Tote Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Snad to neohrozi mravni vychovu mladeze >>tady<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 ked vydrzite prvych par sekund kym zacne spievat je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Nedávno sem narazil na něco podobného, a po usilovném 5ti minutovém hledání sem to našel tu Občas jsi tam slečny docela zacvičí Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Slap in slow motion - http://leenks.com/link105760.html ups.. sledujte pravidelne blbiny ja se sem chodim divat kazdy den abych nebyl OT - http://halbot.haluze.sk/images/2008-05/4207_googleMinds.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Kdy jste naposled vidÄli Destův avatar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 http://img509.imageshack.us/img509/1001/programmerit5.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Kdy jste naposled vidÄli Destův avatar? Nez jsem ho tam dal, tak jsem se ptal Kennyho, nevim co proti nemu mas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Nez jsem ho tam dal, tak jsem se ptal Kennyho, nevim co proti nemu mas MnÄ se líbí, jen jsem si ho v profilu dřív nevšimnul, když tu nepostujeÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Snad to neohrozi mravni vychovu mladeze >>tady<<No sici kam to lezes na prasarny edit: http://www.stream.cz/video/3/82218-ruda-z-ostravy-marketa takova parodie z jednoho filmu na ktery si nemuzu jaksi vzpomenout:)edit 2: tak nazev filmu je Once ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Nedávno sem narazil na něco podobného, a po usilovném 5ti minutovém hledání sem to naÄel tu ObÄas jsi tam sleÄny docela zacviÄí aneb jak se naučit tancovat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 to aj ja froste ale blbiny vacsinou zaspamuju ostatne topicy /!kazdopadne video to je haluzne Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 jestli uz to nekdo postoval tak sory ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Song for the ladies xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 http://youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 http://youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc&feature=related už to tu nÄkde bylo ale za připomenutí to každopádnÄ stojí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Kralik strikes back Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 jezko kawaiipersonality disorder test edit: pridavam moj nie je to ziadna slava ale aspon zistite co vam je Disorder | RatingParanoid: LowSchizoid: LowSchizotypal: ModerateAntisocial: LowBorderline: LowHistrionic: ModerateNarcissistic: Very HighAvoidant: LowDependent: LowObsessive-Compulsive: Low Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 jezko kawaiipersonality disorder test ten presonality test... po dlouhe dobe nerozumim AJ slovickum (sem si myslel ze aj uz davam AJ ) a k tem daft punkum.. to je jedno, ja sem si jen tak holt rejpnul, sorry abych nebyl OT - http://img225.imageshack.us/my.php?image=holybiblems2.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Oh slamDisorder | RatingParanoid: LowSchizoid: HighSchizotypal: ModerateAntisocial: ModerateBorderline: LowHistrionic: LowNarcissistic: LowAvoidant: ModerateDependent: LowObsessive-Compulsive: ModerateSe mi ulevilo, že po "high" existuje jeÄtÄ "very high" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 D: Dobrý den, váš řidičský průkaz!R: To nemám, pač mi ho před chvílí sebrali, když mě chytili vožralýho..D: Tak techničák...R: To nemám, to auto je kradený...D: To je kradený auto?!R: Jo, ale moment, kouknu se