Iscar Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) čistÄ pouze zájmovÄ A protože už s tím asi neumím ... tak PvP, hádankový, chodící nebo luckersky ... a nebo jdou i kombinace anebo případnÄ řeknÄte, co se Vám nejvíc líbilo ... a nebo i nelíbilo Edited February 22, 2009 by Iscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) v jednoduchosti je krása, eventy jako letní tábor jsou sice taky fajn, ale moc organizace, nespolehliví lidé apod. to kazí, a proto preferuju eventy spontánní, rychlé a jednoduché a každý má rád překvápka, něco vymysli jinak z nabídky asi hádankové Edited February 22, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 čistÄ pouze zájmovÄ A protože už s tím asi neumím ... tak PvP, hádankový, chodící nebo luckersky ... a nebo jdou i kombinace anebo případnÄ řeknÄte, co se Vám nejvíc líbilo ... a nebo i nelíbilo pvp - ja radsi tvt -ty me moc bavilihadankovy - taky dobry -zjisti jsem ze mi vetsinou nejdyl trva precist otazku chodici - ujde -pokud se nemusi moc hledatluckersky - to me moc nebavi -jsem rozeny smolar Cim vic lidi tim lip, ale zas aby se naslo pro ty lidi vyuziti. Hrat fotbal s 50+ hraci nebo cekat na to az vsichni po jednom neco udelaji (ruska ruleta) je otrava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) pvp - ja radsi tvt -ty me moc baviliHrat fotbal s 50+ hraci nebo cekat na to az vsichni po jednom neco udelaji (ruska ruleta) je otrava. To mÄ se zase luckerský event ve stylu Ruská ruleta moc líbil Jiank býval i event v pronterském hradÄ kdy se hráči rozdÄlili do týmů a včichni najednou bojovali o hrad Event byl jen pro non adv. chary zajímavá vÄc tenkrát Jinak já myslim že eventy co nám GM dÄlaj doteÄ sou fajn a není k tomu co na stÄžování Komu se do toho nechce, tak aÂť se eventu neůÄastní Edited February 23, 2009 by Frozt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 No za sebe - obecne spis eventy typu "neco nahodit zacina to u Franty Vomacky v pronte a pobezi to do pristiho restartu", idealne kdyz nejde jen o zabij neco a dones, ale je to necim prolozene A mam to nejradejc proto, ze i na jinak vyborny "okamzity" event po 12+ hodinach v praci proste vetsinou nemam chut, kdezto tohle si muzu obehat v klidu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 kazdy event je fajn...mne sa napriklad najviac pacil fotbal v letnom tabore mohol by sa znovu zorganizovat mensi turnaj bola by sranda...a eventy typu "dones toho co najviac" ako bol napriklad Zakliaty poring (priznajte sa kto ich ma este v Kafre ) boli tiez fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) No za sebe - obecne spis eventy typu "neco nahodit zacina to u Franty Vomacky v pronte a pobezi to do pristiho restartu", idealne kdyz nejde jen o zabij neco a dones, ale je to necim prolozene A mam to nejradejc proto, ze i na jinak vyborny "okamzity" event po 12+ hodinach v praci proste vetsinou nemam chut, kdezto tohle si muzu obehat v klidu.uplne suhlasim, takych by mohlo byt viac Edited February 23, 2009 by Freesia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurtz Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Jednoznacne eventy, co trvaji alespon par dni, protoze ostatni pravidelne mijim. A pokud v nich je nejaka hadanka, tak jeste lepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Tak ja jsem vseobecne aniteventovy a antiquestovy typ hrace,vzhledem k casovemu vytizeni,hraju vetsinou vecir a absolutne bych nestihal eventy typu "dones milion toho a milion tamtoho",dale me odrazuje od eventu vetsinou ti lidi,kteri se ho ucastni a to bud za jejich spam ci chovani behem a hlavne pred zahajenim eventu (obdivuju GM za jejich trpelivost,ja bych 3/4 lidi pozaviral a rozkousal klavesnici ).Co si pamatuju,tak uz je to hodne stary event a ten me docela bavil (nevim uz jmeno/nazev),ale bylo to zaplava monster,ktery utocili na mesta ci tak neco podobnyho,v alberte pristalo hafo potvor z labu apod.,ikdyz dnes vzhledem k poctu asur a creatoru by to byla nuda a zase by si zablbli jedinci.Kdyz event tak pro kazdy typ charu jiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Tak z Äasového hlediska taky ty delÄí (nějaký ten den/týden trvající). A nejlepÄí jsou s aktuální tématikou dÄní ve svÄtÄ / svátky a tak (dost mnÄ iritují opakující se eventy (vánoce halloween...) kdy už hráči vyloženÄ Äekají na raty, Äepičky zdarma a tak). Dale bych omezil eventy sezen si partu lidi a snazte se, to muze byt problem, zvlast pri vetsich partach. A typ? každopádnÄ něco vtipného, a ne vyhunti to a to a to (pár vÄcí třeba jo ale když to je velké množství tak už je to nuda), nejlépe něco se zápletkou a když je GM čikovný a vymyslí tam nějaké hádanky nebo jeÄtÄ lépe hříÄky, logické íşkoly na splnÄní (tím znovu nemyslím přines, zabij...) jmenoval bych třeba srandovní nahánÄní peco peco v questu na peco feather band... něco v tom smyslu a například tehdejÄí taneÄní event, kdy se na vás mohli přijít podívat ostatní jako publikum byl fakt naprosto vymakany. Tech veci jde vymyslet spousta (inspirovat se klidne muzete v questech pro zmenu jobu postavy), mrzi mne kdyz to obcas GM flaknou tim ze daji do pronty NPC na zmenu v priseru, hodi do mesta par mobu a vy si hrajte... to je dost nemastné neslané a uz i docela ohrane imho.Tusim ze jsi to byl ty Iscare kdo tu chtel kdysi daaavno Reborn olympiadu a to by imho bylo docela zabava, kdyby se tyden po tydnu konaly nejake discipliny, udelal by se pavouk a z umisteni pak zebricky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Ja by som tiež bola za dlhčie trvajíşci v rámci pár dní, ale skí´r s hádankami, dáke detetívne pátranie.. je jedno, či by to bolo pre jednotlivca alebo partu ale dáke, aby si to mohli spraviÂť vÄetci, aj naprostý nováÄci, pretože pri niektorých eventov ma nahnevalo, že na to boli potrebné veci, ktoré jednoducho íşplný nováčik nemá Äancu zohnaÂť a nemí´že sa preto zíşÄastniÂť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 mimo soutež... co takhle hollow poring? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 mimo soutež... co takhle hollow poring? jop, toho by som brala, Äkoda, že sa z Niffu vytratil...iba som poÄula, že stačila jedna pneuma nato, aby ho zastavila, ale ako myslím, že by bola srandaalebo také poripori, to by bolo extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 jop, toho by som brala, Äkoda, že sa z Niffu vytratil...iba som poÄula, že stačila jedna pneuma nato, aby ho zastavila, ale ako myslím, že by bola srandaalebo také poripori, to by bolo extra poripori už tu byl a toho spamu na fóru bylo víc než ve wc topicu (vyvolal se v boss arénÄ v dobÄ, kdy tam mÄli přístup včichni (bÄhem prvního týdne co ten quest fingoval se mi zdá)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 poripori už tu byl a toho spamu na fóru bylo víc než ve wc topicu (vyvolal se v boss arénÄ v dobÄ, kdy tam mÄli přístup včichni (bÄhem prvního týdne co ten quest fingoval se mi zdá))Se pleteÄ asi Poripori je ta mrcha, co vypadá jak deviling nebo to z odin's temple, má to 9 999 999 HP nebo kolik a používá to vÄechno možný .. zato hollow poring je taková obrovská oranžová koule přes půl screenu, vypadá trochu jak halloweenská dýnÄ, jenom