sweetleming Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Copak se prihodilo? Jsem chtel hned rano zacit lovit, a ejhle neslo vubec nic...Teda doufam ze vypadek neni jen u mne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Slitla cela masina... Kdo vi co se stalo... Zjistim az v praci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Dneska nikdo nic nehlasi ? .. No hlavne ze uz jedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Dneska nikdo nic nehlasi ? .. No hlavne ze uz jedem. asi to nikomu nevadilo, vsichni treba spali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Dneska nikdo nic nehlasi ? .. No hlavne ze uz jedem. Jak nehlasi ja otravoval kennyho pred pul sedmou sms. Doufam ze se nezlobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Espeon Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Nemel ten vypadek nejak vliv na denni dobu? ..je pomalu 11 a furt je zapnuta noc =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 podle serveru je den... .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Zato ja mam jeste pulnoc ;-)*ziiiiv* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Zato ja mam jeste pulnoc ;-)*ziiiiv*ja ti dam pulnoc, mas hlidat server neustale, pak bych nemusel budit k3dt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 (edited) ja ti dam pulnoc, mas hlidat server neustale, pak bych nemusel budit k3dt....[rejp]Říká GMko obyčejnému hráči[/rejp] Edited July 11, 2011 by Nerosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Urcite jste si uz vsimli, ze posledni dobou z niceho nic vypadne herni server vcetne vsech nasich webu. Muze za to zatuhnuti celyho virtualniho serveru (neco jako kdyz si nainstalujete VMWare a date do nej treba linux) bohuzel nikde se nic nenapise proc se tak stalo. Tudiz plan je takovej - davam potvurce jeste jednu sanci - zmenil jsem ji pocet cpu na 1. Pokud se stane ze server zatuhne znova, tak bud: preinstaluju virtualizacni software na VMware ESXi, nebo premigruju potvurku na jinej server kde taky bezi KVM a uvidime jestli se to bude zasekavat i tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Urcite jste si uz vsimli, ze posledni dobou z niceho nic vypadne herni server vcetne vsech nasich webu. Muze za to zatuhnuti celyho virtualniho serveru (neco jako kdyz si nainstalujete VMWare a date do nej treba linux) bohuzel nikde se nic nenapise proc se tak stalo. Tudiz plan je takovej - davam potvurce jeste jednu sanci - zmenil jsem ji pocet cpu na 1. Pokud se stane ze server zatuhne znova, tak bud: preinstaluju virtualizacni software na VMware ESXi, nebo premigruju potvurku na jinej server kde taky bezi KVM a uvidime jestli se to bude zasekavat i tam.To jsem takovy zavislak ze na to prijdu prvni? k3dt jeste jednou se omlouvam jestli jsem byl pricinou probuzeni...Tak snad uz si da potvurka rici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 To jsem takovy zavislak ze na to prijdu prvni? k3dt jeste jednou se omlouvam jestli jsem byl pricinou probuzeni...Tak snad uz si da potvurka rici... zavislaku pokud vidis, ze server nejede, zalez zpet do postele a spi dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 zavislaku pokud vidis, ze server nejede, zalez zpet do postele a spi dal On chtel urcite lovit homboty a zjistil ze server nejede .. to muselo bejt sklamani .. jit spat bez ulovku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 On chtel urcite lovit homboty a zjistil ze server nejede .. to muselo bejt sklamani .. jit spat bez ulovku. panove zklamu Vas oba ja bezne vstavam v pet rano...Homboti treste se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 To jsem takovy zavislak ze na to prijdu prvni? k3dt jeste jednou se omlouvam jestli jsem byl pricinou probuzeni...Tak snad uz si da potvurka rici...nejsi ale ja zjistil ze Pranyr to stihlo udelat tak jsem to nehrotil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 To jsem takovy zavislak ze na to prijdu prvni? k3dt jeste jednou se omlouvam jestli jsem byl pricinou probuzeni...Tak snad uz si da potvurka rici...copak o to zes budil kennyho to chapu a schvaluju, kdyz uz se k podobnemu skozeni neda presvedcit Kubik, ale ze budis me kterej to nemam jak nahodit, vis jak se spatne budiky hazi primo z okna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 VMwareJen takovej dotaz, proÄ bÄží reborn pouze na virtuálním serveru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 pac je to tak nejlepsi... kvuli zaloham a vzdaleny sprave (kdyz se se serverem neco stane - napr. nepodarenej upgrade kernelu tak to muzes snadno z dom0/kvm opravit aniz bych musel jezdit do Prahy a slozite to resit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 NÄco si přejme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 preju si aby to padalo kazdej den... a ja si tak mohl porad neco prat > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 NÄco si přejme...Doufam ze to prani nebude smrt betra a jeho opice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Dela to neco kolem Ninja Scroll questu, prozatim vypnu Shinobium Rebirth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 preju si aby to padalo kazdej den... a ja si tak mohl porad neco prat ><' btw tahle chyba byla dohledana a bude opravena...A prejes si dobre, mam pocit blizkej jistote ze tahle chyba (mrtva obluda a dobihajici timer skillu kterej kvuli cemusi chtel visual data) je to co dela ty neodchytitelny errory memory managera jak neco prepisuje odfreeovanej blok... Edit: tak ne, tak to byl "jen" clone. Ale aspon ten casem snad opravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Aktualni vyjadreni k problemu s UPC: Vážený zákazníku, včera 31. 8. 2011 v době od 22:00 CET došlo u koncových zákazníků UPC ke zpomalení nebo přerušení konektivity do sítě Master Internet. Důvodem bylo zrušení peeringového propoje ze strany UPC, přístup k serverům ze všech ostatních sítí zůstal neovlivněn. Na základě vstřícné komunikace ze strany ostatních partnerů jsme dnes ráno výrazně navýšili alternativní trasy a neprodleně jednáme o definitivním objemu spolupráce. U některých zákazníků UPC lze stále pozorovat částečné zpomalení konektivity, tento nedostatek by však měl být definitivně odstraněn v řádu hodin, nejpozději během zítřejšího dne. Tímto vyjádřením dementujeme jakékoliv zprávy o tom, že se jedná o důsledek selhání některého z našich síÂťových zařízení. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za způsobené nesnáze. Master Internet, s.r.o. email: info@master.cz http://www.master.cz/ Pokud si nepřejete zasílat informační sdělení tohoto typu, odškrtněte prosím v zákaznickém informačním systému (master.cz/cis) položku "posílat zprávy emailem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts