Ar.Ulric Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Chcel by som vedet ako sa to da spravit aby mi to pri asure u monka vypisalo činskymi znakmi a nie OVNED! Dik za odpoved A jde to naopak? Aby mi to psalo OWNED jak u monka tak z champa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 A jde to naopak? Aby mi to psalo OWNED jak u monka tak z champa?Samozrejme, ak sa nauÄíÄ troÄku pracovaÂť s GRF Factory, tak staci len nájsÂť správne síşbory a nahradiÂť ich:) PriÄom platí, že reborn.grf má prednosÂť pred sdata.grf, takže ich staÄí vkladaÂť do reborn.grf..uÄetríÄ tým hodiny pri repackovaní Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Nemelo by to OWNED psat v defaultu? Ja si to upravil tak, aby to tyhle hlasky nedelalo, zabere to pul obrazovky a nevidim dmg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pri skilloch u dancky/barda, ktore zavisia na statoch zaokruhlenych na 10 (napr slow grace - dex a agi) sa beru base alebo celkove staty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pri skilloch u dancky/barda, ktore zavisia na statoch zaokruhlenych na 10 (napr slow grace - dex a agi) sa beru base alebo celkove staty? celkové staty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 To snad zaokrouhlené na 10 být nemusí, ne? Každý bod by mÄl přidat trochu.Jinak popisky jsou asi blbÄ, mám pocit, že slow grace move speed je podle dex a aspd podle str (nebo opaÄnÄ, ale ne podle agi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 To snad zaokrouhlené na 10 být nemusí, ne? Každý bod by mÄl přidat trochu.Jinak popisky jsou asi blbÄ, mám pocit, že slow grace move speed je podle dex a aspd podle str (nebo opaÄnÄ, ale ne podle agi). ze zdrojaku se to uklada do int hodnot, a je tam celociselny deleni, takze zbytek se zahazuje. Takze zaokrouhleni by bylo vhodny ASPD je podle dex, movement speed podle agi, aspon podle zdrojaku Otazka na GM: Nastaveni tancu/pisni odpovida defaultnimu nastaveni eAtheny, nebo mame nejaky Reborn feature? (nerad bych si kazil build ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkimiWriter Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ahoj jsem novej (ale to je jedno ).ChtÄl bych se zeptat kde bych sehnal Userbar ragnaroku,nebo jeÄtÄ líp Rebornu.Předem dík za informaci.A doufám že je tato hra lechce pochopitelná(jeÄtÄ jsem ju nehrál) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Si udelej nejakej dle vlastniho gusta pomoci http://dev.dansoftaustralia.net/frs/downlo...enerator0.9.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ahoj chtel jsem se zeptat,zda-li nekdo nema informace ci nevi jak to s equipem ktery je v DB oznacen jako "Refined........" ?Predem diky za odpoved.Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ahoj chtel jsem se zeptat,zda-li nekdo nema informace ci nevi jak to s equipem ktery je v DB oznacen jako "Refined........" ?Predem diky za odpoved.KubaCus Jsou to vylepseny veci, ktery se na ofiku kupujou za skutecny $ a jinak nejdou ziskat a jsou casove omezeny. Pokud to ma v popisku ze to je Rental Items (coz je pripad prave tehle Refined...), tak si to tam koupis a urcitej cas to pouzivas, pak ti to zmizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 vizjak to fungujeaseznam vÄcí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 vizjak to fungujeaseznam vÄcí Ty vylepseny verze ori a elu by byly fajn jako odmeny za eventy /slur nebo po nejakym super tezkym questu. Ostatni, konkretne zvejka, manual a gym pass, mi prijdou neuveritelne overboosted pro reborn i kdyz mozna ten manual kdyby se zredukoval treba na 10% by byl fajn. Neco jak univerzalni expici botky na omezenou dobu. A cepicek nikdy neni dost .) ,) MORE MORE Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ostatni, konkretne zvejka, manual a gym pass, mi prijdou neuveritelne overboosted pro reborn i kdyz mozna ten manual kdyby se zredukoval treba na 10% by byl fajn. Neco jak univerzalni expici botky na omezenou dobu. vÄak žvejku a dvojnásobnej battle manuál tu každý dostává hned co si založí novou postavu, tak co bys chtÄl Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 vÄak žvejku a dvojnásobnej battle manuál tu každý dostává hned co si založí novou postavu, tak co bys chtÄl aÂť žije nenažranost, já bych jich taky pár chtÄl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 At delam co delam nejde mi smazat char, vim ze se nesmi do char selectu ze hry ale zapnout hru a pak hned mazat, mail mam spravne ale vyzkouseno nejmin 20x a pokazde mi to hodi chybu. Cejake napady cim by to mohlo byt? Jo a dik za pomoc edit: Vyreseno, nedoslo mi ze eng. klavesnice nepobira @ jako alt+v, stacilo mail zkopirovat a slo to tak kdyby mel priste nekdo podobnej problem. Dik Loonymu za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 At delam co delam nejde mi smazat char, vim ze se nesmi do char selectu ze hry ale zapnout hru a pak hned mazat, mail mam spravne ale vyzkouseno nejmin 20x a pokazde mi to hodi chybu. Cejake napady cim by to mohlo byt? Jo a dik za pomoc edit: Vyreseno, nedoslo mi ze eng. klavesnice nepobira @ jako alt+v, stacilo mail zkopirovat a slo to tak kdyby mel priste nekdo podobnej problem. Dik Loonymu za radu SHIFT+INSERT to isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajgl Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 PLS. poradte mi nekdo kde najdu Phracon a Cyfar??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Poradte mi nekdo kde najdu Phracon a CyfarTADY a TADY Link to comment Share on other sites More sharing options...
barx Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 pls potrebuju radu kde bych si mohl upravit obleceni ve hre ale ne arrmor napr:nekdo ma kabat atd pls odepiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 tenhle topic jeho milosti není dobrý proÄ? ......obleÄení se upravit nedá, jen obarvit, existují i speciální obleÄky, třeba santův oblek, nebo havajský oblek, ale ty se dají sehnat pouze při nějakém eventunevím co je mysleno tím armorem (s jedním "r" že?), ale asi sprite postavy. Ten se mÄní jen s přechodem na různá povolání (např. archer-hunter-sniper) P.S. PLS si nech pro sebe, on fakt že se to nedá ve hře napsat má svůj důvod Link to comment Share on other sites More sharing options...
barx Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 pls jak si muzu zmenit povolani?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Jaj ty si ale ostrej... az zlej :-x :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 pls jak si muzu zmenit povolani??Myslím, že hÂľadáÄ toto a keÄ nie, tak Âľudia na maine ti poradia určite rýchlejčie, ako na fóru:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeus76 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Prosím poradí mnÄ nÄkdo zaÄal jsem Ragnarok hrát poprvé a potřebuju trochu poradit. ChtÄl bych být merchantem takže musím udÄlat ten přestupný quest ale nevím kde se naučit basic skilly které jsou k tomu potřeba s tím bych potřeboval pomoc. A jak si pak zviÄuju job asi obchodováním ale radči se ptám. A kde dobře expit na 9 lvl. Předem díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.