Ar.Ulric Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 take to muze pomoci, je to preci jen 50% sance... treba minule jsem na to koukal, a behem 4 dnu to 2-3 body dalo zdarma Když jsem investil Payon, tak to bežnÄ dávalo 3 i 4 body dennÄ (celkovÄ) ...nestalo se mi, že bych za dvoje investování dostal jen 2 body..jako fakt se to vyplatilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 a jo hosi uz jsem si to propocital a dava to smysl vcera mi to nejak s tou vodkou nelezlo do hlavy no ale v kazdem pripade aspon liero videl invest 8 v geffenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Prepisovani Assumptia pomoci Kyrie Eleison (pred hradem)Haha, tohle mÄ neskuteÄnÄ pobavilo, well done kdyby nam rnr pujcili 95+ combo do labu, tak by se ta doba cekani na nejakeho soupere zkratila, ja nvm rekneme o 1/3 ale o to nikdo z nich zajem nema. je BAVI byt nejlepsi, tak proc by se toho vzdavali? ja osobne bych si chrochtal a stezoval si jak jsou ostatni neschopni proti nam neco podniknout No vidíÄ, sám by sis ho nepůjčil, ale ostatní by ho půjčit mohli A kdyz budes hodne behat mezi lidma, tak budes mit dokonce i vlastniho ghostra A pak nechat ty holky expit a shanet equip ? TÄch 84 zbylých postů asi doÄtu jindy, teÄ už bych to nedal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 vkus nekterych lidi s ruzovymi paladiny je opravdu jinde nez muj )Co máÄ proti růžovým paladinům? buildy jsou jine, docela sem trpel s jinym paladinem ) a pripadal sem si jak jednohubka )No jo, po smazání prvního a pokažení druhýho (možná ani ne tak pokažení, ale postavení na starej, ne aktuální gw stav) zůstal třetí na 97 crusovi, to už mÄ to nebavilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 - Upraveny truhly v hradech: max. level 1 (tzn. zadne variace truhel) a snizeny sance na dropTo radsej mozes vratit tie povodne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Truhly:Spolecna truhla - pada v kazdym hradualde, geffen, prontera a payon -- Anti-sedici dropy rekl bych. A myslim, ze kdyby tam byly ty puvodni dropy, tak by se taky nesedelo tak jako ted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Anti-gw dropy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts