Guest betr Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Kdy by se meli uspechy zase zapnout? Zaslech jsem ze lagovani zpusobuje pomalej disk pri zapisu dat, takze az bude novej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 Vcera mi bylo receno, ze GW laguji mene bez uspechu. Takze si na ne budeme muset nejspise pockat, az bude nove zelezo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Zkoumame ruzny veci a zjistujeme duvody lagu, abychom minimalizovali riziko, ze se do serveru koupi nova vec, ktera avsak lagy nezpusobuje. Momentalne je podezreni na disk - procesor dost casto ceka nez se provedou I/O operace. Zkusime znacne zredukovat zapisy na disk jak z eAtheny, tak z databaze a ostatnich aplikaci a v sobotu po GW budeme opet vedet vice. Diky za trpelivost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 No a co to vzit z druhe strany? Vypneme v sobotu GW a uvidime jestli to bude lagovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 conste si si isty ze to s tym rsx funguje ?? sme to skusali dnes 2x a nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 conste si si isty ze to s tym rsx funguje ?? sme to skusali dnes 2x a nic Na te mape, po dobu jeho zivota nesmi nikdo portnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Na te mape, po dobu jeho zivota nesmi nikdo portnout. nesom si isty ci tam niekdo bol ale tak pochybujem.-.-.-...a neplati to nahodou aj na mapu v jednotke ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 nesom si isty ci tam niekdo bol ale tak pochybujem.-.-.-...a neplati to nahodou aj na mapu v jednotke ?Neplati, event se spusti kazdemu kdo vleze na mapu a kdyz ji opusti tak se zase vypne. Kazdopadne znova overim funkcnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 Vsechny eventy bossu s timery vyzkouseny... funguji dokonce jsem diky tomu objevil zajimavy expliot, ktery je jiz opraven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Zadani neni, v prvni fazi je treba objevovat a delat uspechy nahodne. Na konci dubna bude seznam vsech.Plati to jeste ? Dal se chci zeptat na dukazni listiny. Byl jsem se podivat do domecku, ale zadny truhly tam nemam. Je na to potreba mit v domku neco spesl nastaveny? Nebo se jen smazli s nedavnym restartem, nebo jeste nejsou ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 Plati to jeste ? Dal se chci zeptat na dukazni listiny. Byl jsem se podivat do domecku, ale zadny truhly tam nemam. Je na to potreba mit v domku neco spesl nastaveny? Nebo se jen smazli s nedavnym restartem, nebo jeste nejsou ?Seznam bude, az bude. Pracuje se na nem. Dukazni listiny, zatim nejsou, ale vse je pripraveno a s pristim patchem pujdou na ostry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Bude nejak mozne zjistit svuj pocet bodu krom CP? Neco jako @hi u huntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Bude nejak mozne zjistit svuj pocet bodu krom CP? Neco jako @hi u huntu.Nevim sice na co, ale problem by to byt nemel Spis jsem myslel, ze vas bude zajimat seznam splnenych ucek v CP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Dotaz, vsechny uspechy co jsou napsany na wiki jsou funkcni? Napr. by me zajimal berserk a vypiti 100 zelenych behem 15 vterin Edit: a taky jestli svatba a adopce ditete bude brano za uspech i zpetne tzn.jestli ho budou mit splneny i lidi co uz svatbu meli a dite maji taky . Predpokladam ze jo, ale lepsi se zeptat. Edited May 2, 2009 by Dark Warrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Dotaz, vsechny uspechy co jsou napsany na wiki jsou funkcni? Napr. by me zajimal berserk a vypiti 100 zelenych behem 15 vterin Edit: a taky jestli svatba a adopce ditete bude brano za uspech i zpetne tzn.jestli ho budou mit splneny i lidi co uz svatbu meli a dite maji taky . Predpokladam ze jo, ale lepsi se zeptat.add prvni dotazvse by melo byt funkcni, pokud prece jen pochybujute, napiste mi PM overim to. Kazdopadne na berserk je treba Dukazni listiny (zatim nejsou v dropu) a 100 zelenych 100% funguje Na vsechny tyto stavy, ktere slo nabyt jiz drive je Dukazni listina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 add prvni dotazvse by melo byt funkcni, pokud prece jen pochybujute, napiste mi PM overim to. Kazdopadne na berserk je treba Dukazni listiny (zatim nejsou v dropu) a 100 zelenych 100% funguje Na vsechny tyto stavy, ktere slo nabyt jiz drive je Dukazni listina. Aha.Takze radsi si pockat az budou funkcni dukazni listiny a pak zkouset delat uspechy .Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernas Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Možná sem to přehlídnul ale v uveřejnÄném seznamu íşspÄchů asi chybí íşspÄch [plantážník] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Aha.Takze radsi si pockat az budou funkcni dukazni listiny a pak zkouset delat uspechy .DikOny funkcni jsou, jen nemaji drop A ne na vsechny ucka je treba DK. cernas: Mas pravdu, chybi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Možná sem to přehlídnul ale v uveřejnÄném seznamu íşspÄchů asi chybí íşspÄch [plantážník] Uz upraveno, diky za nahlaseni Pokud byste nasli nejaky jiny uspech, ktery tam neni, prosim, napiste mi ho tu a ja ho tam doplnim, diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Na vsechny tyto stavy, ktere slo nabyt jiz drive je Dukazni listina.Bylo by mozny nejak oznacit uspechy na ktery je potreba listina?Ted jsem neco zkousel a Ucko jsem nedostal zadny. Konkretne:[Kdo huntí, má equip] - BuÄ Älenem guildy, která má alespoř 30 bodů v Guild huntech. - tohle splnuju[Totální přetížení] - Unes, co dokážeÄ a nech se prevážit. - nenapada me kde/jak prevazit[MénÄ není nikdy více] - MáÄ 100M zenů? Tak se ukaž! [VeteÄník] - SbíráÄ každou blbost a vÄe dáváÄ do kafry? Zaplř ji celou! [Manekýn] - MilujeÄ, když jsi středem pozornosti. Ale s jedním obleÄením nikdy zajímavý nebudeÄ. Získej 25 různých druhů ÄepiÄek a stař se hvÄzdou. - jsem si vzal ruzny capky z kafry a postupne si je nasadil a nic A dotazy:[berserk!] - BijeÄ se jako Äábel, dosáhni 190 aspd! - jak mam tohle udelat s hp ??[buÄ při tom!] - Velké tažení na Yogg Sarona? ... - co/kde je Yogg Saron ?[Zelená se line záře] - Zelená je prostě nejlepÄí chlast! Ale dokážeÄ vypít 100 panáků za 15s? - pres kolecko mysi potim bud pomalu, nebo me odpoji server (asi 10x)[Není Äas, ztrácet Äas] - Dokončit hunt bez Äasového limitu není žádná výzva. Ukaž, že nejsi žádný zaÄáteÄník a dokonči 10 huntů bÄhem jedné hodiny. - tohle dokaze leda ze jsi zacatecnik a mas hunty pro zacatecniky, nebo pro lidi kterym se odemknou nesplneny hunty z novice zony. Nejrychlejsi hunty ktery mam k dispozici jsou tak na skoro celou hodinu. A takovej Fee kterej ma k dispozici uz jen hunty mobu co maj respawn nekolik desitek minut popr. hodiny to asi taky neda. Pokud se to teda nepocitala za celou partu dohromady (parta 10ti lidi a kazdej udela jeden hunt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 A dotazy:[buÄ při tom!] - Velké tažení na Yogg Sarona? ... - co/kde je Yogg Saron ?tam jde hlavnÄ o toto: Stař se Älenem dvacetiÄlenné party. Je jedno, kdo nebo co to je (proto je tam něco, co na rebornu neexistuje), ale stejnÄ potřebujeÄ partu Na co je potřeba důkazní listiny, snad bÄhem dneÄka dopíÄu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Bylo by mozny nejak oznacit uspechy na ktery je potreba listina? - Urcite, pracuje se na tomTed jsem neco zkousel a Ucko jsem nedostal zadny. Konkretne:[Kdo huntí, má equip] - BuÄ Älenem guildy, která má alespoř 30 bodů v Guild huntech. - tohle splnuju - DK[Totální přetížení] - Unes, co dokážeÄ a nech se prevážit. - nenapada me kde/jak prevazit - DK[MénÄ není nikdy více] - MáÄ 100M zenů? Tak se ukaž! - DK[VeteÄník] - SbíráÄ každou blbost a vÄe dáváÄ do kafry? Zaplř ji celou! - tohle si nejsem uplne jistej.. melo by to fungovat tak, ze ji naplnis a pri dalsi otevreni se ucko splni. Jestli to tak neni, tak bud jeste neni ucko nahozeno na ostry, je tam jeden SQL dotaz, jeste se jedna o jeho pouziti a nebo je to rozbite, pockej na restart[Manekýn] - MilujeÄ, když jsi středem pozornosti. Ale s jedním obleÄením nikdy zajímavý nebudeÄ. Získej 25 různých druhů ÄepiÄek a stař se hvÄzdou. - jsem si vzal ruzny capky z kafry a postupne si je nasadil a nic - DK A dotazy:[berserk!] - BijeÄ se jako Äábel, dosáhni 190 aspd! - jak mam tohle udelat s hp ?? - nevim premyslej[buÄ při tom!] - Velké tažení na Yogg Sarona? ... - co/kde je Yogg Saron ? [Zelená se line záře] - Zelená je prostě nejlepÄí chlast! Ale dokážeÄ vypít 100 panáků za 15s? - pres kolecko mysi potim bud pomalu, nebo me odpoji server (asi 10x) [Není Äas, ztrácet Äas] - Dokončit hunt bez Äasového limitu není žádná výzva. Ukaž, že nejsi žádný zaÄáteÄník a dokonči 10 huntů bÄhem jedné hodiny. - tohle dokaze leda ze jsi zacatecnik a mas hunty pro zacatecniky, nebo pro lidi kterym se odemknou nesplneny hunty z novice zony. Nejrychlejsi hunty ktery mam k dispozici jsou tak na skoro celou hodinu. A takovej Fee kterej ma k dispozici uz jen hunty mobu co maj respawn nekolik desitek minut popr. hodiny to asi taky neda. Pokud se to teda nepocitala za celou partu dohromady (parta 10ti lidi a kazdej udela jeden hunt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 [Zelená se line záře] - Zelená je prostě nejlepÄí chlast! Ale dokážeÄ vypít 100 panáků za 15s? - pres kolecko mysi potim bud pomalu, nebo me odpoji server (asi 10x)ZkouÄeno nÄkolikrát, nikdy jsem nemÄla problém s odpojením serveru a splnila jsem to vždycky napoprvé. A to jenom maÄkam jedno tlaÄítko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 ZkouÄeno nÄkolikrát, nikdy jsem nemÄla problém s odpojením serveru a splnila jsem to vždycky napoprvé. A to jenom maÄkam jedno tlaÄítko.Respekt ... nj ja nikdy nepotil a klavesnici mam uz skoro 10let stejnou .. budu se snazit. [sbÄratel] - Každý něco sbírá - panenky, známky. Ty ses ale nadchl pro karty. Posbírej 99 různých karet. - tohle je hadam taky na DK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 taky jsem nikdy moc nepotovala, na priestovi to nikdy nebylo moc potreba .) Jinak na wiki jsou dopsany ty dukazni listiny, snad jsem na nic nezapomnela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts