Zereges Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Äervenec/srpen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Clovek, ktrej dohodne termin srazu odeme dostane darek. Pocinaje ted.. vubec v sobe nemam pet piv :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Clovek, ktrej dohodne termin srazu odeme dostane darek. Pocinaje ted.. vubec v sobe nemam pet piv :DDDD13.8-15.8! A ted gimme darek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 kludne sa budem chopit toho zoznamu ludi len mi musite dat nejak vediet a najviac by mi vyhovoval datum jul- august:) v juni(cerven) okolo 20 vazne nemozem skor...az po skola nepusti a skusky su mi prednejsie )) a s tym programom maximalne suhlasim este som nehrala paintball, bude huste,snad mi nesepalite okuliare ;P ale pre istotu na to mozete zacat setrit uz teraz ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deidr Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Pojedte do Brna to je dostupné jako pro ÄecháÄky tak pro slovenske bratry. Liberec je fakt hooodnÄ z ruky, uplne na hovno Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Sobotu by som rozdelila na dve skupiny. Koupak a paintball. Koupak v nedelu asi nebude vyhovovat vsetkym. O koupak sa kludne postaram Edited April 23, 2010 by Myjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 JeÄtÄ jsem Destovi navrhoval zoo... nevím jak zoo v BrnÄ vypadá ale mohlo by to být docela odpočinkové zpestření dne. TuÄím, že se tam dva roky zpátky vydala nějaká skupinka ze srazu a už tehdy se mi to zdálo jako dobrý nápad. Ale možná už by na to nezbyl Äas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNowya Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Perthe Zoo v Brne je prinejmensim srovnatelna se Zoo napriklad v Olomouci, takze urcite neni skoda do ni zajit.Co ale bude mozna uz nekterym lidem vadit(pokud bude treba 35 stupnu ve stinu), ze prakticky cela Zoo je do kopce , ja jsem vykouril pul krabky nez jsem dosel do pulky toho kopce a pak ani nevim jak jsme vysel tu druhou pulku.(hmm ten fotbal mi asi uz fakt chybi:D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Zoo neni vubec spatnej napad.. rad bych ale zacal zjistovat kdo bude mit zajem o paintball, abych to mohl dopredu zarazervovat.. Potrebuju znat presnej pocet lidi co tam bude chtit jit. Pristi tyden uz zacnu zjistovat na kolik to prijde a pro kolik lidi - jestli nejsou nejaky slevy a tak dale. Btw kdyz uz pisete mesice, tak je piste v cestine, v tom aby se prase vyznalo ;D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 zrovna to rodixovo datum je jediny kdy nemuzu jinak kdykoliv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Ved nase mesiace sa pisu skoro rovnao ako v anglictine a v ZOO sa bolo pred 2 rokmi, je celkom fajn ale ta v Prahe je naaaaj:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Mimochodem, v Brne stoji zoo pekne za prd. V Liberci je Xkrat hezci, a navic Lbc vyhral anketu o misto srazu pokud jste si nevsimli:P Ale ne, problem s tim nemam. Ocenuju snahu vsech, co se podili na organizaci a programu a vubec!:-) go go go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 podle me zoo v Praze, Brne i Vyskove stoji za prd Plzen je nej! no kazdopadne gl s organizaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
auri Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Tak, a ted se priznejte, kdo si hral s anketou. Celkovy pocet hlasu 137, ale Liberec jich ma 170 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 par prispevku zpet psal Const, ze jeho hlas ma hodnotu 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auri Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Tak to pak vse vysvetluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobrik Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) zaÄátek Äervence by byl bestovní pro vÄechny ne? středoÄkoláci se flákají, vysokoÄkoláci mají po zkouÄkovém (nebo mezi dvÄma Äástmi zkouÄkového) Jo na zaÄatku asi jo Edited April 25, 2010 by Bobrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Äervenec Äervenec Äervenec brno klidnÄ..možná lepÄí jak praha...ale co tak zkusit nějakou chatku zamluvit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enia Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 nejak se nam z toho programu vytratil ten LARP:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 StejnÄ je to podezdřelé, protože i bez toho Constova hlasu tam má liberec nějak moc... je to vÄechno podplacené Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 aaaa Max nam zase predvede jak se chlasta "zelena" s pivkem co? mam rad stare tvare Este aby se pridal Era a bude to supr:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 StejnÄ je to podezdřelé, protože i bez toho Constova hlasu tam má liberec nějak moc... je to vÄechno podplacené Pac muj hlas ma hodnotu padesati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 2Pac muj hlas ma hodnotu padesati Jestli dobře poÄítám tak je to pořád zbugované protože50+100+136 != 37+171+66+17286 != 291 Hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Erasto bude!! Nemusel jsem ho ani premlouvat, takze bude absinth week ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalos Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Tiez by mi sedel dátum koncom jíşla alebo zaciatkom augusta (Äervenec-srpen) bo mame 2 tydne celozavodni dovolenku k tomu paintballu nieje to vobec spatny napad tez by som sa pridal a niekdo navrhol chatu a nikdo mu na to nedal odpoved myslim ze keby bola chata som aj na druhy koniec Ceska ochotný dojst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts