Mukotsu Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) "Najlepsi" od Nightwishu je novy Wishmaster Fakt ''nejlepsi'' ale me se libi hlas Anette (Ta nova) jak uz sem psal Amaranth. Edited August 10, 2008 by Mukotsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 Fakt ''nejlepsi'' ale me se libi hlas Anette (Ta nova) jak uz sem psal Amaranth. Jj právÄ nový CD sem si stáhl kvůli ní protože už to není operetní hlas ale je takový libovÄjÄí a přirozenÄjÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Jj právÄ nový CD sem si stáhl kvůli ní protože už to není operetní hlas ale je takový libovÄjÄí a přirozenÄjÄí Tak nevím jak ti to hopsání kamzíka skalního příjde libovÄjÄí... každopádnÄ do takové skupiny se spíÄe víc hodí hlas Tarji. Naživo jsem byl jen na dvou revivalech a Annete si nedokážu ani představit jak by to zazpívala. Co jsem se bavil se známýma, tak jsem neslyÄel jiný názor, takže bych řekl, že nemluvím jen za sebe. Jinak se mi nové CeDlo líbí... ale holt je to už něco jiného Btw: proÄ je tu vůbec tenhle topic, když už existuje jeden se stejným obsahem? Edited August 10, 2008 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Tak nevím jak ti to hopsání kamzíka skalního příjde libovÄjÄí... každopádnÄ do takové skupiny se spíÄe víc hodí hlas Tarji. Naživo jsem byl jen na dvou revivalech a Annete si nedokážu ani představit jak by to zazpívala. Co jsem se bavil se známýma, tak jsem neslyÄel jiný názor, takže bych řekl, že nemluvím jen za sebe. Jinak se mi nové CeDlo líbí... ale holt je to už něco jinéhoPoznam ludi, ktorym sa viac paci novy Nightwish. Ale myslim ze nikto z nich nepocul nazivo ten stary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keldorn Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 proÄ je tu vůbec tenhle topic, když už existuje jeden se stejným obsahem?Protože original poster je nub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Srovnavate jabka s hruskama. Stari NW byli postaveni na hlase Tarji. Ted je to uplne o necem jinym. Jinak NW skoro vubec neposloucham, ale jako podkladova hudba mi to vyhovuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Srovnavate jabka s hruskama. Stari NW byli postaveni na hlase Tarji. Ted je to uplne o necem jinym. Jinak NW skoro vubec neposloucham, ale jako podkladova hudba mi to vyhovuje Problem je, ze ludia chcu na koncertoch pocut aj stare skladby - najma preto, ze novych moc vela nie je A tie uz musi zaspievat Anetka, ktorej to nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) S Tarjou odislo caro Nightwishu teraz to vo mne nevyvolava nic. Anette nie je skareda ani nespieva zle(to ani Christina Aguilera a predsa ju nemozem vystat). Neda sa to velmi porovnavat. Aj ked spravia albumy pre jej hlas tak to uz nebude take ako to byvalo. co ma znamenat toto? : NW to je taky polopopik PS: a este ma aj skarede saty Edited August 10, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Osobne, po prvom Äoku som Anette prekíşsol a nemám proti nej niÄ, keÄ sa načijíş skladby na jej hlas, tak je to dobré, skí´r ma na poslednom albume nezaujala žiadna skladba natoÂľko, ako Ghost Love Score na Once, Fantasmic na Wishmastrovi, alebo Beauty of the Beast na Century Child. To je Äkoda, lebo práve tie ma doníştili si píşÄÂťaÂť tieto albumy stále dookola. Ale proti Anette niÄ nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Je to presne tak, jak psal Baal - ty skladby nejsou delany pro tento druh hlasu. Nightwish jsem slysela nazivo jeste s Tarjou, a at se bude nova holcina snazit sebevic, stary songy v jejim podani se vetsine lidi libit nebudou, protoze na Tarju v tomto smeru proste nema. Holt musi jit malicko jinym smerem, ktery se staci az prilis do popiku (a to ja nezkousnu) Je to neco obdobneho jako nova zpevacka Tristanie, pri jejim vykonu jsem nevedela, jestli mam brecet nebo se hystericky smat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Je to presne tak, jak psal Baal - ty skladby nejsou delany pro tento druh hlasu. Nightwish jsem slysela nazivo jeste s Tarjou, a at se bude nova holcina snazit sebevic, stary songy v jejim podani se vetsine lidi libit nebudou, protoze na Tarju v tomto smeru proste nema. Holt musi jit malicko jinym smerem, ktery se staci az prilis do popiku (a to ja nezkousnu) svatá pravda, chtÄl sem jet na koncert NW jak byl teÄ nedávno v praze, ale když sem se s kamarádama dozvěděl, že annete bude zpívat staré songy, tak sem nejel. a z toho jejich nového cd se mi nejvíc líbí písničky, ve kterých annete nezpívá, nebo jen minimálnÄ (trapas je v meadows of heaven ten konec, kdy tam museli na zpÄv sehnat i nÄkoho jiného, bo to annete nedává asi )a jak tady nÄkdo psal o tom amaranthovi, tak to je podlÄ mÄ jedna z nejhorÄích písniÄek z DPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) tu som videla na masters neprisla mi taka hrozna len si nejak (vobec) nerozumeli s kapelou cele vystupenie bolo fail vobec nekomunikovali s publikom. edit: to bolo k tej tristanii Edited August 11, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Dokonce si to tímto NW pohnojili i mediálnÄ, zatímco Tarja přidávala NW kopec originality (v dobÄ kdy operní vokál v metalu byl, ale nikoho nepřitahoval) a udÄlala z celkem průmÄrné kapely ze severu (což je už dneska u metalu asi polovina íşspÄchu:P ) něco co tahalo lidi... S jejím odchodem NW totálnÄ zapadli mezi moře hitparádní poprockových kapel, kde je i tak převálcují mezi popaři nu-metal novinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 a jak tady nÄkdo psal o tom amaranthovi, tak to je podlÄ mÄ jedna z nejhorÄích písniÄek z DPPJa si nemuzu pomoct ale mne se libi nejvic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ..kdyz uz jsme u toho..Podobnej hlasovej projev jako NW maji Diablo Swing Orchestra a je to takovy napaditejsi.. jinak ja posloucham: Dresden DollsNine Inch NailsPortisheadMajk Patton (vetsina projektu..Fantomas,Fejti,Mr.Bungle..)Mouse On MarsRadiohead z ceskejch:WWWSestry(3)a jinak vsemozne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Tak skupiny co posloucham a nějaky ukazky k tomu NÄco muže bejt trochu starÄí ale co xD Trapt-Headstrong 30_Seconds_To_Mars-From_Yesterday+Hromada vÄci co se mi sem nechtÄlo vypisovat xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 co na to řeknete vy metalisti, hipáci a podobná zvířeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 ze mas u kennika maly plus... i kdyz ja radsi rychlejsi jeji remixy... ale jinak je cela uzasna :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Bjork je supr... taky není Äpatná co na to řeknete vy metalisti, hipáci a podobná zvířeno? No taková hudba se snad ani nějak zařadit nedá, ale líbit se snad musí vÄem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Edited March 31, 2009 by LuKe_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 heeej to je dobryy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 heeej to je dobryy Ja ti teda nevim, ale me hudebni strevo place. Myslim, ze se tendle klip minul kategorii (pro me ostresne videoklipy:D) Zkousnu aj obcasnej metal ac mi to je proti srsti. Ale tomudle nejak nemuzu prijit na chut:D Mozna recesi:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Ale toto je proste dokonale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Ale toto je proste dokonale Jop to uz je lepsi:D Znam ho uz delsi dobu, a dostava me jak je to vsechno natoceny bez strihu, kolikrat to museli opakovat kdyz to nekdo pos..l Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) Ale toto je proste dokonale No to uz radeji toto: , Edited April 2, 2009 by joechip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts