Rogi Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 halikarnas: No divil by ses, ale je to rozdil jestli mas vit 1 bo 23. S vit 30 mas uz sanci neco ustat, samozrejme 1vs1 s WS nemas asi sanci. S tou int no int 42 s blessem staci, u asury je dulezitejsi str. Kdyby int tak bych asi ubral dex na 110 a vrazil zbytek do int, pak bych mel na GW sanci sejmout i full vit chary, mozna i pres tharu, poo a ryadrika. A k tomu expeni, no asuru leda na mvp, jinak ja expim solo na turtlech a na sleeperech. Dam je vetsinou na 2 OI sice to leze pomalu, ale co se da delat kdyz zrovna neni nikdo kdo by pomohl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Zdravim..tak sem si tak nějak přeÄet tenhle topic a podle toho co sem se dozvěděl sem udÄlal tenhle build..tvrdÄ do mÄ /no1 lvl 99/70staty i s equipem a blessem:str 92+28agi 6+9vit 43+7int 29+17dex 90+20luk 1+3 skilly potom takto:tady řečim celkem dilema..klasicky dám snap a potom namaxuju TSS, OC a asuru..dám zen(hyper spirit s.)..potom quadraple a thrust na 5 a zbyde mi 9volnejch skillu...mužete mi prosim poradit kam s nimi aby byli co nejlip využity? - přemýÄlel sem že 5glacier fist a 4chain crush combo,ele nevim nevim,pak je tu jeÄtÄ možnost dát do raging palm strike, ale to mi taky přijde jako plejtvání.... dík za rady a jestli máte nÄkdo nějaký výtky...tvrdÄ do mÄ /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogi Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Mno s tou agi bys mel mozna lepsi dat skilly do agi up, nebo do healu, nez do nejakeho comba na ktere potrebujes mit hodne agi.Btw to ses upsal nebo chces mit str jen 119? Bonus ma champ do str jen +9. edit: brb zapomel sem na kridylka:-D +1str ale mel bys lepsi si sehnat inkubuse.A jeste udelal bych si build ktery by byl pouzitelny tak na 90lvl +, 99 je prepych:-)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snip Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 No na GW staci v poho 110dex ja bych jel tenhle(resp. jedu, ale ted sem asi dojel musim se zacit ucit na maturitu):str 93+27agi 1+9vit 33+7int 39+16dex 90+20luk 1+3a 3body ti zbydou ale na 99 champa a 70 job se nedobelhas, myslim ze flexi je prvni a posledni fanatik co to udal nebo aspon na dlouhou dobu,jinac na dobrou asuru aby si slozil fakt kazdyho potrebujes 66job(posledni bod do str pro neznalce) a dobrej equip na sp(hlavne incub.), jinak s volnyma bodama nechapu ze ti jich zbyde jen devet ja jich mel na vic mnohem vic, ale dal sem si je do healu na 10 a agi si davam na 10 lepsi aco skilly nez to cpat do nakejch ktery budes mit jen pro srandu.....jo a eshte k tomu jak budes davat ty skilly za champa, jestli pojedes snap jako prvni nevim jak budes expit...nespolihej se na partu...ja jel prvni OI na 5->HSS->5 TSS->5 ASURA -> SNAP, vyjde to myslim na 57 jobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 No na GW staci v poho 110dex ja bych jel tenhle(resp. jedu, ale ted sem asi dojel musim se zacit ucit na maturitu):str 93+27agi 1+9vit 33+7int 39+16dex 90+20luk 1+3a 3body ti zbydou ale na 99 champa a 70 job se nedobelhas, myslim ze flexi je prvni a posledni fanatik co to udal nebo aspon na dlouhou dobu,jinac na dobrou asuru aby si slozil fakt kazdyho potrebujes 66job(posledni bod do str pro neznalce) a dobrej equip na sp(hlavne incub.), jinak s volnyma bodama nechapu ze ti jich zbyde jen devet ja jich mel na vic mnohem vic, ale dal sem si je do healu na 10 a agi si davam na 10 lepsi aco skilly nez to cpat do nakejch ktery budes mit jen pro srandu.....jo a eshte k tomu jak budes davat ty skilly za champa, jestli pojedes snap jako prvni nevim jak budes expit...nespolihej se na partu...ja jel prvni OI na 5->HSS->5 TSS->5 ASURA -> SNAP, vyjde to myslim na 57 jobu26607[/snapback]hm, tak myslim že asi sprostě oprásknu tvůj build snipe /gg příde mi fakt dobrej...btw Flwxi byl fakt Äílenej, ale po posledních íşpravách si myslim že budu rád když nÄkdy toho champa dotáhnu aspoř na 90base...jinak diky /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snip Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 nemas zac.... ehm jaky upravy? nako newim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Äauky po dlouhe dobÄ sem sedl ke kalkulaÄkam a vykutil sem něco takoveholvl 99 job 70statySTR 93 + 27(2x mantis ringy)Agi 41 + 9Vit 33 + 7int 31 + 17dex 80 + 20luk 1 + 3 no equip bych videl saintka s rodou, shoesky s veritem 10k HP 1001 SP nebo se sohee 9.3k HP a 1066SPmuffler s raydricem ci necim podobnymbuckler s tharou no a skilly heal,DB,DP,bless na 10vse az k pneumea posledni bod do cure nebo agijako champ pak Iron fist,flee,trifecta 5quadruple, thrust 4glacier 2 chain crush 9root 2 cadence 2 snap 1Asura 5 Fury 5 zen 1SSS,TSS,OI 5 absorpce 1nooo co vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 tak je to dost michane ale vypada v poho.....vetsinu casu asi budes poustet asuru manualne a kdyz dojde do tuheho tak te bud zabiji nebo ji pustis z komba...aspon tak to podle me vypada...oprav me pokud se mylim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 hmm ani nevim co sem přesnÄ timhle zamýÄlel mÄl by to bejt asurak no a kombaabych mohl nÄkoho zmlatit nebo spiÄ na GW proti silnym asura-oina slabÄí tss a kombana expy komba , tss , oi Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 na expy moc ty komba nvyuzijes pac nemas dost Agi.....tam spis vyuzijes OI a TSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 je velkej rozdil mezi 0.66s a 0.53s (asura 80dex a 90dex)a pak mezi 0.26s a 0.33s? (tss 90 a 80 dex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Smrtelnej, kdyz te mlati nekdo s velkou aspd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 /hmm až taak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Mno nevim jak ted, ale kdyz byla zpozdena Dmg tak by to za takovy rozdil nebyl, protoze by ten cast time nikdo nerperusil, ale nevim jak je to s novyma SVN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 no tu se jedna o to že bych za 10 dex mohl mit 50 agi no a tak chci zjistit zdali mam dat agi na cca 10 a dex 90 nebo mit dex 80 a 50agi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 misto tech 50 agi to strc do vit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 do vit se mi to zda zbyteÄny tam budu mit s bonusem 40 vit neni to plejtvani bodama? to dam radči do te Dex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 do vit se mi to zda zbyteÄny tam budu mit s bonusem 40 vit neni to plejtvani bodama? to dam radči do te Dex 28782[/snapback]Zbytecny to neni, teda pokud te nebavi umirat na stuny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ok tak schvalnÄ kdo z vas ma monka co ma vit vic jak 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ok tak schvalnÄ kdo z vas ma monka co ma vit vic jak 40 28797[/snapback]Mezi Monkem a Champem je docela rozdil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sneak Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 tak champa no Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ja co se dival na roempire a pod tak tam nejdou pod 50 vit s bonusama 40 je prej uplny minimum pro GW a PvP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shademaster Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Rozhodne 40+ VIT na GW min nejezdete. Ja osobne mam zatim 40, na 99 bych mel mit 50 s bonusama. I takhle mi stun nejakou tu chvilku trva.(btw je to to nejotravnejsi pro monka kdyz uprostred asury dostanu stun) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HolyTommy Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 champ bez 60vit a 120dex nema smysl jasne ze ma pokud chcete aby vas rozkrajel kazdy ws na potkani xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 champ bez 60vit a 120dex nema smysl jasne ze ma pokud chcete aby vas rozkrajel kazdy ws na potkani xD29021[/snapback]a k cemu ti potom takovej champ bude /? /hmm asurou složíÄ jen lowvit chary a k tomu jsou přece jen mnohem více se hodící chary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.