Zereges Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 VÄera v 16:00 to zaÄlo a vypadalo to tak že nám GMka popsali cestu ke koncilu. Tam jsme zjístili, že do koncilu patří 4GMka - Mith, Kenny, Elli a Ren. Dozvěděli jsme se, že po kliknutí na GMko se stane agresivní a budou nás chtít zabít (moc velký problém v tom nevidí).První pokus.Pak už to bylo lepÄí, sice tam pořád byli lidi kteří nám navláÄkovali vÄechny 4bosse do kempu a tím nás zabili.Cílem eventu je pozabíjet vÄechny GMka , jenže mno ehm. Mitheress má 100M HP, ostatní 60M HP. Na mapÄ se itemy, které se použijou přes skill neodeÄtou (bomby zadarmo, safetky bez gemů, EDP atd.). Jsou zakázány skilly teleport a ress (ress ressne, ale zabije ressera ). Je to omezené na 10minut. Taktika vÄerejÄí veÄerní party (OSD + LEH + RNR + nějací bezguildovní dobrovolníci) vypadala asi tak, že se uprostřed mapy postavil kemp ve složení Stringy, Kiss, Gospel. 5-10HP, 10-15Demařů, zbytek. Doprava dolů jsme dali dualové ressovací priesty, 1HP se postavilo ke Kennymu (SinX), 2hé k Renovi (HW) a ElliannÄ (HP) a MS Champ k Mithovi. Champ to zapl a vzal si mitha, Kennyho odvedli trochu bokem a HP a HW úplně doprava nahoru. Po 2minutách zuřivého demování padl Mith a dovedl se Kenny. Jenže po zabití prvního moba se ostatní chovali malinko jinak (HP castilo sanctuarko a spolu s HW safetky) a v intervalu asi 1minuty castí 5s EarthQuake, přiÄemž se musí od mobů odbÄhnout smÄrem dolů a pak se vrátit zpátky nahoru (NezkouÄeli jsme jak moc je ten EQ silný a jak moc by se dal přežít s ghostem). Dobili jsme SinXe (mezitím nám jeÄtÄ nějací lidi pochcípali na EQ) a natáhli wiznu (BTW přibil jí cca 8miÄkový jupitel), bombili jsme už asi jen v 1/3 poÄtu Rena a zjístili že nám vyprÄel Äas = mobové si nahodí fury a hodí instatní EQ = Smrt .Nezabili jsme je (resp nevím jak to pokraÄovalo po 11veÄerní), ale jisté je že dneska se to může zopakovat a bez chyb jako je neschopnost utéct EQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Behem, dneska tam opravim nekolik chybicek, ktere se vloudily a zase to spustim Preji hodne stesti a doufam, ze vam event libi PS: pribudou 3 nova ucka na tenhle boj + jeden novy item pro vsechny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) Behem, dneska tam opravim nekolik chybicek, ktere se vloudily a zase to spustim Doufam, ze jedna z opravenych chybicek je to, ze se event spusti 2í a GM je dvojnasobny pocet xD Jinak je to velmi zdarile, jen je trosku skoda, ze se jedna o event pro silnejsi chary a ne pro vsechny. Dalsi problem byl nespolupracovani lidi. Na VT se domluvi postup, zakrici se prez celou mapu a stejne se najde par "cenzured", kteri si delaji co chteji. Krasnym prikladem byla akce, kdy champ natahoval Mitha ke kempu, najednou na Mitha zacalo snezit. Mith pravdepodobnenema rad zimu a otaci se na wizu, ta leha po prvni rane a Mith zakerne vrazdi dalsi chary kolem a champa si nevsima. Kdyz uz se na x-ty pokus povede Mitha dotahnout, schyta estun, esma a jde po lince - FAIL... Mithe, neber si prosim osobne, ze jsi byl prvni na rade a nejcasteji mrtvy, nebalo v tom nic osobniho Edited November 16, 2009 by Voltron Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ja myslim, ze ste nemeli vsichni full epic uroven T5; tak se nemuzete divit ze vas councilove vymlatej:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Doufam, ze jedna z opravenych chybicek je to, ze se event spusti 2í a GM je dvojnasobny pocet xDto, ze se to pusti dvakrat, je fail u vas, nemate klikat tak zurive Ale koukala jsem, ze nekteri chodili pred EQ do warpu, aspon nekdo se tam podival Ale musim vas pochvalit, slo vam to moc pekne (zvlast, kdyz jste pochopili, ze me nemate mlatit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Mithe, neber si prosim osobne, ze jsi byl prvni na rade a nejcasteji mrtvy, nebalo v tom nic osobniho Aspon jde videt, koho se bojite nejvice Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Taky bych chtÄl podÄkovat vÄem kteří se připojili hlavnÄ Ordo, nam, par RNR a tem co zbyli. Ke konci uz sme na VT vymysleli dobrou taktiku, kterou hodlame vyuzit, a proto jsme se na VT dohodli, ze v 17:00 budeme pokracovat (pokud to constik zapne ) Ti co byli u nas na vt snad se tam znova sejdem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Par fotecek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ja bych je bugoval pres IW, nebo reflectem. Teda paklize neporti, ale jestli porti, tak jsou to srabacke GM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ja bych je bugoval pres IW, nebo reflectem. Teda paklize neporti, ale jestli porti, tak jsou to srabacke GM. 100M+60M+60M+60M hp pres reflect, bez ressu do deseti minut?jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ja bych je bugoval pres IW, nebo reflectem. Teda paklize neporti, ale jestli porti, tak jsou to srabacke GM. Dal bych ti jednu radu: Nez neco napises tak nad tim popremyslej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Zapnu to az po GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Dal bych ti jednu radu: Nez neco napises tak nad tim popremyslej. Dam ti taky jednu. Kdyz nechapes vtip, tak na moje posty nereaguj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Pekny evet , dobra zabava len mi tam chybal trosku dej (pokial to nekonci sundanim bossov tak som nic nepovedal ) Nvm ci tu budem na pokracovanie ale ked nie tak si skuste zohnat, sniperov (SS v lady luck,A Drum on the Battlefield), sinxov na REN s tym demom to slo pomaly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Po restartu budou v boji s koncilem nasledujici zmeny: - nepujde vubec ressovat (zadnym skillem)- event se uz nezasekne, opraveno presne vymezeni bojiste- GM se nepocitaji do hracu (uz nemusime umirat s vama, kdyz na vas cucime)- pridany 2 warpy do druhe faze, tedy celkem budou tri + pridan aktivni range warpu- warpy se nebudou spawnovat na mrtvych hracich, totemy ano- opraven kick pri uplnynuti casu- pri boji nelze vejit na mapu, warp vas proste bude ignorovat- nelze vysummonovat vicero bossu naraz- plant cultivation apod uz bude brat itemy, takze si klidne sazejte - pasti pri remove trap nebudou pribyvat- relog = smrt To je snad vse, pustim to presne v 21:00. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Event bych rad zakoncil tim, ze se z toho stane instance pro 25 lidi (ne to neni wowko ) A ty pruchody do stran tam nejsou jen tak PS: dej ma 540 radku ve scriptu To je jedinej dej ktery ja umim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Dojmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Dojmy?parada! takove eventy se mi libi, ma to napad, stmeluje to kolektiv a vsichni museji jet na 105%.moc dekuju GMkum ze nam to umoznili a dekuju i cele parte ze to nevzdali, dva dni to tvrde zkouseli metodou pokus-smrt, a nakonec jsme byli odmeneni vybornou zabavou:) a kdyz jsem se dozvedel ze jsme to dali 9 sekund pred skoncenim limitu, tak to semnou malem seklo. ALE! Zereges to nahraval, takze by melo byt videjko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 16, 2009 Author Report Share Posted November 16, 2009 Moc pÄknej event, vÄem se nám to líbilo (o tom svěděil i ten závereÄný řev před koncem). DÄkujeme moc Mithovi za moc krásný event u kterého jsme asi poprvé dokázali že aÂť je to RNR nebo LEH nebo OSD i bez guildy, tak že jsme schopní se domluvit a sehrát!!!NatáÄel jsem video, tak ho sem potom postnu.Jinak screen na zaÄátku - http://filebeam.com/f9c49b0ea28792f814ad8ca39b3b0347.jpgScreen na konci - http://filebeam.com/da3b38f70ba9fe94a4cd09bd9d929f11.jpgBTW, dali sme to 9sekund před koncem Bohužel nemám video kdy 30lidí najednou dosáhlo 3 íşspÄchů protože mi to potom celé zbÄlalo a já už castil poslepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simen Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Uplne uzasny ... chtel bych podekovat vsem GM .... ktery tenhle event umoznili kdyby jich bylo vic bylo by to fajn btw ridit palbu 15 creatoru bylo moc fajnovi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FenixTrifon Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 pekny Event diky moc GM .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Nebylo to nejhorÄí,ale event Muzeum voskových figurín mi přiÄel mnohem lepÄí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 16, 2009 Author Report Share Posted November 16, 2009 JeÄtÄ takový dodatek (OT:) na mapÄ fungoval příkaz @sk a tady je výsledek pro "líné" HPÄko : http://filebeam.com/f834c31d11c770d78a3e7357c6f131d6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Jj, super akce, jsem rad ze jsem se mohl zucastnit dokonce jako leader party Poslouchat na VT komentare nejruznejsich hracu tesne po GW po tom co RNR predvedli solidni fail .. to me fakt bavilo. Dalsich par ucek taky neni k zahozeni, super ze jsme nikdo nechcip.Jediny minus bylo to ze se mi nepodarilo vysockovat creaturu z RNR gildy ac tam ma crea snad kazdej druhej a hraju tam tak rok a pul, na druhou stranu nebyl problem vypujcit si crea z jiny gildy.A ty hlasky na VT .. na kolika toho moba nechame abychom ho nahodou nezabili? Tak 5M hp? - Radsi 10M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 JeÄtÄ takový dodatek (OT:) na mapÄ fungoval příkaz @sk a tady je výsledek pro "líné" HPÄko : http://filebeam.com/f834c31d11c770d78a3e7357c6f131d6.jpgSkoda ze to nepocitalo ADcka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts