Elfinka Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 inak na statoch co sa varenia tyka zalezi asi tak, ze 10 luk/dex prida 1% sance, 20 int prida 1% sance na uvarenie.s 87 int mas dost velku sancu ze pri takmer akejkolvek marionete budes mat 99 vsetky variace staty, zatial som nestretla clowna/gypsy co by nesiel aspon kusok int Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 jinak tenhle build co je tu napsany je pokud me pamet neklame na wiki Psal sem to... Vlastni marionetu s 99 luk nevlastnim, ani ji neplanuju a na cizi spolehat nechci. Takze 99 LUK, cimz se mi snizi INT na 87...tj klesne sance o 0,6%, coz mi neprijde tak hrozny (expit ADckem ani GW s tim neplanuju). ...ten kdyz na to koukam, ten vzorecek v databazi je spravne? Tam ani o INT neni rec. EDIT: s 87 int mas dost velku sancu ze pri takmer akejkolvek marionete budes mat 99 vsetky variace staty, zatial som nestretla clowna/gypsy co by nesiel aspon kusok int Nj, to je taky fakt:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ...ten kdyz na to koukam, ten vzorecek v databazi je spravne? Tam ani o INT neni rec.to je len popisok, zdrojaky eatheny hovoria aj o int a narozdiel od popisku skilly bomb a acid terror zatial nezvysuju sancu na varenie bomb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ...jinak tenhle build co je tu napsany je pokud me pamet neklame na wiki a je prebrany od ... No a co, ty jsi zase nakopiroval build Jachty a Bezruce a ted nam tu s tim machrujes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 tak jako brewer je exelentni ...sanci na vareni se da s ni vytahnou na maximum ale co se tyce gw tak tam uz mrska zaostava ..je fajn ze ma 1 vit co se hodi proti adeckarum ale zase ma to svoji nevyhodu kdyz potkate napr dancu s dazlerem tak na ni nadavate co to da protoze vam ty hvezdicky nad hlavou nechcou a nechcou zmizet:))a jinak kdo koho okopiroval tak to vazne nevim kdy a jak ste si to chteli udelat ja to mel vymyslene dost dlouho (worgaz by mohl povidat:D) jen sem mel jeste dalsi chary ktere potrebovali zarovku a pokud sem to ja okopiroval tak proc mam kua s eniope auru a jachta ne? to same plati i o marionete..ale bez aury a urcite byla urcite driv 90+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 tak jako brewer je exelentni ...sanci na vareni se da s ni vytahnou na maximum ale co se tyce gw tak tam uz mrska zaostava ..je fajn ze ma 1 vit co se hodi proti adeckarum ale zase ma to svoji nevyhodu kdyz potkate napr dancu s dazlerem tak na ni nadavate co to da protoze vam ty hvezdicky nad hlavou nechcou a nechcou zmizet:))a jinak kdo koho okopiroval tak to vazne nevim kdy a jak ste si to chteli udelat ja to mel vymyslene dost dlouho (worgaz by mohl povidat:D) jen sem mel jeste dalsi chary ktere potrebovali zarovku a pokud sem to ja okopiroval tak proc mam kua s eniope auru a jachta ne? to same plati i o marionete..ale bez aury a urcite byla urcite driv 90+ sam jsi vcera na VT rikal, ze svitit jeste neznamena skill... navic marioneta to ani nepotrebuje, ta uz je vyhovujici min. 10lvl to dohani equipem, jmenem a jeste par vychytavkami z dilny mistra Tulaka, o kterych ty nemas ani poneti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ja si na druhej strane myslim, ze geniovia a buildotvorcovia ste obaja. Je tak narocne dat si dokopy 2 a 2. Pokusim sa rekonstruovat myslenie majstrov vytvarania buildov na varenie:1.) Tyyyyyy jo, cim viac int/dex/luk tym vacsia sanca na varenie!!2.) Hahahaaaa vsetko to namaxujem a budem ako Jamie Oliver Midgardu!!3.) Ono to nevychadza 4.) Hahahaaaa marioneta dava staty!!!5.) Vsetci klaunovia/gypsy maju malo luk a nic moc int 6.) Hahahaaaa to ma nemoze zastavit!!!! naexpim si luk/dex marionetu, ved casu mam dost!!7.) (teraz pride vychytavka) Hahaaaa na AD je dobre vela int/dex preto mi staci 50 luk a namaxovat int a zvysok do dex!! nj. to by asi nikoho nenapadlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 7.) (teraz pride vychytavka) Hahaaaa na AD je dobre vela int/dex preto mi staci 50 luk a namaxovat int a zvysok do dex!! nj. to by asi nikoho nenapadlo Tak kamarade, ted si to proflakl a brewerska aliance si na te najme nekoho z cechu assasinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ja si na druhej strane myslim, ze geniovia a buildotvorcovia ste obaja. Je tak narocne dat si dokopy 2 a 2. Pokusim sa rekonstruovat myslenie majstrov vytvarania buildov na varenie:1.) Tyyyyyy jo, cim viac int/dex/luk tym vacsia sanca na varenie!!2.) Hahahaaaa vsetko to namaxujem a budem ako Jamie Oliver Midgardu!!3.) Ono to nevychadza 4.) Hahahaaaa marioneta dava staty!!!5.) Vsetci klaunovia/gypsy maju malo luk a nic moc int 6.) Hahahaaaa to ma nemoze zastavit!!!! naexpim si luk/dex marionetu, ved casu mam dost!!7.) (teraz pride vychytavka) Hahaaaa na AD je dobre vela int/dex preto mi staci 50 luk a namaxovat int a zvysok do dex!! nj. to by asi nikoho nenapadlo tak tyhle body si zapisu jako sedm prikazani diky moc za radu jak udelat mistra kuchare:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Je ten vzorec na AD dobre? Pri 99int (vim s eq bude vic) a rekneme 30 vit cile (coz ma i sinx) mi vychazeli dost velky cisla tak budto je to fakt tak silny nebo neumim pocitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 a ratas aj gw redukcie na AD a to ze ciel ma na sebe nejaky ten equip? dark tusim v GW topicu co bol smazany postoval presne cisla (jeden z mala informativnych postov) a ja si to uz nepamatam. edit: Vertol dik dik, poprosim cokoladu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Je ten vzorec na AD dobre? Pri 99int (vim s eq bude vic) a rekneme 30 vit cile (coz ma i sinx) mi vychazeli dost velky cisla tak budto je to fakt tak silny nebo neumim pocitat OdeÄetl jsi GW redukci na ranged, tharu a raye, popř assu? EDIT: grr Nessa me předbÄhla... ty dostaneÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 A kdo rikal ze to musi bejt GW? Ale i na GW sou to slusny cisilka a tak se celkem sikne nebo ne? A jeste by se to mozna dalo vyuzit na MvP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 sam si spominal sina, co vyzeralo ze ti ide o gw. a ked hovoris o mvp-ckach po masivnom znizovani vity zostalo tak maximalne 5 co sa davaju demom (ak neratam bossov labe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 130 int a 30 vit... Podle vzorce ti vyjde 22180 (zaokrouhleno na desítky) což je AD do normálního moba/bosseJenže když vezmeÄ v íşvahu GW redukce (40%), raydrika (20%) tharu + angeling hatku (40%) a assu (1/3 = 33,3%) a jeÄtÄ to že demo dÄlá lidem 1/2, tak ti vyjde na cca 2130 což jž je celkem zanedbatelné oproti původním 22k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Hmm tak to je teda spis jen na ty MvPcka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Hmm tak to je teda spis jen na ty MvPcka... MyslíÄ? Kolik lidí podle tebe má na GW 30 vit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Jakoze toho bosse zabijes nakonec i ADckem, ale asurou je to 100x rychlejsi a 100x levnejsi Na GW je AD mnohem uzitecnejsi. S dvema AD a stringama udemujes nekoho i prez ghosta. Jinak spousta lidi na GW mam vic vitality nez 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Jakoze toho bosse zabijes nakonec i ADckem, ale asurou je to 100x rychlejsi a 100x levnejsi Na GW je AD mnohem uzitecnejsi. S dvema AD a stringama udemujes nekoho i prez ghosta. Jinak spousta lidi na GW mam vic vitality nez 30 To zase není tak úplně pravda.NehledÄ na 2 faktory:1) Asura, něco takovýho má Creator? Nemá, Creator na MvP je jeden z nejlepÄích a nejzábavnÄjÄích postav v Ragnaroku vůbec.Při 30 VIT a 130 INT je to celkem 44362 s Lexou, z toho vychází, že ~vÄechny MvP do 2M HP zabijeÄ na 45 AD.K tomu se dá říct asi jen jedno: je to nejlevnÄjÄí a nejjednoduÄí způsob jak zabít vÄtčinu MvP. 2) Pokud chceš na GW za Creatora k nÄÄemu být, potřebujeÄ investovat hromadu Äasu do huntÄní, příprav a tak vÄelijak.Na GW není problém vyházet 800AD, kór na SE, což je oproti nějakým MvP ohromná Äástka, kterou jen tak na zemi nenajdeÄ.ZkrácenÄ řeÄeno, na GW za Creatora jen v případÄ, že máÄ ohromný množství Äasu, chuti a hlavnÄ penÄz. To, že je Asura 100x levnÄjÄí a 100x rychlejÄí je totální kravina, protože Asura bez Battle Chantu, Gypsy Kissu a Stringů má v dneÄní dobÄ stejnÄ vÄechno problém zabít na jednu, nehledÄ na na to, že né vždycky se povede přežít a podobnÄ.Ano, pokud máÄ 6 postav na duál je Asura lepÄí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 ÂŤulpík: Co se týÄe creatora na GW máÄ pravdu. RozhodnÄ to nemůže hrát nÄkdo kdo má málo penÄz(pakliže nechce na každé GW huntit X hodin), ale u tÄch MvP to tak bylo možná dřív, ale v dneÄní dobÄ, kdy má každý boss 30 vit a oproti dřívÄjÄku má víc hp(tuhle logiku stále nechápu, proÄ když se bossovi snížila vit, tak mu zvýčili hp? )je champ mnohem lepÄí. VÄtčinu bossů do 500k hp dáÄ na 2 lex assury, ty do mega na tři s gypsy kissem(sice char na víc, ale pořád rychlejÄí než tomu bossovi dávat tolik ad a Äekat na lexy). Zbytek bossů jako valkyrie/ifirt by si ani s creatorem nedal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 v dneÄní dobÄ, kdy má každý boss 30 vit a oproti dřívÄjÄku má víc hp(tuhle logiku stále nechápu, proÄ když se bossovi snížila vit, tak mu zvýčili hp? KonkrétnÄ tohle chápu jako reakci gravity na ostatni onlajnovky, kde se bossové dávají hlavnÄ v partách. I na ofiku dřív creatury dávaly solidní mvp bez blessu a jiných boostů úplně solo, tak snad proto ta zmÄna. Jasný, že na rebu si logneÄ na duál gospel, kiss, HPÄko, profu... na ofiku champ potřebuje na pořádné mvp celou partu s tÄmito chary... Alespoř takhle si tu zmÄnu vysvÄtluju já Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohniX Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ahojte lidi potrebuju prosim moc poradit s buildem na creatora na bomboveho.... muze mi prosim nekdo semka napsat staty +equip na tohoto creatora aby byl dobry na pvm a gw?..dekuju moc nejake neutralni staty... dekuju moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ahojte lidi potrebuju prosim moc poradit s buildem na creatora na bomboveho.... muze mi prosim nekdo semka napsat staty +equip na tohoto creatora aby byl dobry na pvm a gw?..dekuju moc nejake neutralni staty... dekuju mochttp://calcx.wushuang.ws/?caHbLbiabazabbLbLabEaaaaaaaaaaaaaalnaa4aaaaaanwe9d5aaeuiMbnnDbpnEbClZbMnNbMfaaaacaabkkaaaaaaaabaaacuaaaapaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Jen bych doplnil, pokud nebudeš mít perma sacri a jiný support od guildy na gw, tak zaplačeš s čistě dps buildem. Nemluvě o +5 dark bashi (jen u dvou guild na serveru je to common equip). A místo barehand je lepší buď thin blade 2x cecil nebo 3x cecil elemental sword (ten na rebu nejde sehnat, padá z mineralů v SE guilddungu). Na aspd vychází prakticky stejně, ale líp se sčítá s efekty jako je AAR nebo riff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Do pvm na solo demovani mvp místo accesorek 2 spiritualy, na hlavu int dollku s isillou a bryle s isillou, do ruky Bazerald nebo Excalibur. Místo toho thornu s tharou můžeÄ vzít hodremlina nebo nějaký +8/9/10 Ätít s thana desperem. BTW. Co to jsou neutrální staty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.