Moon Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Jinak cramp s tarou ti dá +5 str? Já myslel, že celkem jen +3.Tarou ti sam o sobe da +2 STR. Samotnej Cramp(bez Tarou) ti da jen sanci na ziskani penez pri zabiti potvory. Cramp ti da +3 STR, pokud je splnena podminka komba(tj. equipnuta Tarou karta) a nijak nemeni vlastnosti samotne Tarou karty, ktera porad dava +2 STR - tzn. dohromady +5(pokud je Tarou v Ringu tak +6 STR). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Aha, tak to jsem tÄm kombům vždycky ÄpatnÄ rozumnÄl. To ovÄem mÄní situaci a je samozřejmÄ výhodnÄjÄí co jsi výÄe psal ohlednÄ té bandany. Problém je akorát sehnat toho crampa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Tak mám poslední dva joby a nevím kam s nima. Začínat nový kop nemá smysl, stejně tak run. Takže se rozhoduju mezi Leap a Happy Break. Co myslíte, pokud to dám do Leap využiju přeskakování pouhých 4 políček? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 leap je dobry akorat na lvl 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Podle mÄ je leap využitelný spíÄ až u SG, u perma taekwona je důležitá spíÄ mise a expení na 90, kde stejnÄ dostane vÄechny skilly na max pokud je ranker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 .... pokud je ranker.Coz je tady skoro nemozne, ze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Si z nás nebohých taekwonů nedÄlej p*del Dá se to hrát i když člověk neni ranker, viz: http://img413.imageshack.us/my.php?image=s...eborn002hq5.jpg A je suprovÄ zábavný a s misí to není jen takové to bezduché expení... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Hm to je jako bash holou rukou s endowem .. trapný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Bash stojí 2SP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arisis Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Muze te mi poradit jak mam rozdelit nebo jak mam davat body ve statusu kdyz chci aby ze me byl soul linker?Predem dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Muze te mi poradit jak mam rozdelit nebo jak mam davat body ve statusu kdyz chci aby ze me byl soul linker?Predem dik Záleží jakého linkera chceš, jde pouze o to jak rozdÄlit staty mezi dex, vit a int. Jestli to má byt esma nebo support linker nebo existuje i battle linker, ale toho na rebu mám asi jen já Ale pokud to chceš expit solo taekwona tak bych ti doporučil vytáhnout str na 30, agi na 9 a nějakou dex, s tím se dá udÄlat použitelný linker. 30str využijeÄ na tahání vÄcí a poty takže to nebudou za linkera vyhozené body. Výsledný build co bych teÄ udÄlal na GW linkera: 30 + 10 str9 + 13 agi (matyr)64 + 6 vit65 + 25 int (a-yam s elder willow:P )94 + 26 dex (rodka s dropsama a volné accessory, žádné glovky ani zeromy:P )1 + 0 luk2points left over vÄe s agiup a blessem Na GW místo a-yamu redukÄní equip, IMHO ta int bude jedno, support linker nepotřebuje int, ale jen SP a na GW bych lozil přetížený s tou dex bych stejnÄ spamoval Ka-kouzla tak rychle že bych ty SP nezregeneroval ani s magni... uf... snad vÄe EDIT: teÄ mÄ napadlo, že vÄtčina toho co jsem napsal patří do linker topiku, pardon Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Co je prece jenom lepsi na exp flying kick nebo tornado kick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Chci se zeptat:Má tento můj build (na 99) chybky? a pokud, jake? TK ranker ( nebo aspon rychlo-huntic ): zapocitano AB lvl 10, STR bonus za 'Sprint'Str 99+34Agi 90+23Dex 34+18Int 6+11Vit 1+3Luk 1+0 +7 Mythical Lion Mask (1) ~ Orc Hero cardGangster mask+7 Falcon muffler+7 Odin's Blessing (1) ~ Evil druid card+7 Fricco's Shoes+7 Valkyria shield ~ Parasite card ( GW: Thara frog card )Ring (1) ~ Mantis cardRing (1) ~ Mantis card Předem dík za Äecky commenty, připomínky, rady, atp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Co je prece jenom lepsi na exp flying kick nebo tornado kick? Se supportem ( i bez ) mi připadne jednoduÄÄí za TK netahat moc MOBu, navíc Flyingem obcas zdrhes pres zed... + skvela moznost "Tumbling" ... Flying kick mi pripadne vyuzitelnejÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 GL při hunteni OH karty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Jako pure pvm mission hunter možná OK, ale na GW je to nepoužitelný vzhledem k tomu, že na rebu je nejspíÄ jen jedna orc hero card a tu její majitel nedá z ruky Ke statům- full str podle mÄ zbyteÄnot, tolik agi nejspíÄ taky zbyteÄnost. Skoro nulová vit s tak skvÄlým hp modifikátorem jaký mají rankeři je taková Äkoda. Na GW radči raye a botky matyrem/green ferusem. I blbé vidar/valis a odins kombo je lepÄí na GW než tohle + smokie/horong/marine sphere accessorka A feather beret na switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Dík, ta OH karta byl spis jen takovy naivni sen KaždopádnÄ suhlas s Marwelem v tom že PvP,GW to nebude nic moc.. ale PvM me tak nak vic bavi ( a hlavne... chytit skvelou GW guildu chce skvelej eq... kterej jaksi neni ) A kdyz jsme u toho eq..k: Log, Horrendous Hair....co nejvic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Rankerem jsou Top 10 v zebricku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Rankerem jsou Top 10 v zebricku? TK rankeri jsou ti vyznaceni tucnym pismem, cili prvni tri, ale nevzdavej to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Oh... tak to je jeÄtÄ horÄí než jsem myslel Mno nic, třeba Äasem bude Patt na Ätvrtém místÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Taky si mozna udelam 4fun taekwona bude hlavne na mission ale s tim ze budu ranker moc nepocitam skilly mi jsou jasny az na ty 2 kopy ...ktery se teda nejvic vyplati na PvM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Taky si mozna udelam 4fun taekwona bude hlavne na mission ale s tim ze budu ranker moc nepocitam skilly mi jsou jasny az na ty 2 kopy ...ktery se teda nejvic vyplati na PvM? Njn skilly jsem nenapsal, takže...: Flying kick 7 Tumbling 1Kihop 5TaeKwon Mission 1Sprint 10Leap 5Happy Break (+SP) 8Peaceful Break (+HP) 5Mild ( Warm ) Wind 7 Ale na base lvlu 90 už můžeÄ Äecky skilly pro TK. Ale co se týÄe kopů, na PvM....využitelné jsou:Roundhouse..utoÄí na jednho MOBa, ostatní poblíž stunujeTornado..PloÄný,ale nepřipadne mi moc vhodné za TK který má už tak málo HP jeÄtÄ tahat vlakyHeel Drop.. na jednoho, stunuje, vÄtčinou mu dávají přednost před Flying kickemFlying.. můj nejoblíbenÄjÄí, připadne mi zkrátka skvÄlej a vůbec, navíc Tumbling je super skill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Ale na base lvlu 90 už můžeÄ Äecky skilly pro TK. ...jen pokud je ranker ne? Navíc pokud se má nÄkdy dostat k ranku tak je mu podle mÄ flying na plnÄní misí takřka k niÄemu a imho využije lépe dva dmg kopy- jeden single target a jeden ploÄnej... po ranku by jsi mÄl mít už vÄecky skilly. To že je flying kick veliká chuÂťovka neznamená, že je praktický Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ...jen pokud je ranker ne? Je to možný To že je flying kick veliká chuÂťovka neznamená, že je praktický MÄ se na nÄm líbí hlavnÄ Tumbling, což je podle mÄ jeden z best TK skillu a když započítaÄ: NÄkterý kick (7) + Stance (1) + Kihop (5) + TK mise (1) + Sprint (10) + Leap (5) + Happy, Peaceful Break (min.5+min.5=10) + Warm Wind (7) tak tri zbydou 3 skill pointy, což dávat na kick nemá cenu takže jsem to nacpal do Breaku s regenem SP. Navíc pokud se má nÄkdy dostat k ranku tak je mu podle mÄ flying na plnÄní misí takřka k niÄemu a imho využije lépe dva dmg kopy- jeden single target a jeden ploÄnej... po ranku by jsi mÄl mít už vÄecky skilly. Kdokoliv kdo chce tak nemusí jet Leap ani Flying kick a místo toho třeba Heel Drop + Tornado... , já nikomu svoje skill pointy nenutím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Hmm ja bych vynechal leap abych mel 2kopy dobry mi pripada roundhouse, tornado asi moc vyuzitelny nebude, tak budto heel drop nebo flying ale vic me laka ten heel..flying by se dal vyuzit spis v Pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.