Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Oh slam

Disorder | Rating

Paranoid: Low

Schizoid: High

Schizotypal: Moderate

Antisocial: Moderate

Borderline: Low

Histrionic: Low

Narcissistic: Low

Avoidant: Moderate

Dependent: Low

Obsessive-Compulsive: Moderate

Se mi ulevilo, že po "high" existuje jeÄtÄ "very high" :wacko:

D: Dobrý den, váš řidičský průkaz!

R: To nemám, pač mi ho před chví­lí­ sebrali, když mě chytili vožralýho..

D: Tak techničák...

R: To nemám, to auto je kradený...

D: To je kradený auto?!

R: Jo, ale moment, kouknu se do kaslí­ku, myslí­m že jsem tam něco takového viděl, když jsem tam házel tu pistoli ...

D: Jakou pistoli?

R: No, jak jsem s ni zastřelil toho řidiče, co mu patřilo to auto, jeho mrtvolu jsem strčil tady do kufru ...

Tak doprávak hned zavolá zásahovku, ta přijede, vyskáče, obklí­čí­ auto a její­ šéf jde k řidiči a poví­dá:

S: Řidičák!

R: Tady prosí­m...

S: Techničák!

R: Tady...

S: Můžu kouknout do přihrádky?

R: Jasně... (samozřejmě žádná pistole)

S: A do kufru?

R: Jasně... (samozřejmě žádná mrtvola)

S: Tak teď jsem trochu zmatený, tady kolega mne zavolal, že jedete vožralej, íşplně bez papí­rů, v kradeným autě, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru ...

R: To snad ne...a vsadí­m se, že bude ještě tvrdit, že jsem jel po městě pří­liš rychle...

Na leteckém dnu piloti předvádějí­, co umí­ a jako vždy je vylosován jeden civilista, který si může vyzkoušet, jaké to je proletět se s akrobatickým pilotem. Onen šťastlivec nastoupí­ do stí­hačky a je patřičně arogantní­, tak si pilot řekne, že mu teda ukáže ... Start a hned první­ figura, letoun se vrátí­ do normální­ polohy a pilot se ptá chlápka: "Tak co - jak je?" Chlápek s ledovým klidem: "Sem to čekal." Tak pilot mí­rně naštvaný udělá mnohem složitější­ cvik a opět se ptá: "A co teď, jak se cí­tí­te?" "To sem taky čekal," zní­ pilotovi ve sluchátkách. Ten už vytočenej íşplně na maximum obrátí­ letadlo vzhůru nohama a tak podletí­ most. Po návratu do normální­ polohy se zase ptá a chlápek přizná: "No, tak tohle jsem fakt nečekal." Pilot je spokojený a ukončí­ let. Když vystupují­ z letadla, poví­dá pilot tomu chlápkovi: "Teda řeknu vám, takovýho tvrďase - civilistu - jsem ještě nepotkal." Chlápek se zamyslí­ a pak mu odpoví­: "No, po pravdě, při tom první­m cviku jsem se pochcal - což jsem čekal, při druhém, jsem se posral - a to jsem taky čekal, ale při tom třetí­m, kdy mi to všechno nateklo do helmy - to mě opravdu překvapilo."

Nezkušený rozhodčí­ na soutěži ve vaření­ chilli

Poznámky nezkušeného rozhodčí­ho jménem Frank z východní­ho pobřeží­: "Nedávno jsem byl poctěn pozvání­m k rozhodcování­ na soutěži ve vaření­ chilli. Jeden z rozhodčí­ch totiž onemocněl a já se zrovna ptal jednoho z rozhodčí­ch, kde najdu stánek s pivem. Zbývají­cí­ dva rozhodčí­ (rodilí­ Texasané) mě ujistili, že to chilli není­ tak ostré jak se ří­ká, a kromě toho mezi ochutnávkami se splachuje pivem, které dostanu v neomezeném množství­ zdarma. Takže jsem nabí­dku přijal."

Následují­ opisy bodovací­ch lí­stků:

#1: Mikovo pří­šerná ší­lená pálivá strašná obluda:

Sudí­ 1: Moc rajčat. Pří­jemně rychlý nástup.

Sudí­ 2: Jemná, osvěžují­cí­ chuť rajčat. Nijak výrazně ostré.

