Perthorn Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Já doufal, že stihnem zoo i koupák... no poÄkám si na oficiální Äasy a uvidíme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punki Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Tak když už si tu vedete takový krásný seznam tak prej se tam ukážu taky..Ale je to tak 50:50 a ubytování na koleji nepotřebuju zařídit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Karaoke padá? Ale v zoo už jsem hodnÄ dlouho nebyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 kdo se stydi ukazat sve krasne herni telo, muze se domluvit se Zusskou a navstivit nase Zoo v Brne, nebo jit nekam zas chlastat. Vecer sraz v A2 na listovych kolejich a dalsi kalba. Ja idem aj do ZOO? novinka ja by som radsej sa sla kupat:D ale kludne pojdem no ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Nemůžu jet, něco mi do toho vlezlo . Snad příÄtÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
auri Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 my chceme karaokee =< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Aww.. byl jsem ted nejaku dobu pryc,a za nejakych par hodin budu zas.... tez nemam zarizene ubytko,takze ke komu se muzu vsunout Majku máÄ me mít na starosti!! vyres to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ak pride erasto, v co pevne dufam, tak mu zozenieme nejake hity a bude taka karaoke show, aku ste este nezazili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Mne staci oba vecery stravit v A2 a na koupak uz rano na nejaky obed v tom teple nebudem mat chut. spravim si toasty Takze kto sa bude chciet pridat na koupak tak od 11ti mozeme spolu.A BTW plati dobrak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ok, jebu na vsecko, proste zarezervuju A2 na oba vecery, coz by nemel byt problem a na dobrak rezervaci nepotrebujeme. Casovej harmonogram je taky nahovno, protoze kazdej bude mit kocovinu z patku jinak. Proste se rekne : komu se chce delat tohle, podte s nama tam,.. komu tohle tam atd,.. hospody budu rezervovat na 18:00 oba vecery. do kdy maji zatim nevim. Myjka mela skvely napad . Hlavni je, ze je tam levny pivo a fotbalek, kterej se da hrat zadarmo, kdyz se vi jak. Zitra tam skocim a domluvim to pze nemaji zadny cislo. Pisnu sem,.. Takze ve zkratce : Sraz bude v 18:00 v hospode A2 u listovych koleji mapku sem hodim taky zitra. Kdo si chce dat nejakej predsraz,.. care cup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Mám takové tuÄení, že z A2 nás vždycky kolem 2h ráno vyhánÄli... a ze zahrádky nás hnali jeÄtÄ dřív.Jinak co v NedÄli? Co takhle rozluÄka s obÄdem v LegendÄ... nebo něco takového? Prodiskutuju detailnÄjÄí program s lidma z guildy a kdyžtak sem něco připíÄu, kdyby se chtÄli přidat i dalÄí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 ...No....aj tak si myslim ze plany sa budu robit na mieste a vsetko bude inak,okrem hospody ....tak naco plany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 ...No....aj tak si myslim ze plany sa budu robit na mieste a vsetko bude inak,okrem hospody ....tak naco plany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Spamzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Hospoda A2 je rezervovana na 30 a 31 ,... to je Patek a Sobota. Na 18:00,.. lepsi prej kdyz prijdem pozdeji protoze otviraj v 6, ale vzhledem k zabrani zahradky bych prisel spis trosku driv. A ted popis cesty : jsem si jisty, ze zvladnete pracovat s mapy.cz kdo tam jeste nebyl . Zastavka klusackova 12,13 salina smerem Kr pole (12 - cervinkova,13 - technicke muzeum). Kdo nevi.. hned vedle toho je pizza nostra. Dneska si jdu kupovat novou simku a asi i foun, protoze jsem v opilosti svuj ztratil .. kdyby nekdo potreboval, jeste dneska sem hodim svoje novy cislo. Program na Sobotu poresime az na miste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Tak muzu patek + sobota (v nedeli musim do prace ). Takze kdo pojede v patek z HK a kdo si me veme k sobe na noc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Hospoda A2 je rezervovana na 30 a 31 ,... to je Patek a Sobota. Na 18:00,.. lepsi prej kdyz prijdem pozdeji protoze otviraj v 6, ale vzhledem k zabrani zahradky bych prisel spis trosku driv. A ted popis cesty : jsem si jisty, ze zvladnete pracovat s mapy.cz kdo tam jeste nebyl . Zastavka klusackova 12,13 salina smerem Kr pole (12 - cervinkova,13 - technicke muzeum). Kdo nevi.. hned vedle toho je pizza nostra. Dneska si jdu kupovat novou simku a asi i foun, protoze jsem v opilosti svuj ztratil .. kdyby nekdo potreboval, jeste dneska sem hodim svoje novy cislo. Program na Sobotu poresime az na miste. Desto Desto, brnak a nevi to cela ceska je rozkopana, dvanactka jezdi kamsi do pr... nejlepsi je jit z hlavniho nadrazi pesky az na zastavku grohova (ta je posunuta hned nad tu krizovatku nad ceskou) a odtamtud jezdi salina s cislem x13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) tyjoo.. jestli budu mit penize, tak bych aspon na patek + sobotu jela umm, jede nekdo z Prahy? >< kdyztak se mi prosim ozvete nebo bych se pak rada sesla s nekym v Brne, ja pak nechci nikam chodit sama, urcite bych se po ceste ztratila -_- edit tak doma to mam domluvene.. tak se mi prosim prosim nekdo ozvete a srazte se se mnou nekde v Brne x_xedit 2 mozna dotahnu jeste kamose (kicker) :3 Edited July 22, 2010 by katuschka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Ja jezdim autem, nevim o tom xD. Tak ja nevim no, Dark Warriore, nejak sem napis jak se tam dostanou,.. kazdopadne chtel jsem jen upozornit, ze mam novy cislo protoze jsem se strasne ozral a ztratil tak cell phone.. kdyby jste cokoli potrebovali, zavolejte a prvne se predstavte.. na sms neodpovidam. +420 721 832 937 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 k tramvajim: z hlavaku jezdi 3, 5 a 11 - ty konci na Ceske (Rasinova). Potom musite trefit na bus/tramvaj. Pokud na tramvaj, musite dojit skoro az k zastavce Grohova, kde nasednete na x13. Pokud busem, odjizdi ze stejnyho mista jako driv (od Rektoratu MU na Moravskem namesti - takova velka zluta budova). Na Klusackovu jede urcite 34, 36 (mozna jeste nejaky, ale busama nejezdim, tak nevim). Mapka: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Jak moje prava ruka.. .D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 <popis cesty>Jezus to je tak slozite? To je kvuli nejakym tem uzavirkam? Vždycky jsem se prostě vÄude dostal Äalinou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Jezus to je tak slozite? To je kvuli nejakym tem uzavirkam? Vždycky jsem se prostě všude dostal šalinou.Jostova ulice je rozkopana (to je tam, kde je/byla zastavka Ceska), takze se ted musi jezdit takhle Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) V pátek v 17:17 přijíždím do Brna na hlavní nádraží, tak kdo potřebuje pomoct s naváděním, můžeme tam dát sraz moje číslo: 733 559 421 Edited July 23, 2010 by LuKe_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Kdo ma zajem,.. mam sraz s Erastem v patek v 17:00 pred hlavnim vlakovym nadrazi. Muzem chvilku na nekoho pockat, ale musite mi zavolat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts