Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

ptal sem se na mainu, ale nikdo nevěděl jistÄ, tak se zaptám tady, redukuje noxious kouzla? podle czro fora jo, ale ve fungovani nekterych veci se czro a reborn sem tam lisi, tak jak je to tady?

z czro fora:

"nox univerzal.. kouzla, AD, proste chilky chaosu kyz neni jasne so se deje

ray... asura, nejaky ten neutral dmg (pokud se nejaky najde)"

http://czechro.net/forum/index.php?showtopic=8808 (cela debata)

prosim jasne odpovedi :P

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Uz je to tak rok co som to testoval naposledy, tak som si to pre istotu zopakoval, vsak po tolkych SVNkach nikdy nevies.

Stale to ale funguje rovnako, redukuje to plosne kuzla 10%.

Testol som si aj utok gypsyny a "prekvapujuco" 10% redukcia elementarnych sipov a 20% normal sipov (alebo teoretickych 19%, to uz tazko zistit).

ohlednÄ toho jestli noxe nebo raye

hodnÄ to záleží­, jestli je to u lowHP charu nebo highHP charu, Pro highHP chary je lepÄé ray, jelikož zaruÄuje vÄtÄí­ Äanci na přežití­ asury, kdežto pro lowHP chary, kteří­ bez gr/devila tu asuru stejnÄ nepřežijí­ je lepÄí­ nox, jelikož proti AD témÄř stejnou redukci a naví­c dá vyÄÄí­ redukci na kouzla

tak předpokládám, že každý bude mí­t tharu a popo, tak to nebudu poÄí­tat a vezmu pouze equip, který se může mÄnit:

ray :100% od kouzel, 80% od AD, 80% od asury

nox: 90% od kouzel, 81% od AD, 90% od asury

longmace nebo 2x aligator+

+ray: 90% od kouzel, 72% od AD, 80% od asury

+nox: 80% od kouzel, 72% od AD, 90% od asury

longmace + 2x aligator+

+ray: 80% od kouzel, 64% od AD, 80% od asury

+nox: 70% od kouzel, 63% od AD, 90% od asury

je to urcite to nastavenie co je aj u nas? lebo sme to prednedavnom tiez riesili :P

ak ano tak je to dost dobree

Tak si to otestuj sama ked mi neveris. Noxious redukuje kuzla aj na reborne, cize aj kombinacie s long mace a aligatorom funguju ako pise jahy.

Zdraví­m. Mám menÄí­ problém. Dlouho sem nehrál Ro a zapomnÄl sem svoje heslo od Acc. :cray: Jak ho mohu zí­skat z5 spí­Äe zjistit jaký to sem mÄl heslo? Předem dí­k moc.

Vyuzij reset hesla v CP - http://ucty.reborn.cz/lost_pass.php

Mám jednu možná takovou hloupou otázku ^_^ SÄí­tají­ se 2 sidewinder karty v jedné zbrani?

Ne

ibaze by isiel combo monka :)

asuraka bez znamych a equipu no nic moc

wizzna je ok :) davas slusny dmg ale aj tak mam radsej archer class

jasne a s wizznou ta zoberu do party to je na tebe k comu inklinujes

na tvojom mieste by som si spravila naraz priesta a nejakeho dmg makera najlepsie tu wizznu alebo nieco z archer class popripade thief class. :cray:

tak jsem si zalozil wizznu i thiefa :), s thiefem se mi celkem dari zabijet, nejvic se mi u nej libi povedeny double attacky a uhybani :) . S wizznou uz je to ale naopak, s tim vetsinou jen mlatim, protoze s tim kouzlenim mi to nejak nejde, prisery me vetsinou prerusi kouzlo a pak umlati ^_^ Nejak mi za nej porad nejde najit, ten spravny zpusob zabijeni :)

Tak si to otestuj sama ked mi neveris. Noxious redukuje kuzla aj na reborne, cize aj kombinacie s long mace a aligatorom funguju ako pise jahy.

prepac nechcela som aby to tak vyznelo predsalen na czechre su ine nastavenia ako u nas chcela som nejake 100% potvrdenie od gm :cray: predsalen wool scarf je wool scarf ^_^

tak jsem si zalozil wizznu i thiefa :), s thiefem se mi celkem dari zabijet, nejvic se mi u nej libi povedeny double attacky a uhybani :) . S wizznou uz je to ale naopak, s tim vetsinou jen mlatim, protoze s tim kouzlenim mi to nejak nejde, prisery me vetsinou prerusi kouzlo a pak umlati :cray: Nejak mi za nej porad nejde najit, ten spravny zpusob zabijeni ^_^

Mage se nejlépe expí­ na pří­Äerách co se nehýbou -> pupa, mandragora, flora, geographer (určitě se najdou i jiné, ale tyhle jsou asi nejčastěji využí­vané), takže pokud kouzlí­Ä z dostateÄné vzdálenosti, tak ti nic neudÄlají­ a postupnÄ je uhlodáÄ.

Pokud nechceš aby ti kouzla přeruÄovali, tak si pořiÄ Orleans uniform (je v souÄasné dobÄ asi levnÄjÄí­ než phen card a efekt je jeÄtÄ lepÄí­). Cast time se prodlouží­ o pár %, ale kouzlo ti přeruÄí­ jen v PvP provoke, spell break a mind break (+ statusy jako stun, sleep, stone curse, frozen a samozřejmÄ smrt).

Elle:

2365 - Orlean's Uniform[1] (Orleans Gown)-

Pouze pro ADV.classy Swordman Blacksmith Hunter Assassin Crusader Monk Sage Rogue Alchem Bard/Dancer Mage Dancer Taekwon StarGladiator Soullinker Gunslinger Ninja Archer Acolyte Merchant Thief Knight Priest Wizard

Ten TK/SG/ninja/gunik mi tam sice nesedí­ jako advanced. NicménÄ jako obyÄ wizzna by to stejnÄ nemÄl oblí­ct

Elle:

2365 - Orlean's Uniform[1] (Orleans Gown)-

Pouze pro ADV.classy Swordman Blacksmith Hunter Assassin Crusader Monk Sage Rogue Alchem Bard/Dancer Mage Dancer Taekwon StarGladiator Soullinker Gunslinger Ninja Archer Acolyte Merchant Thief Knight Priest Wizard

Ten TK/SG/ninja/gunik mi tam sice nesedí­ jako advanced. NicménÄ jako obyÄ wizzna by to stejnÄ nemÄl oblí­ct

Ups... toho jsem si ani nevšim... Tak pak zbývá ten phen :cray:

Nebo klasicky negaresivní­ potvory, který nemaj cast detect, takže si můžeÄ hezky pomalu tahat nějakej desí­tkovej bolt a zabí­t je na jednu ránu. Nebo potvory (i agresivní­), který maj cast detect, ale neprojdou firewallem - hodí­Ä dyžtak jedniÄkovej bolt, když na tebe samy neíştoÄí­, před sebe firewall, za ní­ pří­padnÄ druhou firewall a pak nějakej ten firebolt na zabití­.

ChtÄl bych se zeptat, jestli máte nÄkdo nějaký zkuÄenosti v Thanatos vÄži, Äí­m je nejlepÄí­ to tam dávat a tak, pokud chci mí­t v partÄ co nejmí­ř lidí­=) dí­ky

řekl bych že s Wiznou to jde sluÄnÄ (Owl baroni a Dukové), ale pokud chceš huntit Vidarky, tak se to dá i s GC, clownem HP a profou (stringy jsou na healování­ užiteÄné a vymlátí­ ti i ty holy potvory co tam jsou)

Řekl bych že s Wiznou to jde slušně (Owl baroni a Dukové), ale pokud chceš huntit Vidarky, tak se to dá i s GC, clownem HP a profou (stringy jsou na healování­ užitečné a vymlátí­ ti i ty holy potvory co tam jsou)

No právě že kdyby vidarky... ty jdou nádherně s clownem/gypsy + HP (lex) a v 3.patře není­ o čem ... ale já právě že mám zálusk na Goibnes setu=( ..už mám teda 2 kusy, ale jak dám ty další­ 2 to fakt netušim =/ na jednoho je potřeba hit asi 280, a druhej má mrtě mdef myslim.. ale jde mi i o to mí­t co nejmenší­i partu =) nemáte někdo další­ návrh/nápad/zkušenost? ^_^

Guest RODIX

Ghost4 moba ani nahodou. My sme si vyhuntili goibnesy v parte 3 ludi. Kazdy mal sice dual ale slo to.

2xHP, prof, stringy, breaker a sniper.

No krom despera by měl všechno zabí­t sniper .. despero pod 30% hp nahodí­ agi up a s jeho 120 luk neprojdou ani crity :X Ale imo by tam dobrej HP a dobrej sniper stačili na všechno.

edit: Tak teď sem to u sebe zkoušel a magnum break z blast clipu funguje stejně i na ranged zbraně, takže s tí­m agi up by se dal teoreticky uhlodat tou pětinovou dmg s autohitem ^_^ Možná by to bylo i rychlejší­ než holy lighty :)

No krom despera by mÄl vÄechno zabí­t sniper .. despero pod 30% hp nahodí­ agi up a s jeho 120 luk neprojdou ani crity :X Ale imo by tam dobrej HP a dobrej sniper stačili na vÄechno.

edit: Tak teÄ sem to u sebe zkouÄel a magnum break z blast clipu funguje stejnÄ i na ranged zbranÄ, takže s tí­m agi up by se dal teoreticky uhlodat tou pÄtinovou dmg s autohitem :) Možná by to bylo i rychlejÄí­ než holy lighty :)

nejsou na nej lepsi healy nez ten HL? ^_^:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...