Liero Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 To je spamu to je spamu ... akorat mi nedochazi proc maji VBR pravo na zacatecnickou licenci kdyz tu jejich GuMka rozkrikuje jak jsou skveli a uzasni a jak maji tuny zkusenosti a jak by vsechny rozmlatili ( uz chybi jen ze jsou moc a moc odvazni a maji stovky a stovky pritelkyn )Co rekl je pravda a vcerejsi GW to ukazaly... VBR pokud vim splnuji mozna jako jednina VSECHNY body pro ziskani licence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Co rekl je pravda a vcerejsi GW to ukazaly... VBR pokud vim splnuji mozna jako jednina VSECHNY body pro ziskani licence. Ted nejak nechapu ... je pravda ze mate spousty zkusenosti s GW, a proto splnujete podminky pro ziskani ZACATECNICKE licence ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ted nejak nechapu ... je pravda ze mate spousty zkusenosti s GW, a proto splnujete podminky pro ziskani ZACATECNICKE licence ?Zkusenosti s poradnyma GW na Czechru mame jen 2, nemuses srovnavat eathenu s aegisem a rozhodne tu nemam ani 10% toho equipu co tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) Ooooo...tesim se na tebe na normalni GW Edited January 27, 2009 by Leontinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 PS: abyste se nehadali, tak ta veta s ice pickem byla recena ve 20:17:27 no a to je to....edp sme zacali pit tak odhadem kolem 20:30 cca+- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 no a to je to....edp sme zacali pit tak odhadem kolem 20:30 cca+-proc jsem dostal prvni EDP sonic behem prvnich 10min? Leontinka: Ja na tebe taky jen mi napis az me sundas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) proc jsem dostal prvni EDP sonic behem prvnich 10min? Leontinka: Ja na tebe taky jen mi napis az me sundas tak to mas potom asi hodne popletene... asi nerozeznas edp sonic a obycajny naboostovany sonic od sinxa...aaa sory ja zabudel ze lehnes aj na ten aj na ten...jak tade nekde spominal...a+b+impo+krabicka na 20atk +++++++ popripade lexa nata a lezis ani nevis jak...schvalne kolko mas maxHP? Edited January 27, 2009 by Mephisto111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) no a to je to....edp sme zacali pit tak odhadem kolem 20:30 cca+- spis hodne minus. skutocne sme zacali okolo 20:10. edit:PS: tomuto sa hovori vychladnutie? rano mudrejsie vecera? nedal by sa zariadit este lock? Edited January 27, 2009 by Heliodor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 tak to mas potom asi hodne popletene... asi nerozeznas edp sonic a obycajny naboostovany sonic od sinxa...aaa sory ja zabudel ze lehnes aj na ten aj na ten...jak tade nekde spominal...a+b+impo+krabicka na 20atk +++++++ popripade lexa nataOoo tak to se vasi sinXove znacne od minula zlepsili jestly mi davaji bez linky vic nez minule GW s linkou tak pak jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 spis hodne minus. skutocne sme zacali okolo 20:10. edit:PS: tomuto sa hovori vychladnutie? rano mudrejsie vecera? nedal by sa zariadit este lock? nechaj tak...nemam chut sa tu hadat kdo dal doÄíşra.... ale nekdo tu ma hruzne kecu okolo vsetkeho... .................OFF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Nechte si to na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 tak to mas potom asi hodne popletene... asi nerozeznas edp sonic a obycajny naboostovany sonic od sinxa...aaa sory ja zabudel ze lehnes aj na ten aj na ten...jak tade nekde spominal...a+b+impo+krabicka na 20atk +++++++ popripade lexa nata a lezis ani nevis jak...schvalne kolko mas maxHP? Když mi povíÄ jak mÄ TadeáÄ lexnul, tak se přiznám, že jsem lehnul na jeden Heliodor má pravdu, edp bylo hned po prvním nebo druhém íştoku... jako nebýt ghosta, tak pohoda..ale s ghostem se to ÄpatnÄ skáÄe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Když mi povíÄ jak mÄ TadeáÄ lexnul, tak se přiznám, že jsem lehnul na jeden no to nemusel byt zrovna on...ja sem na utocniku hadzal KE a lexu skoro cele GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 co se tech edp tyce... prvni screen mam ve 20:13, ale to jsem tam prisla uz na popud hracu... takze to bylo mnohem driv nechme vsichni zbytecnych reci a nechte to vyresit me a Tadease, timto rypanim niceho nedosahnete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Nechte si to na PM ale ked si to budu pisat cez PM tak to nebude taka zabava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ale ked si to budu pisat cez PM tak to nebude taka zabava OT: To nevadi, stejne vsem uz konci nudna sichta takze ani pro flamery neni duvod pokracovat ve flamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 OT: To nevadi, stejne vsem uz konci nudna sichta takze ani pro flamery neni duvod pokracovat ve flamu.OT: Zejtra je taky den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Jezisi co ty o tom vis??? To ctes Forum neznamena ze neco vis, vzpamatuj se....vypln si signaturu.. jinak GuMove obou guild mi rekli svy, takze si pockejte, jak to dopadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 OT : Tak jsem se tÄčil až přijdu z práce utahaný vyÄÂťavený, že se aspoř zasmÄju .... Kurřa trénujte víc ten flame zatím je to nuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 takze shrnuti:S GuMama jsme se dohodli na tom, ze se zrusi majitel hradu, zrusi se invest a Lemonum se vrati zacatecnicka licence. Dale se s GuMama zacatecnickych licenci domluvi nejaka pravidla, ktera se budou dodrzovat... Timto zadam zastupce guild, aby se mi ozvali. Samozrejme se k temto navrhum GM vyjadri, popripadne je upravi a nejaka pridaji.. Stredecni GW v Payonu jsou omezene jen tak, ze se nebudou pouzivat AD a EDP, jakykoliv equip muze byt.. Uz ve strebu bude hrad bez investu i majitele. Do sobotnich GW se na foru objevi nova pravidla, se kterymi bude muset kazda nova zacatecnicka guilda souhlasit, nebo se k jim aspon nejak vyjadrit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 OT : Tak jsem se tÄčil až přijdu z práce utahaný vyÄÂťavený, že se aspoř zasmÄju .... Kurřa trénujte víc ten flame zatím je to nuda njn, smola. PříÄtÄ si zaÄni něco sám XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) takze shrnuti:S GuMama jsme se dohodli na tom, ze se zrusi majitel hradu, zrusi se invest a Lemonum se vrati zacatecnicka licence. Dale se s GuMama zacatecnickych licenci domluvi nejaka pravidla, ktera se budou dodrzovat... Timto zadam zastupce guild, aby se mi ozvali. Samozrejme se k temto navrhum GM vyjadri, popripadne je upravi a nejaka pridaji.. Stredecni GW v Payonu jsou omezene jen tak, ze se nebudou pouzivat AD a EDP, jakykoliv equip muze byt.. Uz ve strebu bude hrad bez investu i majitele. Do sobotnich GW se na foru objevi nova pravidla, se kterymi bude muset kazda nova zacatecnicka guilda souhlasit, nebo se k jim aspon nejak vyjadrit.Proc se v tom pripade nezakze treba wizznam SG, profesorum magnet ... at je to vyrovnany kazdymu charu to hlavni ,at si nezvyknou na ty lepsi skilly charu ... Prece od toho sou to zacatecnici aby nemuseli ( nemohli pouzivat ) to hlavni co GW rozhodujou todle zase vymyslel nekdo chytrej ... Edited January 27, 2009 by F0rm1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 doted tam EDP a AD nebylo... tak nevim, proc by to najednou mel byt problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 doted tam EDP a AD nebylo... tak nevim, proc by to najednou mel byt problemProtoze i zacatecnici muzou mit creatora a chtit si ho zahrat .... trebas proto ... to ale neznamena ze to furt nejsou zacatecnici ... o edp ani nemluvim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 vubec neim, proc zrovna ty se do toho motas, kdyz se te to vubec netyka... ale VBR creatora meli a kvuli dohode nechodil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts