Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest Baalberith

A jde to naopak? Aby mi to psalo OWNED jak u monka tak z champa?

Samozrejme, ak sa nauÄí­Ä troÄku pracovaÂť s GRF Factory, tak staci len nájsÂť správne síşbory a nahradiÂť ich:) PriÄom platí­, že reborn.grf má prednosÂť pred sdata.grf, takže ich staÄí­ vkladaÂť do reborn.grf..uÄetrí­Ä tým hodiny pri repackovaní­ :)

To snad zaokrouhlené na 10 být nemusí­, ne? Každý bod by mÄl přidat trochu.

Jinak popisky jsou asi blbÄ, mám pocit, že slow grace move speed je podle dex a aspd podle str (nebo opaÄnÄ, ale ne podle agi).

ze zdrojaku se to uklada do int hodnot, a je tam celociselny deleni, takze zbytek se zahazuje. Takze zaokrouhleni by bylo vhodny :)

ASPD je podle dex, movement speed podle agi, aspon podle zdrojaku

Otazka na GM: Nastaveni tancu/pisni odpovida defaultnimu nastaveni eAtheny, nebo mame nejaky Reborn feature? (nerad bych si kazil build :D )

Ahoj chtel jsem se zeptat,zda-li nekdo nema informace ci nevi jak to s equipem ktery je v DB oznacen jako "Refined........" ?

Predem diky za odpoved.Kuba

Cus :) Jsou to vylepseny veci, ktery se na ofiku kupujou za skutecny $ a jinak nejdou ziskat a jsou casove omezeny. Pokud to ma v popisku ze to je Rental Items (coz je pripad prave tehle Refined...), tak si to tam koupis a urcitej cas to pouzivas, pak ti to zmizi :)

Guest barbar_6

Ty vylepseny verze ori a elu by byly fajn jako odmeny za eventy :) /slur nebo po nejakym super tezkym questu.

Ostatni, konkretne zvejka, manual a gym pass, mi prijdou neuveritelne overboosted pro reborn i kdyz mozna ten manual kdyby se zredukoval treba na 10% by byl fajn. Neco jak univerzalni expici botky na omezenou dobu. :)

A cepicek nikdy neni dost .) ,) MORE MORE

Ostatni, konkretne zvejka, manual a gym pass, mi prijdou neuveritelne overboosted pro reborn i kdyz mozna ten manual kdyby se zredukoval treba na 10% by byl fajn. Neco jak univerzalni expici botky na omezenou dobu. :)

vÄak žvejku a dvojnásobnej battle manuál tu každý dostává hned co si založí­ novou postavu, tak co bys chtÄl :)

At delam co delam nejde mi smazat char, vim ze se nesmi do char selectu ze hry ale zapnout hru a pak hned mazat, mail mam spravne ale vyzkouseno nejmin 20x a pokazde mi to hodi chybu. Cejake napady cim by to mohlo byt? Jo a dik za pomoc :)

edit: Vyreseno, nedoslo mi ze eng. klavesnice nepobira @ jako alt+v, stacilo mail zkopirovat a slo to tak kdyby mel priste nekdo podobnej problem. Dik Loonymu za radu :P

Guest Baalberith

At delam co delam nejde mi smazat char, vim ze se nesmi do char selectu ze hry ale zapnout hru a pak hned mazat, mail mam spravne ale vyzkouseno nejmin 20x a pokazde mi to hodi chybu. Cejake napady cim by to mohlo byt? Jo a dik za pomoc :P

edit: Vyreseno, nedoslo mi ze eng. klavesnice nepobira @ jako alt+v, stacilo mail zkopirovat a slo to tak kdyby mel priste nekdo podobnej problem. Dik Loonymu za radu :D

SHIFT+INSERT to isti :)

tenhle topic jeho milosti není­ dobrý proÄ? ...

...obleÄení­ se upravit nedá, jen obarvit, existují­ i speciální­ obleÄky, třeba santův oblek, nebo havajský oblek, ale ty se dají­ sehnat pouze při nějakém eventu

neví­m co je mysleno tí­m armorem (s jední­m "r" že?), ale asi sprite postavy. Ten se mÄní­ jen s přechodem na různá povolání­ (např. archer-hunter-sniper)

P.S. PLS si nech pro sebe, on fakt že se to nedá ve hře napsat má svůj důvod

Prosí­m poradí­ mnÄ nÄkdo zaÄal jsem Ragnarok hrát poprvé a potřebuju trochu poradit. ChtÄl bych být merchantem takže musí­m udÄlat ten přestupný quest ale neví­m kde se naučit basic skilly které jsou k tomu potřeba s tí­m bych potřeboval pomoc. A jak si pak zviÄuju job asi obchodování­m ale radči se ptám. A kde dobře expit na 9 lvl. Předem dí­ky.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...