Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Ano mohli jsme pro vás připravit normální­ pí­semku a lehkou..Lehký pří­klady, dobrý výsledky a potom nějaká ta dobrá známka pro Äprty.. Jenomže my sme řekli NE!!! žádné lehké pří­klady a když pÄtky tak pro vÄechny!!!

MUHUHE

na kraviny podobného typu reaguju ihned a to alt+f4 ... nechci dostat infarkt :blink:

Ano mohli jsme pro vás připravit normální­ pí­semku a lehkou..Lehký pří­klady, dobrý výsledky a potom nějaká ta dobrá známka pro Äprty.. Jenomže my sme řekli NE!!! žádné lehké pří­klady a když pÄtky tak pro vÄechny!!!

/no1 /no1 /no1 :thumsup4:

UrčitÄ znáte takový různobarevný pí­sek padají­cí­ mezi dvÄma skly, prodává to každý lepÄí­ vietnamský stánek. Tak tady je to podobný princip jenže máte ví­c možností­ - rostlina roste z vody, olej hoří­ atd. to žluté co se motá dokola se dá vypnout vpravo dole jak je žlutý nápis NAMEKUJI:MOVE. Co je cí­lem hry se mi nepodařilo zjistit, asi nic, ale vydržel jsem u toho děsně dlouho. :) Takže až vás ve tři ráno přestane bavit expení­, tak mí­sto postování­ kravin na fórum Äup sem! :) Pokud by ten link nejel tak sem. Diky Kozle

Určitě znáte takový různobarevný pí­sek padají­cí­ mezi dvěma skly, prodává to každý lepší­ vietnamský stánek. Tak tady je to podobný princip jenže máte ví­c možností­ - rostlina roste z vody, olej hoří­ atd. to žluté co se motá dokola se dá vypnout vpravo dole jak je žlutý nápis NAMEKUJI:VANISH. Co je cí­lem hry se mi nepodařilo zjistit, asi nic, ale vydržel jsem u toho děsně dlouho. :) Takže až vás ve tři ráno přestane bavit expení­, tak mí­sto postování­ kravin na fórum šup sem! :)

Me ten link nejde :)

Edit : nasel sem to akorat na jiny adrese http://fallingsandgame.com/sand/index.html

Nalezeno na lamer.cz > (mam takovej pocit ze ty lidi znam :)) http://data1.edisk.cz/stahni/43231/rozhovor.txt_4.81kB.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...