mlátí a nechá se Äasem vykuchat, kdysi dávno byl na czru v niffu2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 (edited) ne nepletu, si nepamatujes jak se tuplas hadal na foru kdyz byl mvp u pori poriho? jak mu rnrka ukradli greederama loot apod (poring s aurou btw, ne nic jineho, byl v boss arene jednou)a znam vypraveni a screeny z hollow poringa co byl na czro, nepletu se nepletu Edited February 24, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Jo no, tak ty taky quotujeÄ úplně něco jinýho Ten post od akrim.elf sem vůbec nevidÄl, teÄ už je mi to jasný Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ja mam rad eventy, ktere jsou oznamovany dostatecne predem a ty ktere probihaji po 19:00. Mam rad event - pvp - 2 skupiny 2 kapitani(GM) 2 velke tymy a mega bitka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 me se strasne moc libi ten event jak utocili ty moby na albertu ale to uz je strasne davno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted February 25, 2009 Author Report Share Posted February 25, 2009 (edited) No na tu Albertu musím asi zareagovat , protože jestli je to ten event, co jsme dÄlali s Constym, kde se použili mobové z laborky ..... tak to se neuvÄřitelnÄ dívím Teda pokud je to on Tehdy to bylo ... pojÄ něco udÄláme a moc přemýÄlet nebudeme Edited February 25, 2009 by Iscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 No na tu Albertu musím asi zareagovat , protože jestli je to ten event, co jsme dÄlali s Constym, kde se použili mobové z laborky ..... tak to se neuvÄřitelnÄ dívím Teda pokud je to on Tehdy to bylo ... pojÄ něco udÄláme a moc přemýÄlet nebudeme ten straslivej utok majo co byl predtim byl vetsi fun nez ti mobove z labu tam to ty lidi rezali hlava nehlava to byla sranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 ako tak citam tak tie utoky boli celkom zaujimava vec skoda ze som na ziadnom nebol...mohlo by sa nieco podobne spachat ale oznamit predom nech to stihnem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 me se strasne moc libi ten event jak utocili ty moby na albertu ale to uz je strasne davno Jestli myslíÄ to samé co já, tak teda nevím, to byl nejhorÄí event, který jsem zažil. A tenkrát na nÄj nadával celý Reborn. I když s odstupem Äasu na to hezky vzpomínám. (ress - 1krok - dead - ress - 3kroky - dead - ress - teleport - dead) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Jestli myslíÄ to samé co já, tak teda nevím, to byl nejhorÄí event, který jsem zažil. A tenkrát na nÄj nadával celý Reborn. I když s odstupem Äasu na to hezky vzpomínám. (ress - 1krok - dead - ress - 3kroky - dead - ress - teleport - dead) tohle byla až druhá Äást myslím, mÄ to přiÄlo zábavné docela , to ze ste byly lamy a umíraly na každém kroku je váÄ problém :-) od nás nikdo nenadával a taky jsme umíraly ale ne tak často , jsem byl dokonce mvp z toho kiela :-P , ale zábavnÄjÄí byl ten íştok majo na té mapÄ vlevo od alberty myslím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) tohle byla až druhá Äást myslím, mÄ to přiÄlo zábavné docela , to ze ste byly lamy a umíraly na každém kroku je váÄ problém :-) od nás nikdo nenadával a taky jsme umíraly ale ne tak často , jsem byl dokonce mvp z toho kiela :-P , ale zábavnÄjÄí byl ten íştok majo na té mapÄ vlevo od alberty myslím Jak lamky? V partÄ s Äervem a já sám jsem mÄl 9k HP a pÄtkovej Mental Strength. Ale jo, byl jsem troÄku lame, to já vlastnÄ jsem jeÄtÄ pořád i po tÄch letech. A Äkoda, že jsem ty Majo nějak propásnul. Edited March 1, 2009 by Marcop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts