Essex Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Erasto bude!! Nemusel jsem ho ani premlouvat, takze bude absinth week ) Era bude? Super...a o tom vasem absinthu s redbulem mi radsi ani nemluv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider4ever Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 ... nieÄo bližčie Slovensku by neÄlo? O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 nejvÄtÄí slovenské mÄsto je ti málo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Do takové Ostravy by zase museli dojíždÄt Pražáci a poÄítám že moc východních slováku tu stejnÄ nehraje, tkaže to brno je asi nejlepÄí volba (i když bych stejnÄ byl pro Ostravu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Nevymyslajte fuuurt!! Bude Brno a basta,do inych miest ( ako napr Liberec ci kde to chcete ) mi poriadne ani nic nejde a ked hej tak cas na prestupenie je minimalny.Organizovania sa uchytil uz Desto, tak ked to chcete niekde inde preco ste sa niekto nechytil toho hned?? Ah....boze.... A zas na cestovnom nechcem minut mailand,lebo urcite nebudem pit cistu vodu z vodovodu ...Chapem ze tym co su z CZ to je jedno..ale brat ohlad aj na tych zo SR by nebolo na skodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Takze.. sliboval jsem mensi info o paintballu, obvolal jsem par firem a nakonec mi nejvic sedela tahle : Za Brnem ve volne prirode je placek, kde jedna firma porada painball akce. Doprava z Brna a zpet do Brna je proplacena firmou, ktera by nas hostovala. Cele vybaveni, tj : maska, maskace, zbrane, vysilacky.. popripade nejake malickosti jsou v cene (organizace je take v cene). Jedine co si ssebou budete muset vzit na battle jsou boty, ale to snad kazdy ma .Minimum lidi pro akci : 20 (pocitam 30)Minimum kulicek na jednotlivce : 300 (doporucuji 400 - coz asi tak udelame)Kulicky : 1,50 Kc/Ks. Secteno podtrzeno :20 lidi/300 kulicek : 10,800 Kc - 540Kc/Os20 lidi/400 kulicek : 14,400 Kc - 720Kc/Os30 lidi/300 kulicek : 16,200 Kc - 540Kc/Os30 lidi/400 kulicek : 21,600 Kc - 720Kc/Os Problem je, ze pokud se nekdo nedostavi a bude nas malo, nebo nekdo rekne, ze na to sere, tak budem doplacet za toho jednotlivce 500 Kc. Chci poskladat vic jak 30 lidi, to je jasne. Snad to vyjde. Jeste k cene.. ne neni to drahe, takhle stoji paintball normalne. Muzete byt jeste radi, ze nam pujci vybaveni . Byl bych velice rad, kdyby Zusska delala dva seznamy - lidi co dojedou a lidi co budou chtit jit na paintball. Lidi co budou chtit jit na painball, tak s nimi jeste budu hovorit osobne, aby nekdo nerekl ze jojo ja jdu na paintball a my ostatni za nej potom museli doplacet, protoze ho maminka nepustila na vlak do Brna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Jinak,.. sraz hodime na Cervenec - 7 mesic.. v Srpnu jedu do USA, takze tu nebudu a nemeli by jste organizatora .. vhodna data :napisu k tomu i svatky pro pripad, ze by nekdo musel s maminkou zustat doma a oslavovat jeji svatek ))-------------------------------Termin A2. Cervenec - Patricie3. Cervenec - Radomir4. Cervenec - Prokop-------------------------------Termin B9. Cervenec - Drahoslava10. Cervenec - Libuse11. Cervenec - Olga-------------------------------Termin C16. Cervenec - Lubos17. Cervenec - Martina18. Cervenec - Drahomira------------------------------- Dalsi termin uz neni .. me osobne by vyhovoval ten prvni termin. Jeste mala pripominka.. jakoukoli dalsi debatu o meste konani mazu, protoze je bezpredmetne se bavit na tohle tema dale. Pripadne mi to spis jako flame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 27, 2010 Author Report Share Posted April 27, 2010 Tak pratele, preji Destovi a Zuzce aby vse s organizaci klaplo S politovanim(pro nekoho dobre, pro nekoho naopak) musim oznamit ze vzhledem k memu zdravotnimu stavu se srazu v brne nemuzu ucastnit Moc mne to mrzi, snad bude nejaky dalsi celoserverovy sraz pobliz Liberce na ktery se budu moci dostavit...Spoleham ze se mi dostane kvalitni a obsahla reportaz o prubehu srazu, vcetne historek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) Spoleham ze se mi dostane kvalitni a obsahla reportaz o prubehu srazu, vcetne historek To si pis, budem vladca fotakov :)Ako na vacsine zrazov kde som Takze,niekto kto mi pozica ten svoj fotak? lebo ja by som nebola schopna davat foto na net Potom,budem rada ak mi date teda vediet, bud mi napisete postu alebo to napisete sem ze idete a nezabudnite podotknut ci idete aj na paintball Verim, ze sa coskoro vyberie nejaky vhodny vikend z toho , co Desto napisal A hlavne nech pridu VSETCI Z AMDMA !!! POVINNE! a ti ostatni starí hráči.. Takze zatial : 10.. Desto, Zusska, DarkLord, Crowley, Mitheress, Luke, Presi, Essex, Tracy(?), Perthorn20..Ertai(?),Taibur, Xerotek, Johny16, Auri, Ceris, PAINTBALL: 10.. Desto Edited May 1, 2010 by Zusska Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Ja se se vsi pravdepodobnosti prijedu podivat. Na paintball se nehlasim, jsem spise hospodsky typ. A Brno je sice zumpa, ale jako srazove mesto uz je osvedcene:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Desto, co vlastni zbrane a kulicky? 1.50 za kulicku je solidni haluz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Můžu vždy, ale víc by se mi asi hodily termíny B a C. Paintball ne-e (jsem chudý student), do té ZOO možná, ale taky spíÄ ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Na paintball se nehlasim, jsem spise hospodsky typ. Ted si me rozesmal ty co nepijes ani pivo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Skoda tych terminov :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Ted si me rozesmal ty co nepijes ani pivo !!!Pivo neni ani; Ze vseho alkoholu je pivo to nejvetsi svinstvo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Muzu to dat na pozdeji, nebo driv.. jeste jsem nic s nikym nedomlouval.. ale nevidim tady skoro zadnou odezvu na ty terminy, takze to beru asi jako souhlas.. a paintball asi padne, kdyz se nikdo nehlasi.. staci proste rict a ja zarezervuju na 3 dny hospodu nejakou a bude.. nebudu se s tim srat. Nebo to muze zorganizovat nekdo jinej. A klidne v Liberci. Edit : Puvodne jsem chtel udelat minutovy plan, jak mivaji presidenti. Ale muzem to udelat i tak, ze plan budem vymyslet proste az na miste :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 count me inhej to není fér přesnÄ to sem chtÄl napsat já! taky dojedu, pokud to nebude destův termín B, v tu dobu budu na svatbÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Jestli nebude nic z paintballu, tak hledam 9 lidi na motokary, jen vazni zajemci... a jo taky lidi nad 100kg, rad bych taky nekdy vyhral, Koca ma zakaz... jezdi to pod 35.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Jestli nebude nic z paintballu, tak hledam 9 lidi na motokary, jen vazni zajemci... a jo taky lidi nad 100kg, rad bych taky nekdy vyhral, Koca ma zakaz... jezdi to pod 35.. Motokary beru, a do prazdnin mam za ukol pribrat 23 kg abych se do tveho vahoveho limitu vesel:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Ja bych mohl taky dorazit, zalezi na penezich a sopecnym prachu Jen neslnuju tech 100 kilo, 6 mi chybi - ale vemu si na klin nejakou slecnu a bude to cajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Tak já přijedu témÄř jistÄ, ale taky bych to radči Äoupnul na pozdÄjÄí termíny. Jinak Zuzko s tím, že ti svÄřím foÂťák už samozřejmÄ poÄítám. Za mnÄ paintball ee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertai Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 (edited) No takto, ja by som aj prisiel pozriet pze som RO-sraz-junkie (a hlavne paintball ma laka), ale fakt z vas takmer nikoho nepoznam A niektorych sice mozno aj poznam, ale oni nepoznaju mna Ako sa spravate k neznamim ludom? Edited April 28, 2010 by Ertai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 28, 2010 Author Report Share Posted April 28, 2010 Jestli nebude nic z paintballu, tak hledam 9 lidi na motokary, jen vazni zajemci... a jo taky lidi nad 100kg, rad bych taky nekdy vyhral, Koca ma zakaz... jezdi to pod 35.. Nechces mi zaridit dopravu? ze bych te nechal vyhrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Jestli nebude nic z paintballu, tak hledam 9 lidi na motokary, jen vazni zajemci... a jo taky lidi nad 100kg, rad bych taky nekdy vyhral, Koca ma zakaz... jezdi to pod 35.. hh ,D do toho bych sela splnuju i dodatecny pozadavek ,D a to tak ze hodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts