Loannes Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Hmm Ja zacal s UO-DP asik zari 2001?Po nake dobe 3+ krasne roky na Morii-UOReborn no jeste to neni rok myslim vloni listopadA protoze tu neni PvP{jo v PvP prohraji pac ho nehraji},tak tu asi vydrzim nakej cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Ja jsem zacal nekdy na zacatku zari 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kortak Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 No já hraji od ledna 2006, začal jsem na ROorDIE, pak na CzechRO. Následovala pauza o délce tří měsíců. Od června jsem hrál opět, měsíc na CzechRO, pak na LuckyRO Hard(high rate, není to to správný RO) a už asi týden na Rebornu(no snad tady i zůstanu, íşčet mám déle kvůli pročítání forka). Tak bych popsal moji pouť po českých free serverech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrasty Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 já od chvíle když jsem v trafice vidÄl score a tam dvd s ragnarokem:řek sem si"heh to vypadá hezky co to asi je?"tak sem si score koupil a jako vÄtčina sem zaÄínal na czechro...ale fakt netučim kdy to score vyÄlo doplřte mi prosim nÄkdo info Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeeve Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Ja kdyz jsem mel eurotel GPRS ,tak jsem napsal jednomu kamosovi ,co mel tez GPRS ,tak jsem se ho zeptal co tak hraje nebo co zna za hry , s kterymi by se dalo aspon trochu hrat, kdyz ma clovek ping 500 (:....tak rekl,ze zna neco jako ragnarok,tak jsem si rekl,ze jsi o tom neco najdu....tak jsem se nejak k tomu dohrabal , stahoval jsem to asi tyden (:,protoze v tu dobu , kdyz jsem jeste nevedel, ze kdyz clovek stahuje pres fpt, tak je docela vyhodny to stahovat pres programy a ne pres IE ,pres ktery to casto pada.. .... Takze hraju skor od sameho zacatku vzniku czra (: , ale bohuzel asi tak 2/3 lidi me nezna a ani o me neslyselo (: i presto ,ze hraju tak dlouhou dobu .....i teda s dlouhymi prestavkami.. (: ....tedka uz taky nejak prestavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Hm ja hraju RO od zari/rijna 2004 kdy me k tomu prived bratr ... to jsme hrali jeste s Shadem (Thoeris) na Czechru. A pak od zacatku s prestavkami (na maturitu napr. ) na Rebornu. (mezitim obcas nejaky high rate kvuli vyzkouseni novinek v RO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Skeeve nemÄl jsi na czRO cruse a hunta? A nejmenujeÄ se v RL David? Já si ten tvůj nick nějak matnÄ pamatuju, ale nejsem si jistej Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 večina jak Ätu zaÄínali roku 2004. Já osobne hraju od zaÄátku Äervna 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 večina jak Ätu zaÄínali roku 2004. Já osobne hraju od zaÄátku Äervna 2006 To je myslim Forceus, nebo Represent nebo nekdo z techdle malejch healplsaku z czechra co si pamatuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 já hraju nějak od ledna 2005 CZechRO a pak po tý aféře kaprou jsem přestoupil jsem a je to tady lepší Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezjmena Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 v breznu 2005 jsem tusim zacal a chapal jsem RO jako barevnou vetnamskou kravinu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 v breznu 2005 jsem tusim zacal a chapal jsem RO jako barevnou vetnamskou kravinu:D Já jsem na tom stejnÄ. Jen jsem zaÄal na zaÄátku roku 2006. ZpoÄátku jsem si dÄlal z kámoÄe srandu, ale když mi to dal vyzkouÄet, už jsem se odtéto hry nehnul. Podle mÄ to je The best game on the world Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Jsem asi dost pozadu když jsem zaÄal na Rebornu až v říjnu 2005? Předtím jsem hrál asi dva mÄsíce na Czechru, ale i když jsem nechtÄl, tak mÄ kámoÄ přetáhl na Reborn. ZaÄal jsem to nějak chápat vÄechny pravidla atp. a považuju se za profíka s low levlem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 profíka s low levlem. Dobře řeÄeno /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 hrajem RO uz asi 4 rok ... a dufam ze neskoncim ako dochodca WhiteSmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reinard Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ja zacinal na CzechRo nekdy Kveten 2005 ale pripada me to uz o hodne dyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ja zacinal na CzechRo nekdy Kveten 2005 ale pripada me to uz o hodne dyl U Ragnaroku ubíhá Äas hodnÄ rychle. To máÄ pravdu. Ale je to pÄkný Äas /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Vypadá to že už tak rok a jsem zvÄdavej jak dlouho mi to jeÄtÄ vydrží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Hraju nějak od zaÄátku czechra, asi 2-3 mÄsíce po tom co to rozjeli. Včimla jsem si jak tu hodnÄ lidí říká že zaÄlo hát z CD ve Score. Jo to nás pÄknÄ Ätvalo, paÄ přiÄlo moc lidí a zaÄlo to lagovat a padat jeÄtÄ víc ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesses Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Hraju nějak od zaÄátku czechra, asi 2-3 mÄsíce po tom co to rozjeli. Včimla jsem si jak tu hodnÄ lidí říká že zaÄlo hát z CD ve Score. Jo to nás pÄknÄ Ätvalo, paÄ přiÄlo moc lidí a zaÄlo to lagovat a padat jeÄtÄ víc ;DD Bohuzel nemuzu nesouhlasit.... tehda to byla pekna katastrofa.... Halvne kdyz se pak do orc dungu kde tehdy bylo 200 orc zombaku (expilo se tam tak dobre ze si to ani nedokazete predstavit - udelal jsem tam tehdy Hunterovy 90ku protoze BB byl jeste trochu buglej )zacalo srat nejak moc wizen. To uz sem pak byl nepricetnej Musel jsem ty nooby vyhanet tim ze sem jim vyziral Vlaky ktere jim Knechti tahali. Ono s tim buglym BB to slo tak lehce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 já jsem hrál cca. 16 mÄsíců.. hlavnÄ na finalu, ale občas na rebornu a příležitostnÄ na czru.. přestal jsem hrát, protože jsem na tom byl úplně závislej...a Äasem mÄ to ani nebavilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 eeem, hraju asiii od ledna XD... myslim ledna 2007 XD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemon party Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Moj zaciatok nastal pred tromi rokmi nainstalovanim RO, za ktorym stal moj demonicky brat.A naucil ma to hrat Nasledovalo CzeChro, de som bola asi rok, vyskusala som Reborna, asi dva mesiace som aktivne hravala Nameles, potom Slovakro, de sa mi darilo, ibaze pred casom prisiel wipe a ja som uz nemala dí´vod tam ostat.A potom brat navrhol, ze si tu zalozime guildu, tak som nakopla svoj stary ucet, ktory som si zalozila pri prestavkach v hrani Slovakro a. som tu.Uvidime, ako dlho tu vydrzim. None Hope -blacksmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamus Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ja som sa k RO dostal cez spoluziaka a som mu za to doteraz vdacny. Zacal som na Reborne asi 4 mesiace pred wipom a hral som aj po wipe asi 4 mesiace paralelne s inymi high rate servermi co bolo asi aj pricinou preco som si dal prestavku az do vianocnych prazdnin 2006 a od vtedy hrajem a dufam ze aj este dlho hrat budem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.