Mitheress Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Bohuzel nikdo mi nebere telefony, nejde se pripojit totalne nikam a ani nemam jak zjistit co se stalo. V tuto chvili muzeme jen cekat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Bohuzel nikdo mi nebere telefony, nejde se pripojit totalne nikam a ani nemam jak zjistit co se stalo. V tuto chvili muzeme jen cekat. Nezbyva nezh cekat, vsak to preci neni konec sveta Venku je tak krasne, bezte stavet snehulaky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naiko Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Dufam ze to bude dnes jeste spustene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kari Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 dneska sem se velice tečil ze si budu expit mage,... nenadelam nic asi se pujdu ucit :-/ skola sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Dobra zprava, server je v poradku Na spusteni se pracuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 dneska sem se velice tečil ze si budu expit mage,... nenadelam nic asi se pujdu ucit :-/ skola sux bude pololeti, jeste vypadku podekujes :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kari Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 bude pololeti, jeste vypadku podekujes :-) noo to asi ne :-D ja to mam v cajku (docela), sice matura, ale nejak se nemuzu dokopat ke knizkam.. tady plati pravidlo "udelali to jini, udelam to i já" =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 noo to asi ne :-D ja to mam v cajku (docela), sice matura, ale nejak se nemuzu dokopat ke knizkam.. tady plati pravidlo "udelali to jini, udelam to i já" =D Parada, tak si prosim vypln signaturu a nespamuj tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohniX Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 jen by me zajimalo v kolik hodin to pujde:(uz jsem z toho v tranzu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 jen by me zajimalo v kolik hodin to pujde:(uz jsem z toho v tranzu:D Dockej casu jako husa klasu Kdyz se na spusteni pracuje tak snad to bez hry chvilku vydrzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kari Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 chci se zeptat... jak se postoupilo s resenim problemu?? =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen2 Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 nedockavci....ja som sa stacil aspon zobudit, najest a vytriezvet...robte tiez nieco uzitocne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Vime, kde je problem, ale jediny kdo je to schopen nahodit je k3dt. Takze se ceka az se objevi on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kari Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 ja em uvaril obed umyl nadobi a ted si procitam veci do skoly... takze delam taky neco uzitecneho... Mith: tak preju Gl pri shanení k3dT =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 nedockavci....ja som sa stacil aspon zobudit, najest a vytriezvet...robte tiez nieco uzitocne ja tiez az na tu tretiu vec ....ale aj to pride ...chodte mi niekdo kupit do obchodu sodovku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Vime, kde je problem, ale jediny kdo je to schopen nahodit je k3dt. Takze se ceka az se objevi on.Zavolame do novin, televize, vyhlasime celostatni patrani BTW. nemate nekdo nekoho v televizi? zaradit nalehavou relaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kari Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 hm. tak sem tu zaskocil.. a vidim ze k3dT se stale pohresuje ... uz bych si i zahral nebavi me se ucit :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 hm. tak sem tu zaskocil.. a vidim ze k3dT se stale pohresuje ... uz bych si i zahral nebavi me se ucit :-/ hm a my to vubec netuÄíme, žejo, prohlídni si crashovo video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 hm a my to vubec netuÄíme, žejo, prohlídni si crashovo video juhuuuu mam reklamu vsude :-* :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kari Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 hm a my to vubec netuÄíme, žejo, prohlídni si crashovo video t videjko najdu kde??? sem trosku pomalejsi :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 (edited) t videjko najdu kde??? sem trosku pomalejsi :-Dvpravo nahore nahlavni strance fora mas moznost Nove prispevky ..uchopis mysnajedes kurzorem na tuto moznost, click, topic : GW 16? . 1. 2010 nebo tak nejak.. a mas to tam edit: tak je to GW 16.1.2010 a autorem je Baraka :-x edit2:Baraka / crash to je to same ale tady by se melo psat o vypadadku serveru :-)nj ale snazim se Kari odsud odlakat aby dalsi novy prispevek byl ve smyslu ze uz to jede/dneska nepojede a ne ze by nekoho zajimalo ci uz to nejede edit 3 : zase novy post a ZASE ne informativni.. achjo Edited January 17, 2010 by Dweep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 (edited) edit: tak je to GW 16.1.2010 a autorem je Baraka :-xBaraka / crash to je to same ale tady by se melo psat o vypadadku serveru :-)nj ale snazim se Kari odsud odlakat aby dalsi novy prispevek byl ve smyslu ze uz to jede/dneska nepojede a ne ze by nekoho zajimalo ci uz to nejedeok Edited January 17, 2010 by Baraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kari Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 jo tak takhle to myslite s tim videem.. fajn uz me tu neuvidite! zdarec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Tak k3dt nalezen Bohuzel je mimo dosah pc, takze do hodiny by se k nemu mel dostat a pak chvilku potrva, nez se zjisti co presne se stalo a nahodi. Takze predbezny start 16:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts