že to je noteleport, nomemo lokace a v žádné takové nejde romantic rendezvous použít? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 logicky třeba proto, že to je noteleport, nomemo lokace a v žádné takové nejde romantic rendezvous použít?[sempako]a proÄ tomu tak je?[/sempako] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 [sempako]a proÄ tomu tak je?[/sempako] Zkus najít souvislosti třeba mezi warpem a RR warp - přemisÂťuje osobu z místa A na příkazem /memo urÄené místo B RR - přemisÂťuje osobu z místa A na manželem/manželkou urÄené místo B kam nejde warp, nejde ani RR. A proÄ je ta mapa nastavená jako nomemo? A proÄ je poring růžovej? Zeptej se Jana TleskaÄe Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 když si tak chytrej, tak mi řekni důvod toho, proÄ je ta mapa nomemo noport? Jana TleskaÄe se nemůžu dovolat...(snad nechcu moc když chci normální důvod, ale bohužel to nejsi schopný pochopit... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 když si tak chytrej, tak mi řekni důvod toho, proÄ je ta mapa nomemo noport? Jana TleskaÄe se nemůžu dovolat...(snad nechcu moc když chci normální důvod, ale bohužel to nejsi schopný pochopit... ) ach jo, tak to vysvÄtlím troÄku pomaleji ProÄ je nastavená jako nomemo? Protože to tak v Gravity nastavili, jistÄ pro to mÄli nějaký důvod. Položil jsi dotaz v topicu dotazy, ten jsem ti zodpověděl. Pokud se ti to nastavení nelíbí, tak se přesuř o kousek vedle do návrhů, kde můžeÄ s nějakým logickým odůvodnÄním (myslím že bude stačit i důvod "já chci" ) podat návrh na zmÄnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Pri pouziti skillu Pressure na empo mi to pise cervene miss. To stejne sem videl nas Mundusem, kdyz to take zkousel. Bohuzel sem v te chvili nebyl schopen zjistit, jestli davam empu nejakou dmg. Kazdopadne bych se rad zeptal, jak to tedy je? Pressure by prece melo fungovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Pri pouziti skillu Pressure na empo mi to pise cervene miss. To stejne sem videl nas Mundusem, kdyz to take zkousel. Bohuzel sem v te chvili nebyl schopen zjistit, jestli davam empu nejakou dmg. Kazdopadne bych se rad zeptal, jak to tedy je? Pressure by prece melo fungovat...Nejsem si 100% jistý, ale myslel jsem že na empo nepůsobí žádné skilly..!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Nejsem si 100% jistý, ale myslel jsem že na empo nepůsobí žádné skilly..!?krome pressure a gravity field (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 krome pressure a gravity field (:A safetky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 A safetky ale safetky jsou prece prasarna..... jinak treba pusobi jeste skill "bomb" u alcha/creatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ahoj lidi. Sháním video z Iscarových narozenin (bude to rok až dva zpátky co bylo vyrobené). Sloužilo jako reklama na Reborn v gamerském Äasáku Score (doufám). V tom videjku je boss aréna a možná chlastání potů na Havaji. ÂŽádám kohokoliv, kdo má funkÄní link, nebo video v kompu, aÂť mi ho prosím poÄle. icq - 202110368Předem dÄkuju. /thx PS:doufám že to není moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ako sa teraz pocita respawn time?respawn je ovela vyssi ako druhe cislo...zeby druhe+nahodne z prveho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ako sa teraz pocita respawn time?respawn je ovela vyssi ako druhe cislo...zeby druhe+nahodne z prveho? http://svn.eathena.ws/bugs/changeset/11964 :Corrected mob spawn utilization of the delay1/delay2 values (one is respawn delay base, the second is random variance added on top of it). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 .... aaaa prosim cesky/slovensky....taky by me to zajimalo a z tohodle nic nepoznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 aaaa prosim cesky/slovensky....taky by me to zajimalo a z tohodle nic nepoznam Prvni cislo je zaklad a to druhy je nahodnej rozsah, kterej se k tomu pridava. Vysvetlim na prikladu:Orc Lord ma respawn time 60,120. 60 minut je pevnej cas a k tomu se pricte nahodny cislo od nuly do 120... takze vyslednej cas respawnu je nahodnej mezi 60 a 180 minutama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKaiba Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Chcel by som vedet ako sa to da spravit aby mi to pri asure u monka vypisalo činskymi znakmi a nie OVNED! Dik za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ovned to pise u monka a to neco cinsky u champa a jestli to jde nejak predelat, - asi hej, ale jednodussi bude to doexpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Jde to Pokud vam to neco rekne, tak v reborn.grf smazte soubrory asura1.tga az asura6.tga z adresare data/texture/effect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocman Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 vim ze je tohle otazka jak od blbce, ale preci se zeptam soubory tohodle typu : "2007-07-04adata_k2.gpf" muzu smazat? /? diks /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 vim ze je tohle otazka jak od blbce, ale preci se zeptam soubory tohodle typu : "2007-07-04adata_k2.gpf" muzu smazat? /?diks /kishoj, jasne tohle maz bez vahani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.