Guest Baalberith Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 ...tak přemýšlím esi si vůbec četl co sem tu psal předtím... tohle už mi k3dt poradil, nefungovalo to! bo mi to nešlo ani nainstalovat, páč mám visty 64x... pak jsem nainstaloval .net framework 4 (bo ten .net framework mi to nechtelo dovolit, pac prej neni na visty..) a stejně ta chyba pořád skáče. tzn patcher nefakčí. co s tím teda dál?Nemas nahodou druhy system na skusenie? Je mozne, ze to bez preinstalacie systemu nedas (tj. nieco sa pokazilo, co uz nefixnes len tak)Ked tak posledny opatchovany reborn klient mozes skusit stiahnut po jednom subore tu:https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/2012-04-02/Potrebujes z neho hlavne reborn.grf a reexe.exe, ked ten klient nepojde, skus este toto reexe: http://server.reborn.cz/reexe.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luparo Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Nemas nahodou druhy system na skusenie? Je mozne, ze to bez preinstalacie systemu nedas (tj. nieco sa pokazilo, co uz nefixnes len tak)Ked tak posledny opatchovany reborn klient mozes skusit stiahnut po jednom subore tu:https://ssl.jirkan.c...orn/2012-04-02/Potrebujes z neho hlavne reborn.grf a reexe.exe, ked ten klient nepojde, skus este toto reexe: http://server.reborn.cz/reexe.exe bál jsem se obou variant - exe sem rozjel, ae nehodlam to takhle delat furt... takze budu muset zazalohovat asi 300GB dat a reinstal...no aj tak dík... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Jen takový dotaz ke změně účesů... jak dlouho bude u kadeřnice zadarmo? (osobně mám odkempené chary mimo město kde se mi to změnilo a stahovat se mi něchtějí...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Jen takový dotaz ke změně účesů... jak dlouho bude u kadeřnice zadarmo? (osobně mám odkempené chary mimo město kde se mi to změnilo a stahovat se mi něchtějí...)Kym sa to neopravi, potom sa to este chvilu necha, nech si to ludia mozu vratit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 po nainstalovani najnovsieho klienta som si vsimla toto:- na trhu isiel obchod otvorit jednym klikom na nazov obchodu -> teraz treba dvojklik- pri nastaveni zvukov v hre sa nastavenia neulozia, po znovu spusteni hry treba zvuk znovu zapnut- v okne pre vyber postavy tlacidlo cancel umoznuje ukoncit hru, mohlo by namiesto toho vracat na prihlasovaciu obrazovku ako kedysi? asi zo zvyku na predosle fungovanie, ma tieto veci dost irituju. planuju sa prosim poriesit aj taketo detaily? dakujem vopred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 po nainstalovani najnovsieho klienta som si vsimla toto:- na trhu isiel obchod otvorit jednym klikom na nazov obchodu -> teraz treba dvojklik- pri nastaveni zvukov v hre sa nastavenia neulozia, po znovu spusteni hry treba zvuk znovu zapnut- v okne pre vyber postavy tlacidlo cancel umoznuje ukoncit hru, mohlo by namiesto toho vracat na prihlasovaciu obrazovku ako kedysi? asi zo zvyku na predosle fungovanie, ma tieto veci dost irituju. planuju sa prosim poriesit aj taketo detaily? dakujem vopred.dvojklik na obchod a vracanie do prihlasovacej obrazovky vyriesit asi nepojde, toto je mimo nasich sil... zvuky sa mozme pokusit, ale neviem, ci to pojde ... rucne to ide nastavit v adresari savedata/OptionInfo.lua .. hladaj posledny vyskyt OptionInfoList["Bgm_Volume"] = 0OptionInfoList["Effect_Volume"] = 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 nuz, nemozem mat vsetko. casom to predycham a dakujem za hint. aspon zvuk mi uz funguje, tak ako som chcela :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 dvojklik na obchodna to byl nějakej slash command ne? nebo něco v nastavení ingame přímo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 v setupu si zaskrtni prikaz /shopping Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 hotovo :-) ani som nevedela, ze tam nieco take je. clovek sa uci cely zivot. dakujem vsetkym za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 po nainstalovani najnovsieho klienta som si vsimla toto:- na trhu isiel obchod otvorit jednym klikom na nazov obchodu -> teraz treba dvojklik/sh - pri nastaveni zvukov v hre sa nastavenia neulozia, po znovu spusteni hry treba zvuk znovu zapnutBaalovi se to uklada. Vyreseno. - v okne pre vyber postavy tlacidlo cancel umoznuje ukoncit hru, mohlo by namiesto toho vracat na prihlasovaciu obrazovku ako kedysi? asi zo zvyku na predosle fungovanie, ma tieto veci dost irituju. planuju sa prosim poriesit aj taketo detaily? dakujem vopred.It's not a bug, it's a feature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Baalovi se to uklada. Vyreseno.No nejak sa to muselo ulozit, ked som to u seba vypinal a nasledne daval k dispozicii ostatnym Ale ano, v setupe to ide ulozit .. netusim, preco v hre nie:/ Snad casom prideme na to, preco to (ne)robi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 No nejak sa to muselo ulozit, ked som to u seba vypinal a nasledne daval k dispozicii ostatnym Ale ano, v setupe to ide ulozit .. netusim, preco v hre nie:/ Snad casom prideme na to, preco to (ne)robi... Pockej, to je dulezita informace, v setupu to funguje, ve hre ne-e? Takze reseni je nastavit v setupu default a ve hre si to pak menit jen docasne. Vyhovuje ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Thorgrin, vdaka za info, ale asi si si nevsimol, ze to mam uz vyriesene. co sa tyka posledneho bodu, viem, ze to nie je bug. len som chcela vediet, ci je mozne zmenit to tak, aby sa to chovalo ako kedysi. baal uz odpovedal, ze -nie- a to mi staci. edit:zabudla som este na jednu vec. v basic info okne je pre zobrazenie penazi potrebne okno rozkliknut, predtym bola hotovost viditelna aj pri minimalizovanom okne. to sa asi tiez neda poriesit, ze? (neradte mi prosim, ze si mam zapnut full screen a basic info nemat minimalizovane a podobne.) Edited April 12, 2012 by Freesia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Thorgrin, vdaka za info, ale asi si si nevsimol, ze to mam uz vyriesene. co sa tyka posledneho bodu, viem, ze to nie je bug. len som chcela vediet, ci je mozne zmenit to tak, aby sa to chovalo ako kedysi. baal uz odpovedal, ze -nie- a to mi staci. Njn, to je tak kdyz ctu posty po delsi dobe a pak odpovidam na co narazim aniz si zkontroluju, ze to neni 10 let stary;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 zabudla som este na jednu vec. v basic info okne je pre zobrazenie penazi potrebne okno rozkliknut, predtym bola hotovost viditelna aj pri minimalizovanom okne. to sa asi tiez neda poriesit, ze? (neradte mi prosim, ze si mam zapnut full screen a basic info nemat minimalizovane a podobne.)No me bylo receno ze mam smolika protoze moudre sikmoocko rozhodlo jinak.Na druhou stranu tohle patchnout v klientu nejspis pujde, az me to nekdy vyprudi jako zrovna vcera a nebude to v pul druhe rano ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Pockej, to je dulezita informace, v setupu to funguje, ve hre ne-e? Takze reseni je nastavit v setupu default a ve hre si to pak menit jen docasne. Vyhovuje ;-)Budu jeste presnejsi, poradi je asi nasledne: 1.Zkusit to nastavit ve hre2.Kdyz to nefunguje, zkusit to nastavit v setupu3.Kdyz to nejde ani v setupu, tak notepad/pspad/ultraedit/vim/... a editnout prislusnej konfigurak (predtim doporucuji prasky proti zvraceni ohledne funkcnosti klienta a setupu...)4.Kdyz ani to nepomuze, smazat vsechny konfiguraky, setup.exe, notepad.exe Konkretne: savedata\optioninfo.lua <-- hlavni nastaveni htydata\optioninfo.lua <-- wtf? co to dela i tady?!data\userkeys_s.lua <-- nastaveni klaves P.S. Pokud vam bude pripadat divne, ze kazda volba je v tech souborech stokrat a ze prasata patri na rozen a rozhodne nemaji programovat, mate pravdu Optimalni je vsechny az na posledni vyskyty odmazat, mene optimalni ale funkcni je editnout _posledni_ vyskyt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 budem rada, ak sa k tomu raz dostanes, jirkan. a vopred dakujem. k optioninfo.lua chcem podotknut, ze som musela upravit vsetky vyskyty. inak mi to stale neslo. mazat odtial zatial radsej nic nebudem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Dobry den, mám hloupý dotaz, jelikož to tu již je, ale informace u toho mi nijak nepomohla. Jsou class mounty - pštros, prase, lama, atd. NPC má být na námÄstí v Pronteře, bohužel se mi ji nedaří najít. Obrázek uveřejnÄný u této informace je nefunkÄní a jiné bližší info tam není a ani pozdÄji jsem nenašla nic specifiÄtÄjšího.. Předem dÄkuji a promiřte, že se ptám na již "zodpovÄzené", ale opravdu ji nemohu najít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cindyyy Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Dobry den, mám hloupý dotaz, jelikož to tu již je, ale informace u toho mi nijak nepomohla. Jsou class mounty - pštros, prase, lama, atd. NPC má být na námÄstí v Pronteře, bohužel se mi ji nedaří najít. Obrázek uveřejnÄný u této informace je nefunkÄní a jiné bližší info tam není a ani pozdÄji jsem nenašla nic specifiÄtÄjšího.. Předem dÄkuji a promiřte, že se ptám na již "zodpovÄzené", ale opravdu ji nemohu najít. NPC je Event Lady nacházející se na Tržnici. Pronajmutí mountu stojí 50 Dukátů 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Ahoj, slo by neco udelat s neustale se otevirajicim min. oknem eq+ staty? (port prechod warpem...) je to celkem fajn ochrana pred vyhazovanim veci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 V najblizsom case dojde k zmene klienta na verziu 2012-04-10a, ktora podporuje niekolko dalsich veci, ako Kagerou, Oboro, nove ucesy (budu pridane az nejaky cas po nasadeni klienta .. tj. az sa vsetko ustali), nove questove rozhranie, hladanie BG/pariet/instancii, nevypinanie klienta po nespravnom hesle, monster HP bary a plno dalsich veciETA do konca tyzdna aj s plnym novym klientom.Screeny: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Zkousel jsi rcx, zda funguje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Zkousel jsi rcx, zda funguje ? vsak ten nepodporujeme, nie? Mam novsiu verziu RCX, ktora by mala podporovat az 2013 klientov, takze to pojde snad;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) zlobi AI, moje stara, prekopirovana MirAI, co fungovala x let, ted nechce fungovat ...proc jsou ted dva adresare s AI? AI a AI_sakrayPokud tyto adresare s AI odstranim a nakopiruji svuj adresar s AI, tak se uz s homunem nelognu nejde vypnout/zapnout antishake, reset patchu nepomuze Edited March 8, 2013 by Skywalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts