Koca Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 Tak povedlo se... na serveru bezi testovaci server pro novy exe. Muzete ho videt jako Reborn RE Test kdyz se budete prihlasovat. Jak na to? Pokud mate stazeneho posledniho klienta (poznate to tak, ze v adresari s hrou mate rdata.grf), tak nasledujicim postupem:1) Opatchujte sakray (soubor Opatchuj-RO.exe)2) Opatchujte Renewal (Ragnarok_RE.exe)3) prejmenujte sdata.grf na data.grf (smazte "s" na zacatku)4) stahnete si http://server.reborn.cz/re_files.zip a rozbalte reborn.grf a reexeRE.exe do adresare s hrou (zalohujte si nejdrive reborn.grf)5) zkontrolujte, ze adresar data (ve slozce s hrou) je prazdny6) Spustte reexeRE.exe a pripjte se na RE Test server. Pokud mate stareho klienta, nevyhnete se stahovani celeho baliku znova. Takze:1) stahnete a nekam rozbalte https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/RO.ZIP2) spustte reexeRE.exe a pripojte se na RE Test server. RE Test server bezi na aktualni SVN a databaze na nem je z dneska z 16:49. Bude pusteny cely vecer a mozna i zitra. Slouzi pro vyzkouseni noveho klienta. Nebojte se a testujte U kazde postavy si budete moci take ozkouset funkci na prejmenovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2egg Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 1. nezbytek ano, pokud ta lexa funguje jen pri prvni fazi SC, pri ktere se da hybata jump v pvp... tk by mel vyskocit(zmizet) a obevit se na stejnem polickusam to ted nejsem schopen ozkouset a co zachovali puvodniho cile po recallu addu bossem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 7 bod ne...jen to omezuje moznosti a taktiku zbytek klide vcetne noveho rozhrani(ja vim ja vim nevyjadrovat ale i tak:D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 3) http://svn.eathena.ws/bugs/changeset/14065 - Delka zmrznuti pod SG byla driv od 10 - 19 sekund (v zavislosti na lvlu SG). Ted to bude vsude stejny - 12s (cili jako SG level 3)Tak zpravy s bojiste: Tahle zmena je v Jakubickove smyslu zcela pozitivni. Z pohledu aktivni wizny... no kdo wiznuje a zna i jina mista nez kemp na Kasach/Negrech tak asi vi, kdo newiznuje ten nepochopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Po nahození nové SVNky zlobí taneÄky u barda/dancerky. Po zapnutí taneÄku je ccs 5s delay než se může taneÄek vypnout (přes skill amp). NeÄlo by to vrátit do starých kolejí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Po nahození nové SVNky zlobí taneÄky u barda/dancerky. Po zapnutí taneÄku je ccs 5s delay než se může taneÄek vypnout (přes skill amp). NeÄlo by to vrátit do starých kolejí?něco mi říká, že tak to bylo dycky... rozhodnÄ neÄel amp po zapnutí alespoř 3 sekundy nikdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Po nahození nové SVNky zlobí taneÄky u barda/dancerky. Po zapnutí taneÄku je ccs 5s delay než se může taneÄek vypnout (přes skill amp). NeÄlo by to vrátit do starých kolejí? fixed delay? malo aspd? ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 jo to je jedna z opravenych chyb, amp by nemel jit pouzit bezprostredne po pouziti tance / encore. Jestli to tak nechat nebo vratit (jak dobu mrznuti SG, tak ten amp), neni moje rozhodnuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Po nahození nové SVNky zlobí taneÄky u barda/dancerky. Po zapnutí taneÄku je ccs 5s delay než se může taneÄek vypnout (přes skill amp). NeÄlo by to vrátit do starých kolejí?vubec nezlobi :-D, misto ampu pouzivej switch na dager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) Po nahození nové SVNky zlobí taneÄky u barda/dancerky. Po zapnutí taneÄku je ccs 5s delay než se může taneÄek vypnout (přes skill amp). NeÄlo by to vrátit do starých kolejí?Takhle to je uz davno, sko to tusim kdysi od leta.Okamzite tanecek schodis vymenou zbrane. Edited December 20, 2009 by jirkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 No já vím, ale je to nepraktické a udÄlalo by mi to nepořádek v bm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 No já vím, ale je to nepraktické a udÄlalo by mi to nepořádek v bm Tak tendle argument me skoro zabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 No já vím, ale je to nepraktické a udÄlalo by mi to nepořádek v bmtak tohle mÄ hodnÄ pobavilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 nic no, v kazdem pripade SVN jo a nejlepe se neptat. neco mi rika ze Kubu se taky neptali na upravu divestu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 21, 2009 Author Report Share Posted December 21, 2009 jojo, presne, taky jsem to zjistil ptat se maximalne v gm tymu. Kazdopadne tohle uz je stejne vyreseny. Ohledne novyho exe z renewalu - zatim se neplanuje kvuli tomu, ze to neni zpetne kompatibilni. Mozna nekdy v budoucnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts