Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Asi takto... osobní zkušenost z inkranací na dia ring (0,1%) drop. První po 3,5k další po x tisících celkově mi po 12k inkranů popadalo asi 7 ringů... Teď si to převeď na houby a OBB :)

Raději se moc nezmiňuji o dodrbaném zeny knife, který má prd dmg a prd získá na 0,4% -.-

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest Baalberith

Asi takto... osobní zkušenost z inkranací na dia ring (0,1%) drop. První po 3,5k další po x tisících celkově mi po 12k inkranů popadalo asi 7 ringů... Teď si to převeď na houby a OBB :)

Raději se moc nezmiňuji o dodrbaném zeny knife, který má prd dmg a prd získá na 0,4% -.-

Klasicka chyba hovorit, ze so sancou 0,02% mi nieco padne z +- 5000. moba.

viz. http://www.reborn.cz/statistika

Mne na reborne padla dokebi karta z 3. zabiteho, to znamena ze padaju urcite viac ako raydric karty, lebo ta mi padla az po 30k zabitych.

Statistika a pravdepodobnost je predsa hlupost, treba verit osobnej skusenosti!

padanie itemov, ktore z moba dropuju normalne je jedna vec (mne padli 2 lude karty po par stovkach zabitych). islo mi prave o tie itemy, co dropuju na zaklade ekvipnutej karty. :-) elfinka mi to objasnila, takze niekedy pojdem testnut

• 2 weeks later...

Prosim vas nevie mi niekto poradit ako prestupim z wizarda na high wizarda? uz som 50 job level a preisiel som k tej "Book of Ymir" a ta mi pise len "..." . Neviem ci som to dobre pochopil alebo ci nahodou nemam predtym nieco spravit, poradte mi niekto prosim.

havroshi, jestli ti rozumim dobre, tak potrebujes toto:

auru (tedy 99 base lvl) :) bez ni se neda dostat na adv povolani

az budes mit 99 base lvl a 50 job lvl, pak se podivej na ten odkaz na prestupovy quest na high novice, co ti posilali kluci :)

Som wizard a chcel som nieco dalej aby som epil aj job level. Myslel som ze sa da ist dalej na high wizarda, ak nie tak potom ked spravim ten rebitrth quest tak co budem ? high novice? co sa stane s mojimi kuzlami pridem o ne? A potom ked budem high novice tak z neho prestupim na high wizarda?

Som wizard a chcel som nieco dalej aby som epil aj job level. Myslel som ze sa da ist dalej na high wizarda, ak nie tak potom ked spravim ten rebitrth quest tak co budem ? high novice? co sa stane s mojimi kuzlami pridem o ne? A potom ked budem high novice tak z neho prestupim na high wizarda?

Az prestoupis na high novice, zacnes nove expeni, znovu si budes moct rozdelit staty a skilly. Nejdriv si naexpis zakladnich 10 jobu na prestup na high maga a joby na prestup na high wizze.. Jen jsou pak jiz jednoduche prestupy, nemusis delat questy.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...