DJ Tiesto Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) http://www.edisk.cz/stahni/90488/reborn07022011.avi_165.44MB.html alternativní link: http://www.uloz.to/7767433/reborn07022011-avi zas jsem zapomněl zkrátit dýlku videa po odstranění nějakých částí takže tam zas přebývá něco přes minutu Edited February 8, 2011 by DJ Tiesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) http://www.edisk.cz/stahni/90488/reborn07022011.avi_165.44MB.htmlhej luxus, GW video jsem ze včerejška nečekal...jen ten upload smrdí Edited February 8, 2011 by Sir De Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 hej luxus, GW video jsem ze vÄerejÄka neÄekal...jen ten upload smrdí jn, něco jsem z toho vytáhl i když na 2í renderované kvůli nepozornosti při zrychlené Äásti videa kdy jsem zapomnÄl stáhnout dýlku tak se mi ta Äást dala 2í za sebe jo ulož.to bude za chvíli nějak mi před tím neÄlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 stahl jsem poprve...zadna zvuky u videa, rikam si oki...to me prakticky neptrapi..v pulce se video zaseklo na obraze...ve 4 prehravacich...a nic stahl jsem podruhe v ocekavani, ze to mohla byt chyba z me strany...stat se muze cokoliv, ovsem vysledek stejny 20 minut fuc, ktere mi uz nikdo nevrati :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 stahl jsem poprve...zadna zvuky u videa, rikam si oki...to me prakticky neptrapi..v pulce se video zaseklo na obraze...ve 4 prehravacich...a nic stahl jsem podruhe v ocekavani, ze to mohla byt chyba z me strany...stat se muze cokoliv, ovsem vysledek stejny 20 minut fuc, ktere mi uz nikdo nevrati :/Ja stahoval z uloz.to a video (vcetne zvuku) jelo naprosto bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 no dneska mi blbne solidne net, muzu to mit vliv na stahovani...dam tomu jeste jeden pokus, snad uz to pujde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 stahl jsem poprve...zadna zvuky u videa, rikam si oki...to me prakticky neptrapi..v pulce se video zaseklo na obraze...ve 4 prehravacich...a nic stahl jsem podruhe v ocekavani, ze to mohla byt chyba z me strany...stat se muze cokoliv, ovsem vysledek stejny 20 minut fuc, ktere mi uz nikdo nevrati :/ chyba bude na tvé stranÄ nikdo jiný si nestÄžoval na nějakou nefunkÄnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 oukej do tretice vseho dobreho to vyslo jinak z toho co jsem si vsiml....stun je u vas jasny, to nema cenu resit... dale jsem si vsiml ze 2-3 wizny vzdy kouzlily SG na stejne misto, uplne na nic..... vas clown..no stat na miste a hrat jeden song cele gw, si rovnou vemte dual char a at hraje neco aktivniho co se tyce tveho stylu hry, tak patris mezi jednu z mala vyjimek, ktere za neco stoji a maji nejakou predstavu o te hre jinak celkem pekne video, i kdyz na konci byla opet hlucha stopa...ocekavam ze to nebyl umysl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 oukej do tretice vseho dobreho to vyslo jinak z toho co jsem si vsiml....stun je u vas jasny, to nema cenu resit... dale jsem si vsiml ze 2-3 wizny vzdy kouzlily SG na stejne misto, uplne na nic..... vas clown..no stat na miste a hrat jeden song cele gw, si rovnou vemte dual char a at hraje neco aktivniho co se tyce tveho stylu hry, tak patris mezi jednu z mala vyjimek, ktere za neco stoji a maji nejakou predstavu o te hre jinak celkem pekne video, i kdyz na konci byla opet hlucha stopa...ocekavam ze to nebyl umysl? snažím se no ale chce to jeÄtÄ zlepčit, domluva na vt je taky slabá stránka, hluchá stopa vysvÄtlení v prvním postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 no ono staci kdyby 2 HP (ktere maji alespon 90 vit) spammuji recovery na wizny a popripade vasi gypsy....prece jenom ani v PF nemaji vsichni stun immune.. a co se tyce VT, tak se to chce domluvit a zvolit si jednoho GW leadera, ktery tomu rozumi....ale to uz je ciste na vas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Mirawa recovery spamoval .. na druhou stranu ten sleep se celkem protáhl... konečně staženo, celkem hezké, jen jsem na konci čekal aspoň náběh do toho empa Edited February 9, 2011 by Dweep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Mirawa recovery spamoval .. na druhou stranu ten sleep se celkem protáhl... koneÄnÄ staženo, celkem hezké, jen jsem na konci Äekal aspoř nábÄh do toho empa To jsme Äekali i my, co jsme v tom empu byli. Jenže CI pořád jen stojí na místÄ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ale jo zlepÄení tam vidÄt je v obranÄ, íştok teda nebyl moc nahrávanej, ale podle tÄch kousíÄků furt fraÄka. Ale ten stun mÄ fakt rozesmál pak že WSko je useless nabÄhne do kempu a celej kemp si lítá ve hvÄzdách . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts