k3dT Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Chtel bych vedet kolik lidi z vas ma takovej problem... pokud jich bude dostatecnej pocet, zridil bych na serveru SOCKS proxy nebo VPN pripadne L2TP/PPTP tunel. Abyste mohli hrat odkudkoliv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 ja ve skole na wifi, na eduroamu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardicek Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Mám stejnej problém jako koucour ) Eduroam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 20, 2009 Author Report Share Posted April 20, 2009 jaky porty fungujou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 tyjo to ti ted z hlavy nereknu... vim ze vsecky komunikacni (icq, irc, msn, jabber) vcetne http, https, ftp, ssh a tyhle rezervovany jsou v pohode. Nejaky nestandardni netusim... zkusim pohledat na felackym foru nebo nekde v informacich Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 blokované porty na koleji (jirkan ví podrobnosti ) a příÄtí rok nás tu z RO bude možná víc ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Chtel bych vedet kolik lidi z vas ma takovej problem... pokud jich bude dostatecnej pocet, zridil bych na serveru SOCKS proxy nebo VPN pripadne L2TP/PPTP tunel. Abyste mohli hrat odkudkoliv. To by bylo super. Protoze mi v praci taky blokujou porty. Idealni by bylo abys ten tunel zprovoznil prostrednictvim portu pro dns komunikaci - to prochazi vsude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatole Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 pripojuju se ke Kocovi a spol.. taky skola, taky eduroam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 pripojuju se ke Kocovi a spol.. taky skola, taky eduroam ktera skola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Take se hlasim.. jedu na podobnem pripojeni jako eduroamu.. zakladni protokoly fakci Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKIXF Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Taky bych byl pro, protože na firmÄ jsou blokované hodnÄ porty a pak, když mám volno nemůžu hrát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 5, 2009 Author Report Share Posted May 5, 2009 nasli jsme problem ze na VSCHT je moznost mit net jen pres proxy (fungujou tak jen nektery stranky ktery na ty proxy nejsou blokovany)... a bohuzel tunel pres proxy nefunguje... chce to mit aspon nejakej otevrenej port... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordOdol Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Ve Äkole (matfyz) máme eduroam a povolené jen nÄkteré porty. O volných hodinách bych si klidnÄ rád RO zahrál, kdyby to Älo. Seznam portů by mÄl být zde: http://uvt.cuni.cz/UVT-86.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Ve Äkole (matfyz) máme eduroam a povolené jen nÄkteré porty. O volných hodinách bych si klidnÄ rád RO zahrál, kdyby to Älo. Seznam portů by mÄl být zde: http://uvt.cuni.cz/UVT-86.html Ahoj na TUL jsem pres eduroam v pohode hral na prednaskach a nemusel sem nic upravovat. Nevim jestli bylo omezeni portu nebo ne ale reb beha na tehle portech: Q: Jaké porty využívá hra?A: 6900 (přihláÄení), 7000 (výbÄr postavy) , 4501 (samotná hra) Protokol TCP/IP. btw staci trochu hledat je to primo na strankach rebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordOdol Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Ahoj na TUL jsem pres eduroam v pohode hral na prednaskach a nemusel sem nic upravovat. Nevim jestli bylo omezeni portu nebo ne ale reb beha na tehle portech: Q: Jaké porty využívá hra?A: 6900 (přihláÄení), 7000 (výbÄr postavy) , 4501 (samotná hra) Protokol TCP/IP. btw staci trochu hledat je to primo na strankach rebu Vím, na jakých bÄží a ty tu máme bloklé (i test portů mi to potvrzuje). Ale co jsem pochoopil, tak téma tohohle vlákna je, že by se s tím dalo něco dÄlat a přes porty, které mám k dispozici (ty jsou na tom mém seznamu) by to mohlo jít nějak obejít...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsen Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ahoj lidi, mám taky pdoobnej problém, u nás ve Äkole to prostě nejde, píÄe m ito že server je odpojen či co, neví nÄkdo jak můžu tohle obejít, jaký mstylem ej to bloklý nevím, mco se v tom nevyznám, každou radu uvítám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Ahoj lidi, mám taky pdoobnej problém, u nás ve Äkole to prostě nejde, píÄe m ito že server je odpojen či co, neví nÄkdo jak můžu tohle obejít, jaký mstylem ej to bloklý nevím, mco se v tom nevyznám, každou radu uvítám. Pro zacatek to muzes zkusit resit pres Nastaveni - Reseni problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsen Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Pro zacatek to muzes zkusit resit pres Nastaveni - Reseni problemu.No to není spíÄ problém toho poÄítaÄe, ale spíÄ fakt ež to máme bloklý. Máme ejdnoho debilního učitele. Nefunguje nám vÄtčina stránek na netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 No to není spíÄ problém toho poÄítaÄe, ale spíÄ fakt ež to máme bloklý. Máme ejdnoho debilního učitele. Nefunguje nám vÄtčina stránek na netu. Hmm, kdybys napsal misto te predesle sifry co a jak presne mas blokly, tak by ti tu asi nekdo poradil vic nez ja.Pokud ale mate ve skole na (proxy)serveru nastaveno ze se muzete pripojovat jen na stranky v seznamu a pouzivat jen porty ten a ten a vsechno ostatni je zakazany, tak mas smulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsen Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Hmm, kdybys napsal misto te predesle sifry co a jak presne mas blokly, tak by ti tu asi nekdo poradil vic nez ja.Pokud ale mate ve skole na (proxy)serveru nastaveno ze se muzete pripojovat jen na stranky v seznamu a pouzivat jen porty ten a ten a vsechno ostatni je zakazany, tak mas smulu.No já bycjhc to tak naspal, kdybych tomu rozumÄl jako ty, ale fakt nevím jak to říct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) Je to jednoduchy, pust si patcher a tam nastaveni a reseni problemu a click on test portu a melo by to dopadnout takhle.Kdyz ne, mas smulu, leda bys presvedcil nekoho kdo se tam u vas o to stara aby porty povolil. Edited January 22, 2010 by Tracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absorb Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Nechcete nekdo ozivit tu myslenku SOCKSu? Docela by me to v praci bodlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakok2 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Nechcete nekdo ozivit tu myslenku SOCKSu? Docela by me to v praci bodlo Ja mam nejaky takovy problem http://img88.imageshack.us/i/reb.png/ neda se to opravit nejako vlastnorucne doma? Btw toto mi nejde doma a sem z toho celkem smutny Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Pripojuji se...to co vetsina, zablokovane porty v praci. Jinak vsechny komunikacni jedou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Ja mam nejaky takovy problem http://img88.imageshack.us/i/reb.png/ neda se to opravit nejako vlastnorucne doma? Btw toto mi nejde doma a sem z toho celkem smutny Taky mam takovy problem, zadny z potrebnych portu blokovane nemam. Vcera jsem jeste v pohode hral a dneska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts