Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

* Chuck Norris napoÄí­tal do nekoneÄna. Dvakrát

* Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka nemÄla odvahu mu to ří­ct

* Chuck Norris umí­ dÄlit nulou

* Chuck Norris musí­ tří­dit prádlo na tři hromady - bí­lé, barevné a krvavé

* Kdyz jde Bubák spát, každou noc se podí­vá pod postel jestli tam není­ Chuck Norris

* Chuck Norris je Äastým dárcem krve pro Äervený Kří­ž. Jen ne svojí­ vlastní­

* Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plnÄ nabitou zbraní­ a vyhrál

* Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris

* Teorie evoluce neexistuje, existuje pouze seznam živočiÄných druhů, které nechal Chuck Norris přeží­t

* Pokud má Chuck Norris zpoždění­, Äas by mÄl radči sakra zpomalit

* Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci

* Chuck Norris je první­ Älovek, který porazil betonovou zeÄ v tenise.

* Slzy Chucka Norrise léÄí­ rakovinu. Škoda, že nikdy neplakal.

* Na poslední­ stránce Guinnessovy knihy svÄtových rekordů je malým pí­smem uvedeno že vÄechny rekordy drží­ Chuck Norris, zde uvedení­ lidé jsou ti co jsou mu nejblí­ž

* Nekteří­ lidé nosí­ pyjamo se Supermanem. Superman nosí­ pyjamo s Chuckem Norrisem

* Nejsou žádné odliÄné rasy, jenom zemÄ plné lidí­, které Chuck Norris zbil do různých odstí­nů Äerné, modré a žluté

* Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho

* V Iráku nebyly žadné zbranÄ hromadného niÄení­. Chuck Norris žije v OklahomÄ

* Chuck Norris zničil periodickou tabulku prvků protože uznává pouze prvek překvapení­

* Na Nagasaki nikdy žádná bomba nespadla, to jen Chuck Norris vyskočil z letadla a udeřil do zemÄ

* ZnaÄka "parkování­ pro handicapované" neznamená, že zde mohou parkovat postižení­, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastaví­te udÄlá z Vás handicapovaného.

* V průmÄrném obývací­m pokoji je 1242 vÄcí­, pomocí­ nichž by Vás Chuck Norris dokázal zabí­t. VÄetnÄ samotného pokoje

* Chuck Norris nespí­, jen Äeká

* ZbranÄ nezabí­její­, to Chuck Norris

* Hlavní­ pří­činy smrti v USA jsou: 1.OnemocnÄní­ srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina

* Okolní­ vesmí­r existuje, protože se bojí­ být na stejné planetÄ jako Chuck Norris

* Chuck Norris neÄte knihy, jen je pořádnÄ zmáÄkne a dostane informace, co potřebuje

* Chuck Norris je tak rychlý, že může obÄhnout Zemi a udeřit se do zad

* Chuck Norris nenosí­ hodinky, on prostě urÄí­ kolik je hodin

* VÄtčina lidí­ má 23 párů chromozómů? Chuck jich má 72 a vÄechny jsou smrtelné

* Chuck Norris zná poslední­ Äí­slo čísla Pí­

* NÄkteří­ lidé mají­ jednu mozkovou hemisféru vÄtÄí­ než druhou? Chuck Norris má vÄtÄí­ obÄ

* Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromÄ růžové? Tu vynalezl Tom Cruise

* Chuck Norris umí­ roztáhnout diamant a promÄnit ho tak v uhlí­

* ÂŽádné globální­ oteplování­ neexistuje, to jen Chuck Norris přiblí­žil Slunce, když mu bylo chladno

* Za každým íşspÄÄným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris

* Když bůh řekl ?budiž svÄtlo?, Chuck Norris Äekal až poprosí­?

* Chuck Norris jednou kopl konÄ do brady. Jeho potomci jsou dnes známí­ jako žirafy

* Ozzy Osbourne ukusuje hlavy netopýrům, Chuck Norris to dÄlá tygrům usurijským

* Chuck Norris umí­ dÄlat bubliny z hovÄzí­ch steaků

* Když se ří­ká "nikdo není­ dokonalý" Chuck Norris to považuje za osobní­ urážku

* Chuck Norris spí­ s polÄtářem pod pistolí­

* Chuck Norris nema bankovní­ ucet. Vždycky jenom oznámí­ bance kolik potřebuje

* Äas na nikoho neÄeká... pokud to není­ Chuck Norris

* Chuck Norris dokáže vyhrát hru Dostihy a sázky aniž by vlastnil jediného konÄ.

* Chuck Norris dokázal že jsme ve vesmí­ru sami. Před jeho první­ vesmí­rnou expedicí­ jsme nebyli

* Chuck Norris jednou navÄtí­vil Panenské ostrovy. TeÄ se jmenují­ Ostrovy

* Chuck Norris nemÄl nikdy problém s alkoholem. AvÄak alkohol má problém s Chuckem Norrisem

* Na konci dí­lu Walker : Texas Ranger nejede seznam herců ale seznam umrtí­ bÄhem natáÄení­

* Scéna ve které Chuck Norris prohraje souboj s Bruce Leem, byla scéna s nejdražÄí­my speciální­my efekty v historii kinematografie vÄech dob

* Chuck Norris vymyslel rakovinu protože byl unavený ze zabí­jení­ lidí­

* Chuck Norris nenechává zprávy, nechává varování­

* Chuck Norris spí­ v noci se svÄtlem. Ne že by se Chuck Norris bál tmy, ale tma se bojí­ Chucka Norrise

* Když Arnold v druhém Terminátorovi ří­ká "Já se vrátí­m" myslí­ tí­m že jde požádat Chucka Norrise o pomoc

* Chuck Norris jednou přežil sebevražedný atentát. On byl atentátní­k

* Pokud ti Chuck Norris ukáže prostřední­Äek, ukazuje ti kolik sekund života ti zbývá

* Velká Äí­nská zeÄ byla původnÄ postavena aby zabránila Chuckovi Norrisovi vstoupit do Äí­ny. ÂŽalostnÄ selhala

Je to hodne dlouhy a hodne dobry :P

------------------------------------------------------------------------------------------

Poznámky nezkuÄeného porotce jménem Frank z východní­ho pobřeží­:

Nedávno jsem byl poctÄn pozvání­m k rozhodování­ na soutÄži ve vaření­ chilli. Jeden z

rozhodÄí­ch totiž onemocnÄl a já zrovna shánÄl nějaký kÄeft. Zbývají­cí­ dva rozhodÄí­ (rodilí­

Texasané) mÄ ujistili, že to chilli není­ tak ostré, jak se ří­ká, a kromÄ toho mezi

ochutnávkami se splachuje pivem, které dostanu

v neomezeném množství­ zdarma. Takže jsem nabí­dku přijal...

Následují­ opisy bodovací­ch lí­stků:

MIKOVA PíLIVí OBLUDA

SUDí 1: Moc rajÄat. Pří­jemnÄ rychlý nástup.

SUDí 2: Jemná, osvÄžují­cí­ chuÂť rajÄat. Nijak výraznÄ ostré

FRANK: Kurvafix, to by slouplo barvu ze silnice!!

Plameny uhasilo až druhé pivo. Doufám, že tohle bylo nejhorÄí­, co mÄ mohlo potkat. Ti

Texasani jsou fakt cvoci!

ARTURřŽV PLAMEříK

SUDí 1: Krásná kouřová vůnÄ, jemná pří­chuÂť vepřového. SlabouÄký nahořklý ocásek.

SUDí 2: SkvÄlá chuÂť domácí­ grilovací­ omáÄky, mohlo by být ví­ce pepře

FRANK: Fakt nevim, co bych mÄl kromÄ bolesti cejtit...

Musel jsem odhánÄt lidi, co mi chtÄli poskytnout masáž srdce, aby

radči bÄželi pro pivo. Když vidÄli můj obliÄej, narazili druhý sud.

FREDřŽV "POÂŽíR VE STíJI"

SUDí 1: Perfektní­ požárnické chilli! PerfektnÄ ostré, možná by to chtÄlo fazole.

SUDí 2: Chilli bez fazolí­, mí­rná, pří­jemná chuÂť mořské soli, virtuózní­ práce

s pepřem.

FRANK: Volejte chemiky, nÄkdo sem vyklopil cisternu jaderného odpadu!

Nosní­ sliznice mÄ pálí­ jako bych Äřupal kyselinu sí­rovou. Včichni už znají­ postup: pivo mi

podávají­ řetÄzem, abych neuhořel. Barmanka mÄ praÄtila do zad, abych se neudusil; páteř mám

teÄ před sebou na stole. Ze vÄeho toho piva už jsem taky na sraÄky.

BUBBOVA ÄERNí MAGIE

SUDí 1: OmáÄka s Äernými fazolemi, prakticky žádné koření­. Slabota.

SUDí 2: Äerné fazole s mí­rnÄ nakyslou pří­chutí­. Dalo by se to možná použí­t jako omáÄka k

duÄené rybÄ, ale chilli to rozhodnÄ není­.

FRANK: Cí­til jsem, že mám něco na jazyku, ale žádnou chuÂť - je možné, aby chuÂťové buřky na

jazyku úplně odumřely?

Sally, barmanka, stála připravená za mnou s tácem tupláků; tahle 150ti kilová machna zaÄí­ná

vypadat docela žhavÄ.

LINDIN OSTRAřOVAÄ RTÄNKY A RTřŽ

SUDí 1: Silné, masité chilli. ÄerstvÄ umletý cayenský pepř, velmi ostré, bleskový nástup.

Velice působivé.

SUDí 2: Chilli se sekaným hovÄzí­m masem, představoval bych si troÄku ví­c rajÄat. Cayenský

pepř je skvÄlý nápad.

FRANK: Zvoní­ mi v uÄí­ch, pot ze mÄ lije a nemůžu zaostřit oči. Uprdnul jsem si

a nÄkolik lidí­ za mnou museli odvézt na ARO. SoutÄží­cí­ se urazila, když jsem utrousil, že mi

ta její­ leptací­ pasta zřejmÄ způsobila trvalý poÄkození­ mozku. Sally mi musela zastavit

krvácení­ z jazyka proudem piva z pí­py pří­mo na jazyk. Asi mi upadnou rty a vypadají­ zuby. A

nejví­c mÄ sere, že oba zdejÄí­ rozhodÄí­ mají­ pořád kecy, abych přestal křiÄet. Nejradči bych

ty vidláky nakopal do prdele.

VÄRÄINA VEGETARIíNSKí VARIACE

SUDí 1: ří­dká, ale velmi chutná vegetariánská omáčiÄka. PerfektnÄ vyvážený pomÄr koření­ a

pepře.

SUDí 2: Zatí­m nejlepÄí­. Agresivní­ smÄs pepře, papriÄek, cibule a Äesneku.

ŠpiÄka.

FRANK: Moje střeva jsou v jednom ohni. Když jsem si uprdnul, posral jsem se,

a mám strach, že se to prožere židlí­. Nikdo už za mnou nepostává kromÄ Sally. Musí­ být jeÄtÄ

vÄtÄí­ magor, než jsem si myslel. Necí­tí­m držku a prdel si budu muset rok utí­rat snÄhem.

SUSANNINA STRAŠLIVí ŠíLENOST

SUDí 1: StřednÄ ostré chilli, pří­liÄ mnoho nakládaných papriÄek z konzervy.

SUDí 2: Chutná to jako by tam kuchařka tu pixlu pepře zvrhla na poslední­ chví­li. Musí­m

vyjádřit své obavy o Franka; vypadá, jako by nebyl zcela ve své kůži a neustále sprostě

kleje.

FRANK: Kdybych si v držce odpálil granát, vůbec bych to necí­til. Na jedno oko nevidí­m,

slyÄí­m jenom pří­ÄernÄ hlasitý hukot. Celé břicho jsem si upatlal, když jsem se lží­cí­ mí­sto

do pusy trefil do oka. Kalhoty mám plný sraÄek žhavých jak láva. Aspoř doktoři při pitvÄ

pochopí­, na co jsem chcí­pnul. Přestávám dýchat; straÄlivÄ to pálí­. StejnÄ vÄechen kyslí­k

shoří­, než mi dojde do plic... Když se budu potřebovat nadechnout, budu vzduch nasávat tou

dí­rou, kterou se mi žaludek proleptal ven.

JIMOVO SVíTEÄNí CHILLI

SUDí 1: To nejlepÄí­ na konec! Perfektní­ kombinace chilli, bezpeÄná pro vÄechny vÄetnÄ dÄtí­,

nijak přehnanÄ ostrá, přesto pří­jemnÄ prokrví­.

SUDí 2: Zlatý hřeb soutÄže, perfektnÄ vyvážená chuÂť. Ani ostrá, ani pří­liÄ jemná. Bohužel

jsme o vÄtčinu přiÄli, když Frank omdlel a celý hrnec na sebe strhnul. Neví­m, jestli to

přežije, chudáÄek. Äí­m je to na tom severovýchodÄ krmí­??? Jak by asi dopadl, kdyby nÄkdo

uvařil něco fakt ostrého?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...