FRANK: Kurvafix, co je to za svinstvo? Slouplo by to barvu ze silnice! Plameny uhasilo až druhé pivo. Doufám, že tohle bylo to nejhorší­ co mě mohlo potkat; tihle Texasani jsou fakt cvoci.

#2: Arturův Plameňák:

Sudí­ 1: Krásná kouřová vůně, jemná pří­chuť vepřového. Slaboučký nahořklý ocásek.

Sudí­ 2: Skvělá chuť domácí­ grilovací­ omáčky; abych to bral vážně by tam ale muselo být daleko ví­ce pepře.

FRANK: Chraňte před dětmi! Fakt nevim co bych měl kromě bolesti cejtit. Musel jsem odhánět lidi co mi chtěli poskytnout masáž srdce aby radši běželi pro pivo. Když viděli muj xicht, hned narazili další­ sud.

#3: Fredův Požár ve stáji:

Sudí­ 1: Perfektní­ požárnické chili! Perfektně ostré, možná by to chtělo fazole.

Sudí­ 2: Chili bez fazolí­, mí­rná, pří­jemná pří­chuť mořské soli, virtuózní­ práce s pepřem.

FRANK: Volejte protichemickou jednotku, někdo tu vyklopil cisternu jadernýho odpadu! Nosní­ sliznice mě pálí­ jako bych šňupal kyselinu sí­rovou. Všichni už znají­ postup: pivo mi podávají­ řetězem abych neuhořel. Barmanka mě praštila do zad abych se neudusil; páteř mám teď před sebou na stole. Ze všeho toho piva už jsem taky pěkně na sračky.

#4: Bubbova černá magie:

Sudí­ 1: Omáčka s černými fazolemi, prakticky žádné koření­. Fakt slabota.

Sudí­ 2: Černé fazole s mí­rně nakyslou pří­chutí­. Dalo by se to možná použí­t jako omáčka k dušené rybě, ale chili to rozhodně není­.

FRANK: Cí­til jsem že mám něco na jazyku, ale žádnou chuť; je možné aby chuťové pohárky na jazyku íşplně odumřely? Sally, barmanka, stála připravená za mnou s tácem tupláků; tahle 150tikilová machna začí­ná vypadat docela žhavě, skoro jako ten toxickej odpad co tu musim žrát. Že by chilli bylo afrodiziakum?

#5: Lindin odstraňovač rtěnky a rtů:

Sudí­ 1: Silné, masité chili. Čerstvě umletý cayenský pepř, velmi ostré, bleskový nástup. Velice působivé.

Sudí­ 2: Chili se sekaným hovězí­m masem, představoval bych si trochu ví­ce rajčat. Cayenský pepř je skvělý nápad.

FRANK: Zvoní­ mi v uší­ch, pot ze mě leje, a nemůžu zaostřit oči. Uprdnul jsem si a několik lidí­ za mnou museli odvézt na ARO. Soutěží­cí­ se urazila, když jsem utrousil že mi ta její­ leptací­ pasta zřejmě způsobila trvalý poškození­ mozku. Sally mi musela zastavit krvácení­ z jazyka proudem piva z pí­py pří­mo na jazyk. Asi mi upadnou rty a vypadají­ zuby. A nejví­c mě sere, že oba zdejší­ rozhodčí­ mají­ pořád kecy, abych přestal křičet... Nejradši bych ty vidláky nakopal do prdele.

#6: Veřina Velmi Vegetariánská Variace:

Sudí­ 1: Ří­dká, ale velmi chutná vegetariánská omáčička. Perfektně vyvážený poměr koření­ a pepře.

Sudí­ 2%

edit:

Oh slamSe mi ulevilo, že po "high" existuje ještě "very high" :D

Disorder Rating

Paranoid: High

Schizoid: Moderate

Schizotypal: High

Antisocial: Moderate

Borderline: Low

Histrionic: High

Narcissistic: High

Avoidant: High

Dependent: High

Obsessive-Compulsive: High

a co mam rikat ja? >.<

ja se nemam cim chvalit :D

Personality Disorder Test Results:

Paranoid: Very High

Schizoid: High

Schizotypal: Very High

Antisocial: High

Borderline: Moderate

Histrionic: Moderate

Narcissistic: Very High

Avoidant: Very High

Dependent: Moderate

Obsessive-Compulsive: High

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...