Jump to content
Reborn fórum

11.9.2010


Ryuuki

Recommended Posts

Hmm tak ten boj na třetí­ barikádÄ mÄ fakt dojal... Tam fakt profové soutÄžili o to, kdo bude hrát nejví­c tragicky. A upří­mnÄ - vyhrál Vesper.

 

Mallisa (Cedrik?) tankuje creatora a snipery v první­ řadÄ, po dispellu je bez sacri. StateÄnÄ potuje, ale jak bych to řekl... Kdy už se nauÄí­te, že profa není­ tank? Má sice cool redukce, ale prd HP násobiÄ. Chápu, že nÄkdo jí­t dopředu musí­, ale zrovna prof s magnetem by to být nemÄl.

 

Když Vesper vidÄl, jak to tam tankuje nÄkdo jinej, tak nemohl odolat a Äel se přidat. A koneÄnÄ naÄel po dlouhé dobÄ jiné tlaÄí­tko než Spell break nebo Heavens drive - ano, Magnetic earth. Bohužel byl použit (2:40) asi vteřinu PřEDTíM než umřel druhej prof (2:41), takže pouze docí­lil totální­ho rozbití­ magnetu pod vlastní­m kempem a následnÄ umí­rá (2:45).

 

Mezití­m (2:42) nabÄhl Speedman po rozbití­ třetí­ barikády mezi váÄ kemp a jako jedinej profesor za PF se snaží­ vytáhnout magnet (2:43) pod váma (chce vám prostě dát Äanci tí­m, že zruÄí­ magnet pod náma a vám ho dá). Poprvé jsem vdÄÄnej, že má ghosta, protože stihl vÄas zamrznout a magnet nevytáhl. Po rozmrznutí­ zkouÄí­ magnet vytáhnout jeÄtÄ jednou (2:45), ale opÄt zatuhne. NáslednÄ umí­rá poslední­ RNR creator (2:47) na screenu. To ovÄem neznamená, že jeÄtÄ 4x nezmrzne pod SG. Posouvání­ magnetu tak nějak úplně chybí­, alespoř, že je obnovenej - byÂť se zase postupnÄ zaÄí­ná ztrácet pod ganbama RNR. NáslednÄ (3:08) se posouváme kousek dopředu. Kenji to rushne kousek dopředu a umře. Btw ten SinX je kouzelnej, jak tam pobí­há a není­ schopen udÄlat vůbec, ale vůbec nic. Po rozbití­ Kenjiho jsme udÄlali poslední­ pokus o proražení­ - prostě jsem hodil na váÄ kemp SG a ono to zabralo.

 

NaÄe následné pokusy o projití­ až na empo byly spí­Ä takové menÄí­ testí­ky, jestli máte nabindovanej battlemod (nebo aspoř jednu liÄtu) - zjistili jsme že ano, a tak jsme si Äli zpÄt pro geffen.

Link to comment
Share on other sites

Zvuk vam jde normalne? Ja mam misto basu jen hnusny skripani.

(Poustim pres NB do Genius SW 5.1 Home Theater 5000, coz neni zadnej zazrak, ale taky zadnej odpad.)

Link to comment
Share on other sites

Zvuk vam jde normalne? Ja mam misto basu jen hnusny skripani.

(Poustim pres NB do Genius SW 5.1 Home Theater 5000, coz neni zadnej zazrak, ale taky zadnej odpad.)

jop zvuk je trosku blby , som to trosku posral, robil som to o 4 rano .. ale to je jedno , neslo tam o hudbu ..

Link to comment
Share on other sites

Se diví­m, že jsi bral ten fajt na třetí­ barikádÄ jako obranu, byli jsme po recallu a doc jeÄtÄ logoval nači jedinou creaturu a hledal equip. Na empu jsme už byli full

 

Hh lol. Vsak vas zas bylo jak cikanu(tak 20+ a to i podle vt, btw ty novy lidi u vas moc neznam, ale co je pravdy na tom, ze jste rozpapali zase ostatni guildy, umyslne nepisu rozkradli, protoze to by znelo moc hrube :) ). Nas jestli bylo tak 15(nebrat v potaz pocet charu(to byly dualy), protoze to by nas pak muselo byt tak 40 :) ), k tomu jsme meli pologovane dost wtf chary predevsim na obranu a ne utok, nemluve o equipu. Jo a meli jsme Speedmena. :)

Link to comment
Share on other sites

Co kecáš milte, bylo nás 16 vás 14 (+1 nonvt speedzor) na vt. Až do doby než jste šli do SE hradu jsme neměli creaturu. Dmg makeři byly wizny, co zakapaly na pár SS v precastu... A my zas měli chary na útok a ne na obranu, si nevybereš :)

 

btw. ten zvuk je fakt děsnej, akorát jsem myslel, že je to problém u mě :)

Edited by Vertol
Link to comment
Share on other sites

Co kecáÄ milte, bylo nás 16 vás 14 (+1 nonvt speedzor) na vt. Až do doby než jste Äli do SE hradu jsme nemÄli creaturu. Dmg makeři byly wizny, co zakapaly na pár SS v precastu... A my zas mÄli chary na íştok a ne na obranu, si nevybereÄ :)

 

btw. ten zvuk je fakt dÄsnej, akorát jsem myslel, že je to problém u mÄ :)

 

Tak to jste na tom vtcku meli asi fanousky, co vam fandili, ne? :) Btw na nas vam stacila jedna gypsy a skoro jsme se ani nehli.

 

Ja ten zvuk radsi vypnul.

Link to comment
Share on other sites

Mallisa (Cedrik?) tankuje creatora a snipery v první řadě, po dispellu je bez sacri. Statečně potuje, ale jak bych to řekl... Kdy už se naučíte, že profa není tank? Má sice cool redukce, ale prd HP násobič. Chápu, že někdo jít dopředu musí, ale zrovna prof s magnetem by to být neměl.

 

nevidel jsem to video, jsem v praci..

ale co si pamatuju , to bylo tak, ze jsme byli po recallu a stali uz nejak 3 posledi kousky, tak sem na vt rikal, at se vsichni natlaci na tu barikadu a ja pod ni mohl hodit aspon ten magnet, jeomze pak sem se po gw od marwa dozvedel, ze sem na vt vubec nebyl slyset, coz mi bylo i divny behem gw kdyz sem treba rikal, ze drzim u vas magnet,at rychle hodi recall nebo ze u nas na empu v SE je Kaana, ze nikdo nereagovalpinch.gif

 

 

btw. a k tomu tanku, profu hraju maximalne opatrne, vzdy ztracenv davu ..tohle byl holt fail..

 

edit:

Tak to jste na tom vtcku meli asi fanousky, co vam fandili, ne? :) Btw na nas vam stacila jedna gypsy a skoro jsme se ani nehli.

 

 

kdybych to bral podle vt, ktere jsem po cele gw kotroloval tak nas bylo zezacatku 16 a vas 14 a kdyz sem se dival nejak kolem 20:40, tak vas bylo uz bylo16 a nas 15..

Edited by Arcik
Link to comment
Share on other sites

sakra na jakém vt sem včera byl ...

Nás fakt nebylo málo... Koukni se na chary, co byly lognuté a věřím, že bys příslušnej počet lidí našel. Jenže X lidí jsme nabrali později, pár lidí přišlo ještě později atd.

 

Cedrik: no s tou Kaanou... Champ stál celou dobu u mě na tom empu, tys tam pobíhal celkem zmateně a chvíli jsi netušil, kde jsem (HD jsi spamoval dost mimo). Bohužel jsem se nemohl pořádně pohnout, protože by si mě mohlo všimnout víc lidí než právě ten champion (ale jak se zdálo, ten o mě na VT nějak moc nedal vědět) nakonec jsi ale to HD hodil k tomu champovi, kterej stál asi 30 sekund vedle mě s ruwahem bez pohnutí.

Jo btw, když jsem produpával ty pasti než jsem naběhl na empo... Tam to byl taky solidní fail. Buď měl sniper (tuším, že Fisch) dát o pár pastí víc, nebo stačil firewall k poslední pasti a pak se tam postavit se sightem a spider webem. Udržet stalkera na místě by neměl být pro profesora až takovej problém - za předpokladu, že už ho chytí a ten stalker nemá flying kick (měl jsem tam lvl 1 SG).

Takhle jsem produpal 3 pasti ze 4, odběhl jsem pryč, pak jsem se v chase walku s linkou vrátil produpnout tu čtvrtou a hurá k empu...

Edited by Sir De Bill
Link to comment
Share on other sites

sakra na jakém vt sem včera byl ...

 

baby.gif

 

gwvts.jpg

 

 

edit:

 

Cedrik: no s tou Kaanou... Champ stál celou dobu u mě na tom empu, tys tam pobíhal celkem zmateně a chvíli jsi netušil, kde jsem (HD jsi spamoval dost mimo).

 

no a jak sem mel asi vedet kde jsi? box of sunlight fakt nemam a hravens drive sem hazel do rohu..za empo sem se fakt neobtezoval protoze kolem toho sem porad chodil a recall bys fakt nevycastil..

Edited by Arcik
Link to comment
Share on other sites

Ten screen je fake, protoze mi tam nesviti mikrak. :)

Ted vazne, to ty si kazde GW delas screeny vtcka? Se mi tomu nejak nechce verit. :)

 

nedelam, ale chtel jsem mit neco na zeregese, az mi zase bude na icq brecet jak vas bylo malo laughing1.gif

..ale stejnÄ...nezklamal!

 

 

Nerosan (21:05:30 11/09/2010)

nas bylo asi 8

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...