Jump to content
Reborn fórum

WoE Tournament


Gracy

Recommended Posts

Ad. info (zde) na foru - take by se dalo zlepsit.

Misto psani dulezitejch zprav na forum jednoho serveru do zaspamovanyho topicu bych to psal jinam - treba na to gw.wheee.cz do nejakyho locknutyho topicu kam ma pristup par vyvolenejch a kde by byli jen nejdulezitejsi info - co je potreba (klient, registrace, upraveny efekty, mouse freedom, ...), jak postupovat (lognout, dat @cojavim, nalvl, vybavit, napsat pm tomu nebo tamtomu o nabrani do gildy, rozpis gildy/party, ...), organizace (kdy zacina turnaj, kdy nejpozdeji prijit, jaka je strategie, koho kontaktovat v pripade problemu, ...), ...

PS: Neni to mysleno jako nejaka vytka k organizatorum, kteri odvedli opravdu dobrou praci, ale pisu to jako mozne zlepseni pro priste.

A nepovies mi, ako mam ludi prinutit chodit na gw.wheee.cz, ked niesu schopny chodit ani na toto forum?

Na gw.wheee.cz sme to zacali riesit, ale ked som videl, ze tam je odozva ludi nulova, tak som vsadil na reborn forum. Moderatora tu nemam, takze som si nemohol lockovat topicy len tak sam pre seba, aby som si tam mohol spamovat organizacne veci.

A za dalsie, tak ako tu, tak aj na gw.wheee bol odkaz na feelro stranky. To, ze niekto neovlada zaklady anglictiny alebo je lenivy cokolvek citat uz neni moj problem.

Registrace? To si robis snad srandu, ze vam musime hovorit, ze pred hranim na serveri sa musis registrovat.

Upravene efekty boli na poslednej stranke a v den turnaja sme o nich este rozkrikovali na VT.

Mouse freedom... http://lmgtfy.com/?q=mouse+freedom

Jak postupovat? Byt na VT a otvorit si usta. Nememu decku ani vlastna mater nerozumie.

 

Cital si ty to forum predtym, nez si sem nieco napisal?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ale on to nemyslel jako vytku, on jen napsal ze nektere veci je fajn napsat jako pro debila protoze to holt nekteri lidi opravdu tak potrebuji.

 

jako co se tyce frendly fire tak v pohode, sam jsem taky mrte SG hodil do spojencu. vetsinou to bylo tak ze kdyz jsem zacal castit tak tam nikdo nebyl a o 5 framu tam prisnapovalo treba 20 lidi, pripadny pozicacek [chybelo mi @rf :)] nebo dilema typu 'jsou tam 2 nasi a 7 rusaku'. obcas nas tam bylo taky tolik ze byl spis problem NEtrefit nekoho z vlastnich :)

tak ale ja doufam ze s tim kazdej tak nejak pocital a ze to lidi nebrali osobne, vsak potu bylo dost.

 

ze jsi nelogla jiny char, z toho si nic nedelej, ja jsem o tom ani jen nepremyslel. na minulem turnaji jsem nebyl a nemel jsem ani paru o tom co muzu cekat od takove akce po herni strance [teda krom samozrejmosti jako ze 60 vit je pro wiznu dobry zacatek a pod], tak jsem trval na tom ze alespon hrat budu za nejaky char ktery ovladam a nedela mi to problem. pocas hry samotne jsem vsadil na metodu 'drzet hubu a krok' a s VT jsem problem nemel. jak jsem rikal na zacatku tak i pocas valek dostalo mute postupne asi 5 lidi, pamatuju ze Hentai byla prvni :sadbye: ale pak jsem nemel to srce a nakonec jsem to vsem zrusil uz jen abych si poslechl ty reci.

Link to comment
Share on other sites

bolo to 2 minuty pred polkou gw ked mi po piaty krát zahucal net, prepac rodix ale v systeme nabehnem do hradu, 5 minut klikam, nic sa nedeje(teda deje ale ja nic nevidim - s výnimkou asi 2 minut z 58 kedy som dokazal nahodit sacri a nasledovat niektoreho zo sniperov) a som zase v meste som platny ako ****, takze som to zabalil - ano, klidne si to vyloz ako neteamoveho ducha, sebeckost,nezodpovednost, etc. ale v takych podmienkach hrat nedokazem

 

a grat k umiestneniu

Link to comment
Share on other sites

Nerekl bych, ze se da organizatorum neco vytykat. Chtel bych jim za sebe podekovat, vsechno potrebne sem se dovedel. A ti co meli zajem zahrat si trosku na urovni tak podle me meli informaci taky dost.Kdo za co jde bylo jasny ze sestav, navic vesper tu nekolikrat psal dostatecne dopredu, ze kdo chce jit jiny char at se mu ozve ze se to pokusi vyresit. Na gw.whee se resily buildy vseho moznyho, equip, skilly... Orezany efekty byly taky dostupy kazdymu kdo si prosel forum. Takze vetsina byla jen a jen zase o lidech.Nekdo si proste ty informace nasel, aktivne se zajimal, jinym to bylo uplne fuk... Pro priste doporucuju na zacatku si zamutovat vsechny krom velitele, pokud nekteri nedokazou udrzet nutkani zbytecne zaplavovat vt blbinama. Tohle se v prvni guilde podarilo zvladnout a na vt byl slyset jen rodix, pripadne nekdo s konstruktivnima vecma.

Link to comment
Share on other sites

dvaderko: Priste si vem cokoladu, to na nervy pomoha taky sem mel 100 chuti to vypnout, ale kdyby to udelal kazdy kdo mel lagy a kvuli nim si pripadal zbytecny tak tam nezbyl nikdo.

Nekdo psal, ze podminky byly prece pro vsechny stejny. To je pravda tak na fotbale kde to je 11vs11 a oba teamy se snazi o to same. My sme meli potencial na to pekne tocit hrady ostatnim a s hlavni guildou si to v klidu pohlidat.

Timto lituju podpurnou guildu, protoze na tom se mohli nadherne zabavit mozna lepsi nez bejt v hlavni guilde a neco hlidat. Diky vsem co se dokazali prizpusobit ku prospechu celemu teamu. Spameri VT priste nechodte at to nemusite pak hazet na Whispera, ze po vas neni schopnej rvat.

Link to comment
Share on other sites

Neví­m jaká byla situace v druhé guildÄ, ale když jsem se dí­val na složení­, tak se podle mÄ spousta lidí­ ani neznala, což na spolupráci moc nepřidá. Naví­c hráči z různých serverů jsou nejspí­Ä zvyklí­ i na jiný styl hraní­ atd. Podle složení­ bylo schopných lidí­ v druhé guildÄ dost.

 

btw. myslí­m, že to bylo organizované dobře, ale vypadalo to skoro jako v reálu v nějaké firmÄ- lidi co si sami neutřou ani zadek (tí­m se nechci nÄkoho dotknout :sadbye: )/lidi co jsou schopní­ řečit vÄechny problémy svou vlastní­ hlavou. VÄechny informace byly na třech podstatných stránkách na netu- reborn forum, gw.whee a feel-tournament (tam bylo vÄechno od instalace klienta až po equip co bude k dispozici)

 

KaždopádnÄ pří­ÄtÄ bych radči Äel za druhou guildu, která to mÄla určitě o 100% akÄnÄjÄí­ a zábavnÄjÄí­ :)

 

EDIT: a samozřejmÄ dÄkuji organizátorům a vÄem zůÄastnÄným, přiznám se, že jsem původnÄ doufal aÂť se alespoř umí­stí­me stejnÄ jako na minulém turnaji :)

Edited by Vertol
Link to comment
Share on other sites

KaždopádnÄ pří­ÄtÄ bych radči Äel za druhou guildu, která to mÄla určitě o 100% akÄnÄjÄí­ a zábavnÄjÄí­ :sadbye:

Nabuduce (ak to nahodou znova povediem :) ) kasleme na umiestnenie a pojdeme za fragmi a zabavou. :)

Link to comment
Share on other sites

Rekl bych, ze uz bylo receno snad vse a dalsi spam nema cenu. Snad o jednu vec bych na pristi mas GW pozadal, Linkeri, mejte prosim linku na roguny/stalkery, je to podle meho jedna z nejuzitecnejsich linek (hned po sin a linker lince). Je docela neprijemne zjisteni, ze ze 7 linkeru, ktere jsem potkal meli linku na rogunu jen 2!!!

Link to comment
Share on other sites

Nabuduce (ak to nahodou znova povediem :) ) kasleme na umiestnenie a pojdeme za fragmi a zabavou. :sadbye:

 

Podle mÄ se pří­ÄtÄ udÄlá žebří­Äek i podle indexů obrany a íştoku (což se dá podvést), takže to může být taky solidní­ pozice :)

Link to comment
Share on other sites

Nabuduce (ak to nahodou znova povediem :sadbye: ) kasleme na umiestnenie a pojdeme za fragmi a zabavou. :)

Keby neboli tie lagy a dalo sa hrat v SE hradoch, tak by to asi prislo samo, zeby sme dali prednost zabave pred kempenim hradu.

 

Nabuduce by mozno bolo lepsie to nerashovat za kazdu cenu k barikadam, ale sa zabavat nicenim inych utocnych guild, ktore by zavadzali v ceste. Vsak na tom empe aj tak rozhodne posledna rana a je to skor o nahode.

Link to comment
Share on other sites

Keby neboli tie lagy a dalo sa hrat v SE hradoch, tak by to asi prislo samo, zeby sme dali prednost zabave pred kempenim hradu.

Nabuduce by mozno bolo lepsie to nerashovat za kazdu cenu k barikadam, ale sa zabavat nicenim inych utocnych guild, ktore by zavadzali v ceste. Vsak na tom empe aj tak rozhodne posledna rana a je to skor o nahode.

A když pozabí­jí­Ä vÄechno kolem, tak tý náhodÄ můžeÄ troÄku pomoct :)
Link to comment
Share on other sites

Též bych rád podekoval vsem za skvelou spolupraci,at uz to z Czechra,Rebornu ci Friendra ... skoda toho friendlyfire..Ty lagy byly vazne strasne to ano,parkrat jsem mel screen 1/5s(5sekund vidim stejny obrazek a pote,uz jen jak jsem ve meste) a asi 2x za tu dobu se mi sekl notas tí­m prehranim,musel jsem si zapnout chlazeni(za co se omlouvám)...

 

Jinak hodne stesti nabuduce...

Link to comment
Share on other sites

ale on to nemyslel jako vytku, on jen napsal ze nektere veci je fajn napsat jako pro debila protoze to holt nekteri lidi opravdu tak potrebuji.

...

chybelo mi @rf :)

Presne tak .. myslim ze i organizatorum by to dost usnadnilo praci.

By automaticky odpovidali: najdes na gw.wheee.cz - Dulezite info (treba). Pokud by se org. setkali s novym obecnym dotazem co tam neni tak by to jen pripsali.

Mohlo tam byt i to ze @rf nefunguje, ale @refresh funguje, ze aura se vypina @showaura (nebo jak to bylo, to uz je jedno) a spousty dalsich veci, na ktere se lidi ptali proste porad.

Link to comment
Share on other sites

me se libila hentai delala divadlo ze jak moc chce jit za sinxe a je napsana na gypsyne... nakonec se ji vyhovelo a co z toho stejne tam behala za gypsy

 

 

pokud si to mela domluvene tak se ti omlouvam a nic ve zlem ;p

Link to comment
Share on other sites

KonkrétnÄ já jsem s friendly fire moc problémy nemÄl. Pochopí­m, když vybÄhnu z warpu a kolem mÄ proletí­ dvacet rusů že tu sprchu dostanu taky, nebo když se snaží­m skákat v nepřehledná situaci mezi hromadou nepřátel a prostě tu asuru nebo demo občas schytám i od vlastní­ch. VÄak taky se přiznám že jsem se párkrát netrefil. A když sem na screenu byl jen s lidma z první­ guildy tak jsem dostal maximálnÄ tak a+b :)

 

A tÄm lidem co si stÄžovali na neorganizovanost druhé guildy a to že se na ni nejvyÄÄí­ velení­ vyfláklo bych vzkázal aÂť radči mlÄí­, protože zpravidla to jsou ti, co sami dÄlali nejvÄtÄí­ chaos a bordel na VT. Nechápu jak může nÄkdo mí­t rodixovi za zlé, že nás neří­dil. Když sám mÄl nejspí­Ä plný ruce práce s ří­zení­m boje na jiným mí­stÄ, tÄžko může lidem, kteří­ sou úplně nÄkde jinde (ideálnÄ v jiným hradu) ří­kat "lexni tamtoho" "hoÄ pod nás magnet" a podobnÄ. StejnÄ tak Whisper, který potom už jen Äekal v prontÄ aby nás pří­padnÄ recallnul do obrany, tÄžko mohl velet jinak, než jen "máte jí­t do tohohle hradu" pří­padnÄ "teÄ vás recallnu do pronty". Dokonce bych řekl že ani provizorní­ velení­ které jsme utvořili v druhé guildÄ nebylo Äpatné. Bohužel ale pohořelo na totální­ demenci nÄkterých lidí­, kteří­ si stejnÄ dÄlali co se jim zachtÄlo.

Jediná vÄc která by se z organizaÄní­ho hlediska mohla trochu zlepčit byla podle mÄ koordinace s 2. czro guildou. Whisper se sice snažil tlumočit, ale bohužel mu to v povÄtčinou pří­Äerných podmí­nkách na VT moc neÄlo.

Přesto si ale troufám ří­ct, že vzhledem k podmí­nkám, i druhá guilda odvedla pomÄrnÄ dobrý kus práce a napomohla druhému mí­stu tak jak mohla :)

 

Edit: Chybky :)

Edit2: Jo a jeÄtÄ, co jsem koukal na nÄkteré lidi (nebudu jmenovat, naÄtÄstí­ jich bylo jen pár), já mí­t vaÄe ruce (a taky hlavu) tak si je radči useknu...

Edited by Arek Daemonheart
Link to comment
Share on other sites

I ja bych chtela podekovat nejen za sebe,ale i za cele Friendro.

Dekuji za pochvali toho si moc cenim -_O

 

Ja bych rekla,ze organizece byla dobra..takova jaka mohla jen v te situaci byt. Whisper myslim,ze delal co mohl ja bych recallovat v tech lagach nechtela.

A urcite by byla i omluva za nas pac i my sme obcas prispeli nejakou kravinou na vt.

Mozna to bylo zapricineno tim,ze sme vleteli do hradu cely nateseny a najednou laaag..ja osobne sem celou dobu hrala s vypadlima efektama pac proste nebyl cas vypnout a zapnout hru. Takze prosim odpuste tech par zvastu na VT priste uz to nebude -_O

 

Jinak co bylo receno uz nekolikrat i me s oblibou lexovali a mlatili nasi XD,ale myslim ze i ja sem nekdy v chumlu trefila Ad sveho ....mirit se moc proste nedalo.

Delali sme co sme jen umeli aby sme tam nebyli jen do poctu a doufam,ze to tak nejak i vyslo.

 

Klobouk dolu pred tema co si to cele vzali na bedra a vedli...RESPEKT

 

A jestli bude zas nekdy priste prosim zas druhou guildu :)

Link to comment
Share on other sites

Diky za Tournament, me z toho VT 2. guildy bolela hlava a to ticho na VT 1. guildy bylo super a krasne sem si odpocinul. Ja si myslim za na budouce si muze veleni sezrat Arek, kdyz je tak chytrej :). Az na par chyb, ze kterejch sem chytal nerva tak to bylo i fajn, ale je fakt ze ty profove a stringy kulhali jako svina :)

Link to comment
Share on other sites

Když už tu co druhej mocnÄ tvrdí­ co je "FAIL" Tak "FAIL" je, že ti co tvrdí­, že je něco "FAIL" to ví­ až potom co se toho "FAIL" stali souÄástí­. :) jak ří­kal rodix po bitvÄ je každý generál :) jinak zkusí­m nějak za populaci Re-MortalRO podÄkovat za možnost se zůÄastnit a za skvÄlý pří­stup organizátorů :) THX and SyS

Link to comment
Share on other sites

Guest Miltank
A jen mala poznamka, rodixi a spoluorganizatori, jestli jste to delali kvuli vdeku, tak to byla chyba.

 

Ja to delal proto, abych si poradne zahral a nakopal prdel Rusakum. Ale diky laggum bohuzel nedoslo ani k jednomu. A vdek me nezajima, stejne me nikdo ani nejmenuje, ja si jen ujasnuju, jak mam postupovat priste(a ze to bude v mnohem jine, jestli nejake priste bude). :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...