Gracy Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 http://4pda.ru/forum...pic=436883&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 http://4pda.ru/forum...pic=436883&st=0Zaujimavy projekt, s rebornom ale bez pomerne velkych uprav nefunkcny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nastasyah Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Kdyby o to byl zajem, mam pochybnou existenci, ktera by byla schopna a ochotna dat do dohromady. Uz jsme to kdysi resili s jirkanem, ale to tahle potvora jeste ani nebyla na svete a prozatimne se od toho upustilo. Ale kdyby naaahodou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Kdyby o to byl zajem, mam pochybnou existenci, ktera by byla schopna a ochotna dat do dohromady. Uz jsme to kdysi resili s jirkanem, ale to tahle potvora jeste ani nebyla na svete a prozatimne se od toho upustilo. Ale kdyby naaahodou. Tak bylo by fajn si udÄlat auru na záchodÄ třeba Nebo hombotit při cvíku/hodinÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 k tomuto som prikloneni na 100%... kedze do prace je to uzas .... som vsetkymi desiatimi,,, :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaja Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Zaujimavy projekt, s rebornom ale bez pomerne velkych uprav nefunkcny hraju Ro na svym mini tabletku nekde sem stahnul , sice sem ragnarok nikdy poradne nehral nevim co a jak ale je to celkem pekna hra i kdyz v ty hre co hraju na tabletu sou na vyber jen tri klasy nejak moc mi to nevadi kdyz uz ta hra je i na android nedalo by se nejak udelat nejakej free server na to jako je to u normal hernihio klienta ? jen dotaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzzY Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Ragnarok Valkyrie Uprising .. LINK Vypadá to slušnÄ, takže pokud ve škole máte zrovna absÂťák a náhodou máte přístup k netu, tak ... no však víte =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastor Johny Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Ahojte ,já jsem rozhodnÄ pro rebornek na mobilu. Jen tak se přihlásit v práci a dÄlat třeba hunty by bylo naprosto super Jestli se do toho nÄkdo pustí, tak má moji plnou psychickou podporu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts