Joker741 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Heldám gildu ktera by nmÄla problem s tim ze nemuzu hrat 24h/den a 7dni/tydnÄ.Jsem momentalnÄ lvl 46/33 swordsman jmeno Leila741PM mnÄ tady nebo ve hře P.S. Planuju tankovaciho paladina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker741 Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Crusader 54/16 (zatim bude se rychle menit) hleda partu...Jsem Schopen ucastnit se skoro kazdy den ( ne kdyz mam uceni nebo jsem donucen opustit domov) jsem schopny hrat kazdy den od osmi vecer a 5 dni v tydnu 7 plus o vikendu skoro kdykoli (jen ne mezi 1 hodinou rano a 8 hodinou rano, protože musim taky nÄkdy spat).Mno a jmeno postavy je Leila741PM tady nebo ve hre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Gilda R.N.R hledá : Priesta, Wizarda a Hunta (klidnÄ i budoucí). (po domluvÄ i jiná povolání) Požadujeme : íÄast na GW, pravidelné hraní, Ventrilo (aspoř pasivnÄ).Nabízíme : Pomoc s expením, materiální podpora, nauÄení novým vÄcem, hru ve stabilním prostředí. Zájemcí se můžou hlásit pomocí PM na fóru, nebo PM ve hře na postavy uvedené v signatuře, případnÄ pomocí ICQ, Äíslo uvedeno v profilu. P.S. : Přijmeme (a vyuÄíme) i naprosté zaÄáteÄníky !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesses Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 H: Priesta ci Hp 85+ na expo v labe F2. Jde prevazne o dopoledni hodiny kdy guildovni priesti nejsou online . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 jsem wizz lvl 68, solovani me nebavi, parta se obcas tezko shani a... a vubec, proste hledam guildukontakt bud na foru nebo ve hre (bud Pharaoh nebo Chipp Zanuff) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Wize jsem vyexpil na lvl 75 a furt nemám guildu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Priestka 92 (s vasi pomoci brzo HP) s aspersiem, impositkem, ressem, ke nabizi sve modlitby..popr mozno lognout dalsi support .. bud na each take cena dohodou nebo share loot napulPM na forum nebo ICQ 235893194 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Hledame sage do gildyVladci EmperiaGilda Vladci Emperia a jejich aliance Shadow Warriors se na tebe tÄÄí.BuÄ i ty Älenem této stále se zlepÄujících se gild, které mají i nějaké ty íşspÄchy za sebou. Informovat mÄ můžete buÄ ve hře jako JimboSlinger nebo nÄkoho jiného od Älenů Vladci EmperiaPopřípadÄ na icq 272-816-728 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@nana M@n Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Dovoluju si nabídnout Assassina lvl 63 do nějaké guildy, kde by byl treba i potreba!Hraní obden i denně.Ozvěte se ve hře na jméno Assasin Banan nebo icq 237-526-137!Diky a zdravim BananP.S. skill hledání pokladů asi na 12,5%!(už jsem dva našel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemon party Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Lemon PvM gilda zhana ludi na tieto pozicie:> Heavy Elemental Fire Suport Wizard /Quqamire vyhodou/> Hunter /PvM aj PvP bulid/> Podmienka: Pokial mozno Main Character> Bereme aj novackov kontakt v hre - Heliodor, Fuurin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Gildy Vladci Emperia a Emperium KillersHledají tyto členy na pozicePriest[Crusknight (pokud možno agi knight, ale může být i Spear)Zde se uvidí podle toho, jak máte čas na gw a podobně. Level prakticky může být každý. Šance se musí dostat a každý bude jednou lepší. Dále vyjímečné pozice, se kterou máte jistotu stálého působeníSageBardDancerkaDěkuji.Informovat mě můžete ve hře jako JimboSlinger nebo na icq 272-81-6728 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Po letech jsem se sem vrátil a se mnou tedy i můj Super Novic Evžen. Hledám pro nÄj touto cestou nějakou SN gildu. SN Evžen 69b/54j - bojovník na blízko Případnou nabídku prosím PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Guilda Free Rangers hleda spoluhrace. Jsme ponekud starsi takze vyzadujeme vek 20+.A hrani ve vecernich hodinach.Chodime na GW takze aktivni ucast 3x tydne velmi zadana.Na levelu postavy a povolani nezalezi, to se da dodelat, dulezite je abychom si rozumneli.Idealne kdyby zajemci hru nejaky cas uz hrali a znali zaklady, pripadne meli vice postav. Nabidky piste me do posty, nebo ve hre na id Trouble, Justice, Cerv, Anakin, Slinta,... nebo komukoli koho uvidite z nasi guildy on vas uz nasmeruje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk55 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Po zaplave gildovních nabídek, přichází obyÄejná PRACOVNí nabídka: Hleda se Sage, případnÄ Proffesor se skillem Create Elemental Converter. Potrebuji jen jednou za cas vyrobit par svitku. Potrebne veci dodam, a vzhledem k tomu ze tento skill je questovní, jsem ochoten dodat i veci potrebné pro splnení questu. Za výrobu samozřejmÄ zaplatím.. a snad i dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Wizzard 74 lvl hleda guildu Äasté hraní zaruÄeno postava spíÄe bez equipu ale ten se Äasem sežene Guildy se zájmem pm nebo ve hře nick Samassinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatole Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Po zaplave gildovních nabídek, přichází obyÄejná PRACOVNí nabídka: Hleda se Sage, případnÄ Proffesor se skillem Create Elemental Converter. Potrebuji jen jednou za cas vyrobit par svitku. Potrebne veci dodam, a vzhledem k tomu ze tento skill je questovní, jsem ochoten dodat i veci potrebné pro splnení questu. Za výrobu samozřejmÄ zaplatím.. a snad i dobře Nevim, zda to je jeste aktualni. Kazdpopadne by se hodilo vyplnit si signaturu nebo aspon napsat, na jaky char se ti mam ve hre ozvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksenija Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ahoj.Jak jsem psala dole, jsem tu nova a vubec novacek v Ragnaroku. Shanim particku, ci aspon clovicka, s kteryma muzu tudle hru prolezt od pouste po led a od hor po reky, podzemi nevyjimaje. Najde se nekdo? Momentalne mam postavicku thifky na 32lvl, ale kdyz se dohodneme, klidne zkusim neco jineho . Ozvete se mi prosim tady nebo ve hre. Ksenija. Ksenijka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kortak Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Zdravím,hledám partu, která by byla ochotná přijmout nezaučeného a poměrně nového hráče. Momentálně mám několik postav, ale aktivněji hraju pouze za dvě v mé signatuře. EDIT: Online většinou o víkendech. Na setrvání u nynějších postav netrrvám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 kdyz uz sem se sem dostal, tak..: Champ 88 a budouci stalker (zatim rogue 94 xD) hleda guildu.. online vicemene kazdej den, GW az na vyjimky vzdy.. PM viz. sig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nubius Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Hledám guildu,jsem bard lvl 60,aktivní Link to comment Share on other sites More sharing options...
acolyta nr.1 Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Budouci priest hleda guildu (zatim jsem aco 51/40) ... hraju od stredy a jsem docela aktivni hrac. S hranim priesta mam zkusenosti a o hre vim dost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Chce mÄ nÄkdo? Ale nevím na jak dlouho (Äekám jak to bude s FF). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Chce mÄ nÄkdo? Ale nevím na jak dlouho (Äekám jak to bude s FF). Radime u nas mas vzdy dvere otevreny,akorat se posledni dobou moc neucastnime GW a spis tak blbnem po vecerech (ja predevsim s pripojenim ) a kdyz k nam pujdes tak za odmenu nam muzes splnit guild hunt na anubisech Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 FF nezomreli iba spinkaju nevesaj hlavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Hledam guildu. Po delsi odmlce (kolem 4 let, tenrat czro) se vracim diky apelu spolubydlicich k RO. ted hraju nejake 4-5 dny takze lowlvl rozjela sem sina ale nejak me zase stahl monkac, toho hraju dva dny takze je obycejna padesatka, bohuzel nemam cas jen na RO (hraju sice 20/7 temer ale tri mmorpg zaroven, ve wowku ted uz jen raidy tri vecery v tydnu (dva BT, jeden Hyjal) a nwn na hcrp svetu Equilibrie (nahodne vetsinou ostatni vecery) zbytek casu ted venuju RO) takze to se mnou nebude zas tak extremni powerlevling jako byval driv ale udelat si cas kdyz se rekne v kolik neni zas tak velky problem. Hledam guildu hlavne kuli pokecu, spolecnymu expeni, rodinna atmosfera a tak dale, jakykoli mmorpg je solo o nicem a ja sem sice velkej chlupatej a osklivej ale presto relativne milej a pratelskej tvor. Jestli si me nekdo nahodou jeste pamatuje z czro nebranim se trose nostalgie ale je to davno a necekejte ze si ja pamatuju vas Az to dokopu na champa nahodim nejaky pvp build takze by bylo fajn i nejake to GW. Takze kdyby jste meli nekde misto tak PM nebo nejake dalsi otazky (jelikoz takovy narcis aby me jen tak z fleku napadlo co o sobe rozepsat vic nejsem ) dejte vedet na ICQ 347-984-844 nebo ve hre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.