Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

esli je má analýza správná :P tak to je skript co občas generuje odpověd ..občas sám od sebe načne nový "téma" jako když z ničeho nic napsal "miluješ mě?" a občas přeposí­lá zprávy od ostatní­ch uživatelů čí­mž taky vlastně začí­ná nový téma... bylo mi divný proč občas pí­še s diakritikou jindy bez a jindy napí­še "pí­su ti" a jiny pí­še překlepy a se shiftem najednou celou větu

"seru tady na chat, kdyz sem pořád sereš sve keci! odhlasí­m se a" ví­c se tam nevejde takže to jenom potvrzuje co sem psal :P

teď čumim na nahranýho Kurýra a najednou v jednom rozhovoru dvakrát použije "pravidlo 3" ale dvakrát s jiným následují­cí­m znění­m... ale vysvětlení­ je: špatnej dabing ... když totiž chví­li potom mluví­ ten druhej člověk tak řiká "ah jistě zapomněl sem pravidlo 2" ..

esli je má analýza správná :P tak to je skript co občas generuje odpovÄd ..občas sám od sebe naÄne nový ...

Ja to nedelal ^____^

Kamos mu napsal "pi********************o" a on mu odpovedel "jooooooooooooo" takze asi moc chytrej nebude :P

teÄ Äumim na nahranýho Kurýra a najednou v jednom rozhovoru dvakrát použije "pravidlo 3" ale dvakrát s jiným následují­cí­m znÄní­m... ale vysvÄtlení­ je: Äpatnej dabing ... když totiž chví­li potom mluví­ ten druhej člověk tak řiká "ah jistÄ zapomnÄl sem pravidlo 2" ..

Presne taky sem si toho všim, akorat sem nevedel jestli sem zmagorenej nebo to fakt rekli blbe :P)

Ja to nedelal ^____^

Kamos mu napsal "pi********************o" a on mu odpovedel "jooooooooooooo" takze asi moc chytrej nebude :P

Presne taky sem si toho všim, akorat sem nevedel jestli sem zmagorenej nebo to fakt rekli blbe :P)

No nevim ja se bavil :P

(obsahuje ´´sprosté výrazy :-P ´´)

-Já : vyliž mi prdel

-PEPA : ukaz

-Já : divej

-PEPA : Já jsem krásný oproti tobÄ

-Já : oproti mému zadku?

-PEPA : jak je?

-Já : jak je mému zadku? xD

-PEPA : na hovno

-Já : vyliž mi prdel

-PEPA : pokusim se

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...