Guest Baalberith Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 presna chyba: pri normalnim spusteni se objevi ze neni patcher v adresari se hrou, to jsem tady uz precetla, ze tedy spustit pres reexe.exe, ale pres to ni nabehne ucet se dvema novici, takze jak se mam vlastne pokusit do hry dostat?Je to hore popisane ... premenuj sdata.grf na data.grf, opatchuj a premenuj naspat data.grf na sdata.grf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 presna chyba: pri normalnim spusteni se objevi ze neni patcher v adresari se hrou, to jsem tady uz precetla, ze tedy spustit pres reexe.exe, ale pres to ni nabehne ucet se dvema novici, takze jak se mam vlastne pokusit do hry dostat? O par postu vys pise Baalberith presny postup (rano):Prejmenovat sdata.grf na data.grf, opatchovat, prejmenovat zpatky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounie Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 diky, pomohlo to :-) ja to tady cetla, ale pak jsi psal, ze opravis, tak jsem se domnivala, ze uz to neplati. a taky diky, ze uz to upozorneni je v novinkach, myslim, ze to opravdu mnoha lidem pomuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luparo Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 snad to půjde aspoň trošku vidět http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenreborn000.jpg/ v podstatě jediné co tím není psané jsou názvy tlačítek a názvy statů Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiÄ�kot Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Zdravím! Stáhl jsem si nového klienta a 1. spustil reborn (patcher?), nahlasilo mi to že je novější patcher, stáhlo ho to opatchovalo a po kliknutí na spustit se mi napsalo: Spuštění této aplikace se nezdařilo ...... konfigurace aplikace není špatná. Problém vyřešíte opakovanou instalací aplikace. 2. tak jsem to nainstaloval ještě jednou, pročítal forum našel to přejmenování sdata.grf, jenže když to chci přejmenovat tak mi to píše že data.grf už tam jsou! A výsledek stejný! Tož prosím o pomoc o radu! Děkuji .) Piškot von Aussig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Zdravím! Stáhl jsem si nového klienta a 1. spustil reborn (patcher?), nahlasilo mi to že je novější patcher, stáhlo ho to opatchovalo a po kliknutí na spustit se mi napsalo: Spuštění této aplikace se nezdařilo ...... konfigurace aplikace není špatná. Problém vyřešíte opakovanou instalací aplikace. 2. tak jsem to nainstaloval ještě jednou, pročítal forum našel to přejmenování sdata.grf, jenže když to chci přejmenovat tak mi to píše že data.grf už tam jsou! A výsledek stejný! Tož prosím o pomoc o radu! Děkuji .) Piškot von Aussig stiahni si toto:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=10015a toto:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiÄ�kot Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Super! Funguje to! Děkuji za rychlou pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weruu Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 no tak test server mi jel bez problemu, po 13:00 mi to ještě psalo cannot find sprite...a gravity errory, včil už jede doufám bez problémů, jen jsem to AI musel dát svý jinak by mne zajimaly 2 věci: 1. ta kurzíva kterou mi to píše 90% textu je na pevno nebo se to dá změnit? docela mne to vytáčí no a za 2. zhruba kdy a kde pak půjde stáhnout ty BGM? předem díky za odpovědi No my s manželem jsme tu hudbu vyřešili tak že jsme ji zkopírovali ze stareho Ro a fičí nám to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 mam otázky ohledně pár drobných nastavení 1) Jde nějak nastavit aby se okno pro psaní vyplo samo hned po odeslání zprávy, jako v jiných hrách a ne až po opětovném stisknutí kláv. enter2) Jak vypnu základní fci pro Alt+F4 nechci aby mi to vypínalo hru vážně ne 3) funkce maker je pořád stejná nebo už to nyní zmáknou víc ? tak to by bylo pro zatím vše díky za reakce Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicario Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) jenom malý dotázek co znamená ta barva jakou se mi zobrazují mobové? a jsem jedinný komu se nezobrazují předpoklady pro další skilly? předem děkuji za odpověd. Edited March 26, 2012 by sicario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubetka Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Zdravím, ve starem patcheru byla moznost zapnout antishake. Bude to i v novem? Pripadne jde nekde stahnout shake patch? To klepani obrazovky je strasny. Kuji Edited March 26, 2012 by Bubetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Zdravím, ve starem patcheru byla moznost zapnout antishake. Bude to i v novem? Pripadne jde nekde stahnout shake patch? To klepani obrazovky je strasny. Kuji Áno bude.... Ja ho už mám... Po otestovani nasadime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 jenom malý dotázek co znamená ta barva jakou se mi zobrazují mobové? a jsem jedinný komu se nezobrazují předpoklady pro další skilly? předem děkuji za odpověd. Silu mobov oproti tebe.. Bude treba upraviť ešte... V podstate to závisí na rozdiele lvlu medzi tebou a priserou Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 jak se da zabranit vyjizdeni mysi z okna? zkousel jsem proskrtat a neproskrtat restrict mouse to window i mouse freedom ale nic a stale vyjizdi mrcha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 jak se da zabranit vyjizdeni mysi z okna? zkousel jsem proskrtat a neproskrtat restrict mouse to window i mouse freedom ale nic a stale vyjizdi mrchaDinput.ini Musíš editovať Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luparo Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 No my s manželem jsme tu hudbu vyřešili tak že jsme ji zkopírovali ze stareho Ro a fičí nám to... no to mne taky napadlo - jenže staré RO nemám, já instaloval na čisté hadr rovnou nového klienta...takže si budu muset počkat navíc, víc mi vadí ta kurzíva Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWish Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Zdravim, cetl jsem tu ze budou viditelne garmenty a i na testu mi to slo, ale ted garmenty nevidim...je to tak spravne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetleming Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Tak mne by zajimalo jak ze je opravena trznice, kdyz mi to pise porad stejnou chybu, a to je uz par hodin co tu probehlo ze je to opravene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Po opatchovani funguje, zkus si stahnout noveho klienta.... taky by me zajimalo jak jsi to zkousel resit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetleming Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) dweep no klienta mam uz tyden, a patchoval jsem dnes uz petkrat Ta sama chyba pri prechodu z mapy mesta na trznici .... Edited March 26, 2012 by sweetleming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mergi Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Myslím že už tu dneska bylo psano že pokud jsi opatchoval mezi přechodem máš smazat a znova naistalovat hru Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzzY Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Až bude čas tak prosím upravit vypínání klienta po "Server tě odmítnul", "Failed Connection to Server" apod. - nebudu se zlobit i když to bude po delší době, chápu že současná situace si žádá něco jiného =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aslay Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Až bude čas tak prosím upravit vypínání klienta po "Server tě odmítnul", "Failed Connection to Server" apod. - nebudu se zlobit i když to bude po delší době, chápu že současná situace si žádá něco jiného =) Vime o tom, ale jak uz jsem psala na mainu, neni to zatim primarni problem, vime o tom neboj :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 dweep no klienta mam uz tyden, a patchoval jsem dnes uz petkrat Ta sama chyba pri prechodu z mapy mesta na trznici ....Ja mel testovaciho klienta v jedne slozce a ve druhe obycejneho.. ve druhe spustil patcher a jede vse ok ... krom rcx, to jsem zatim ani nezkousel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 mam pocit , ze sa mi trosku zasekava kurzor pri sharp shoote .. priklad : mam abyssa na sebe a par rayov -) sharp shoot (ss) -) policko dozadu ss , ale tu mi to nic nerobi musim kliknut aspon 3x az potom mi to streli .. na minulom to slo v pohode .. upravovala sa nejako aspd , alebo je to len nejakou mojou chybou, popripade nieco vacsie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts