Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

dí­ky mockrát, snad jeÄtÄ, neví­te kde sehnat silver arrow ?

7939[/snapback]

Sice se daji koupit u tool dealera v pronte ale to je cely toulec s 500 sipama,.. myslim zel kdyz se zeptas nejake archer class silver budou mit urcite a 20 sipu nikoho nezabije... i kdyz 1k za cely toulec taky ne :lol:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Sice se daji koupit u tool dealera v pronte ale to je cely toulec s 500 sipama,.. myslim zel kdyz se zeptas nejake archer class silver budou mit urcite a 20 sipu nikoho nezabije... i kdyz 1k za cely toulec taky ne  :lol:

7952[/snapback]

Este se daj koupit jednotlive v Archer Village(pokud to nezmenili)

ALe ja jsem skuseny 1na czechru jsem nemnel ani 1ban a to ho hraju uz 4-5 mesicu 2Na czechru jsem si zalozil guildu a bez problemu sme byli lepsi a lepsi sice ne nejlepsiale dobri sme byly.Ale vsichni odesli an reborn a mne nezbiva nic jineho nez jit zanima otazka je ale JAK? :)

ALe ja jsem skuseny 1na czechru jsem nemnel ani 1ban a to ho hraju uz 4-5 mesicu 2Na czechru jsem si zalozil guildu a bez problemu sme byli lepsi a lepsi sice ne nejlepsiale dobri sme byly.Ale vsichni odesli an reborn a mne nezbiva nic jineho nez jit zanima otazka je ale JAK? :)

8049[/snapback]

Mozna kdybys nepsal tak dlouha souveti, tak by bylo o dost prehlednejsi o co ti jde. Takhle sem te malem nepochopil :)

A odpoved je jednoducha, musis pozadat o registraci a cekat a cekat(a cekat....bla bla bla, etc.) a hlavne neotravovat GM kazdejch 10min. jestli ti uz povolili tu registraci, apod. ;)

neví­te prosí­m kde bych naÄel dungeon Geffenia ? jméno mapy: gefenia

Edit: Oki, diky mockrat.  :)

8165[/snapback]

Nebo jednoduÄÄí­ cesta je nyní­ s pomocí­ vzducholodi. Ja si tam nyní­ celkem často lí­tám :huh: zatí­m tÄ to nic nestojí­ a cesta létání­m je prima :) i když ÄasovÄ nároÄná.

Pravda nejde, asi maj nejakej vypadek, kazdopadne to tam je :) jen je potreba pockat, az to poleze ...

Btw. by to mohli GMka hodit na web, aby to kazdy videl :)

8211[/snapback]

Dik ze ses me zastal nacelniku.

B) (Presne o to mi jde, proc to hledat nekde v pr...

kde je to stejne napsany jinak nez to plati na rebornu.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...