presi Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ptal sem se na mainu, ale nikdo nevěděl jistÄ, tak se zaptám tady, redukuje noxious kouzla? podle czro fora jo, ale ve fungovani nekterych veci se czro a reborn sem tam lisi, tak jak je to tady? z czro fora:"nox univerzal.. kouzla, AD, proste chilky chaosu kyz neni jasne so se dejeray... asura, nejaky ten neutral dmg (pokud se nejaky najde)" http://czechro.net/forum/index.php?showtopic=8808 (cela debata) prosim jasne odpovedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 na czre sa nox oplati hlavne kvoli tomu ze ad prenasa element zbrane cize fire u baziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Uz je to tak rok co som to testoval naposledy, tak som si to pre istotu zopakoval, vsak po tolkych SVNkach nikdy nevies. Stale to ale funguje rovnako, redukuje to plosne kuzla 10%. Testol som si aj utok gypsyny a "prekvapujuco" 10% redukcia elementarnych sipov a 20% normal sipov (alebo teoretickych 19%, to uz tazko zistit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ohlednÄ toho jestli noxe nebo raye hodnÄ to záleží, jestli je to u lowHP charu nebo highHP charu, Pro highHP chary je lepÄé ray, jelikož zaruÄuje vÄtÄí Äanci na přežití asury, kdežto pro lowHP chary, kteří bez gr/devila tu asuru stejnÄ nepřežijí je lepÄí nox, jelikož proti AD témÄř stejnou redukci a navíc dá vyÄÄí redukci na kouzla tak předpokládám, že každý bude mít tharu a popo, tak to nebudu poÄítat a vezmu pouze equip, který se může mÄnit: ray :100% od kouzel, 80% od AD, 80% od asurynox: 90% od kouzel, 81% od AD, 90% od asury longmace nebo 2x aligator++ray: 90% od kouzel, 72% od AD, 80% od asury+nox: 80% od kouzel, 72% od AD, 90% od asury longmace + 2x aligator++ray: 80% od kouzel, 64% od AD, 80% od asury+nox: 70% od kouzel, 63% od AD, 90% od asury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 je to urcite to nastavenie co je aj u nas? lebo sme to prednedavnom tiez riesili ak ano tak je to dost dobree Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 je to urcite to nastavenie co je aj u nas? lebo sme to prednedavnom tiez riesili ak ano tak je to dost dobreeTak si to otestuj sama ked mi neveris. Noxious redukuje kuzla aj na reborne, cize aj kombinacie s long mace a aligatorom funguju ako pise jahy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 takže nox, dikes (asuru preziju stejne jen kdyz asurakovi hodim pod nohy hodim shockwawe, a to myslim ze tech 10% redukci vadit nebude ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magmox Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Zdravím. Mám menÄí problém. Dlouho sem nehrál Ro a zapomnÄl sem svoje heslo od Acc. Jak ho mohu získat z5 spíÄe zjistit jaký to sem mÄl heslo? Předem dík moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Mám jednu možná takovou hloupou otázku SÄítají se 2 sidewinder karty v jedné zbrani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Zdravím. Mám menÄí problém. Dlouho sem nehrál Ro a zapomnÄl sem svoje heslo od Acc. Jak ho mohu získat z5 spíÄe zjistit jaký to sem mÄl heslo? Předem dík moc.Vyuzij reset hesla v CP - http://ucty.reborn.cz/lost_pass.php Mám jednu možná takovou hloupou otázku SÄítají se 2 sidewinder karty v jedné zbrani?Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurk Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 ibaze by isiel combo monka asuraka bez znamych a equipu no nic moc wizzna je ok davas slusny dmg ale aj tak mam radsej archer class jasne a s wizznou ta zoberu do party to je na tebe k comu inklinujes na tvojom mieste by som si spravila naraz priesta a nejakeho dmg makera najlepsie tu wizznu alebo nieco z archer class popripade thief class. tak jsem si zalozil wizznu i thiefa , s thiefem se mi celkem dari zabijet, nejvic se mi u nej libi povedeny double attacky a uhybani . S wizznou uz je to ale naopak, s tim vetsinou jen mlatim, protoze s tim kouzlenim mi to nejak nejde, prisery me vetsinou prerusi kouzlo a pak umlati Nejak mi za nej porad nejde najit, ten spravny zpusob zabijeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Tak si to otestuj sama ked mi neveris. Noxious redukuje kuzla aj na reborne, cize aj kombinacie s long mace a aligatorom funguju ako pise jahy. prepac nechcela som aby to tak vyznelo predsalen na czechre su ine nastavenia ako u nas chcela som nejake 100% potvrdenie od gm predsalen wool scarf je wool scarf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 tak jsem si zalozil wizznu i thiefa , s thiefem se mi celkem dari zabijet, nejvic se mi u nej libi povedeny double attacky a uhybani . S wizznou uz je to ale naopak, s tim vetsinou jen mlatim, protoze s tim kouzlenim mi to nejak nejde, prisery me vetsinou prerusi kouzlo a pak umlati Nejak mi za nej porad nejde najit, ten spravny zpusob zabijeni Mage se nejlépe expí na příÄerách co se nehýbou -> pupa, mandragora, flora, geographer (určitě se najdou i jiné, ale tyhle jsou asi nejčastěji využívané), takže pokud kouzlíÄ z dostateÄné vzdálenosti, tak ti nic neudÄlají a postupnÄ je uhlodáÄ.Pokud nechceš aby ti kouzla přeruÄovali, tak si pořiÄ Orleans uniform (je v souÄasné dobÄ asi levnÄjÄí než phen card a efekt je jeÄtÄ lepÄí). Cast time se prodlouží o pár %, ale kouzlo ti přeruÄí jen v PvP provoke, spell break a mind break (+ statusy jako stun, sleep, stone curse, frozen a samozřejmÄ smrt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Elle: 2365 - Orlean's Uniform[1] (Orleans Gown)-Pouze pro ADV.classy Swordman Blacksmith Hunter Assassin Crusader Monk Sage Rogue Alchem Bard/Dancer Mage Dancer Taekwon StarGladiator Soullinker Gunslinger Ninja Archer Acolyte Merchant Thief Knight Priest Wizard Ten TK/SG/ninja/gunik mi tam sice nesedí jako advanced. NicménÄ jako obyÄ wizzna by to stejnÄ nemÄl oblíct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Elle: 2365 - Orlean's Uniform[1] (Orleans Gown)-Pouze pro ADV.classy Swordman Blacksmith Hunter Assassin Crusader Monk Sage Rogue Alchem Bard/Dancer Mage Dancer Taekwon StarGladiator Soullinker Gunslinger Ninja Archer Acolyte Merchant Thief Knight Priest Wizard Ten TK/SG/ninja/gunik mi tam sice nesedí jako advanced. NicménÄ jako obyÄ wizzna by to stejnÄ nemÄl oblíctUps... toho jsem si ani nevšim... Tak pak zbývá ten phen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Nebo klasicky negaresivní potvory, který nemaj cast detect, takže si můžeÄ hezky pomalu tahat nějakej desítkovej bolt a zabít je na jednu ránu. Nebo potvory (i agresivní), který maj cast detect, ale neprojdou firewallem - hodíÄ dyžtak jedniÄkovej bolt, když na tebe samy neíştoÄí, před sebe firewall, za ní případnÄ druhou firewall a pak nějakej ten firebolt na zabití. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 podla mna ako novackovi by ste mu mali skor napisat nech dava bodiky do fire boltu a nech ide na flory a geographerov bud to sem kde mas oboje, alebosem kde je ich vela tuto sa to da do pohody dotiahnut na 50ty job u magea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocturne Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 ChtÄl bych se zeptat, jestli máte nÄkdo nějaký zkuÄenosti v Thanatos vÄži, Äím je nejlepÄí to tam dávat a tak, pokud chci mít v partÄ co nejmíř lidí=) díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 ChtÄl bych se zeptat, jestli máte nÄkdo nějaký zkuÄenosti v Thanatos vÄži, Äím je nejlepÄí to tam dávat a tak, pokud chci mít v partÄ co nejmíř lidí=) díkyřekl bych že s Wiznou to jde sluÄnÄ (Owl baroni a Dukové), ale pokud chceš huntit Vidarky, tak se to dá i s GC, clownem HP a profou (stringy jsou na healování užiteÄné a vymlátí ti i ty holy potvory co tam jsou) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocturne Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Řekl bych že s Wiznou to jde slušně (Owl baroni a Dukové), ale pokud chceš huntit Vidarky, tak se to dá i s GC, clownem HP a profou (stringy jsou na healování užitečné a vymlátí ti i ty holy potvory co tam jsou) No právě že kdyby vidarky... ty jdou nádherně s clownem/gypsy + HP (lex) a v 3.patře není o čem ... ale já právě že mám zálusk na Goibnes setu=( ..už mám teda 2 kusy, ale jak dám ty další 2 to fakt netušim =/ na jednoho je potřeba hit asi 280, a druhej má mrtě mdef myslim.. ale jde mi i o to mít co nejmenšíi partu =) nemáte někdo další návrh/nápad/zkušenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Asura, profa, HP, stringy (i sniper se dá) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Ghost4 moba ani nahodou. My sme si vyhuntili goibnesy v parte 3 ludi. Kazdy mal sice dual ale slo to.2xHP, prof, stringy, breaker a sniper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 No krom despera by měl všechno zabít sniper .. despero pod 30% hp nahodí agi up a s jeho 120 luk neprojdou ani crity :X Ale imo by tam dobrej HP a dobrej sniper stačili na všechno.edit: Tak teď sem to u sebe zkoušel a magnum break z blast clipu funguje stejně i na ranged zbraně, takže s tím agi up by se dal teoreticky uhlodat tou pětinovou dmg s autohitem Možná by to bylo i rychlejší než holy lighty Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 No krom despera by mÄl vÄechno zabít sniper .. despero pod 30% hp nahodí agi up a s jeho 120 luk neprojdou ani crity :X Ale imo by tam dobrej HP a dobrej sniper stačili na vÄechno.edit: Tak teÄ sem to u sebe zkouÄel a magnum break z blast clipu funguje stejnÄ i na ranged zbranÄ, takže s tím agi up by se dal teoreticky uhlodat tou pÄtinovou dmg s autohitem Možná by to bylo i rychlejÄí než holy lighty nejsou na nej lepsi healy nez ten HL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 A nebudou ho ty healy healovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.