do kaslíku, myslím že jsem tam něco takového viděl, když jsem tam házel tu pistoli ...D: Jakou pistoli?R: No, jak jsem s ni zastřelil toho řidiče, co mu patřilo to auto, jeho mrtvolu jsem strčil tady do kufru ...Tak doprávak hned zavolá zásahovku, ta přijede, vyskáče, obklíčí auto a její šéf jde k řidiči a povídá:S: Řidičák!R: Tady prosím...S: Techničák!R: Tady...S: Můžu kouknout do přihrádky?R: Jasně... (samozřejmě žádná pistole)S: A do kufru?R: Jasně... (samozřejmě žádná mrtvola)S: Tak teď jsem trochu zmatený, tady kolega mne zavolal, že jedete vožralej, íşplně bez papírů, v kradeným autě, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru ...R: To snad ne...a vsadím se, že bude ještě tvrdit, že jsem jel po městě příliš rychle... Na leteckém dnu piloti předvádějí, co umí a jako vždy je vylosován jeden civilista, který si může vyzkoušet, jaké to je proletět se s akrobatickým pilotem. Onen šťastlivec nastoupí do stíhačky a je patřičně arogantní, tak si pilot řekne, že mu teda ukáže ... Start a hned první figura, letoun se vrátí do normální polohy a pilot se ptá chlápka: "Tak co - jak je?" Chlápek s ledovým klidem: "Sem to čekal." Tak pilot mírně naštvaný udělá mnohem složitější cvik a opět se ptá: "A co teď, jak se cítíte?" "To sem taky čekal," zní pilotovi ve sluchátkách. Ten už vytočenej íşplně na maximum obrátí letadlo vzhůru nohama a tak podletí most. Po návratu do normální polohy se zase ptá a chlápek přizná: "No, tak tohle jsem fakt nečekal." Pilot je spokojený a ukončí let. Když vystupují z letadla, povídá pilot tomu chlápkovi: "Teda řeknu vám, takovýho tvrďase - civilistu - jsem ještě nepotkal." Chlápek se zamyslí a pak mu odpoví: "No, po pravdě, při tom prvním cviku jsem se pochcal - což jsem čekal, při druhém, jsem se posral - a to jsem taky čekal, ale při tom třetím, kdy mi to všechno nateklo do helmy - to mě opravdu překvapilo." Nezkušený rozhodčí na soutěži ve vaření chilliPoznámky nezkušeného rozhodčího jménem Frank z východního pobřeží: "Nedávno jsem byl poctěn pozváním k rozhodcování na soutěži ve vaření chilli. Jeden z rozhodčích totiž onemocněl a já se zrovna ptal jednoho z rozhodčích, kde najdu stánek s pivem. Zbývající dva rozhodčí (rodilí Texasané) mě ujistili, že to chilli není tak ostré jak se říká, a kromě toho mezi ochutnávkami se splachuje pivem, které dostanu v neomezeném množství zdarma. Takže jsem nabídku přijal."Následují opisy bodovacích lístků:#1: Mikovo příšerná šílená pálivá strašná obluda:Sudí 1: Moc rajčat. Příjemně rychlý nástup.Sudí 2: Jemná, osvěžující chuť rajčat. Nijak výrazně ostré.FRANK: Kurvafix, co je to za svinstvo? Slouplo by to barvu ze silnice! Plameny uhasilo až druhé pivo. Doufám, že tohle bylo to nejhorší co mě mohlo potkat; tihle Texasani jsou fakt cvoci.#2: Arturův Plameňák:Sudí 1: Krásná kouřová vůně, jemná příchuť vepřového. Slaboučký nahořklý ocásek.Sudí 2: Skvělá chuť domácí grilovací omáčky; abych to bral vážně by tam ale muselo být daleko více pepře.FRANK: Chraňte před dětmi! Fakt nevim co bych měl kromě bolesti cejtit. Musel jsem odhánět lidi co mi chtěli poskytnout masáž srdce aby radši běželi pro pivo. Když viděli muj xicht, hned narazili další sud.#3: Fredův Požár ve stáji:Sudí 1: Perfektní požárnické chili! Perfektně ostré, možná by to chtělo fazole.Sudí 2: Chili bez fazolí, mírná, příjemná příchuť mořské soli, virtuózní práce s pepřem.FRANK: Volejte protichemickou jednotku, někdo tu vyklopil cisternu jadernýho odpadu! Nosní sliznice mě pálí jako bych šňupal kyselinu sírovou. Všichni už znají postup: pivo mi podávají řetězem abych neuhořel. Barmanka mě praštila do zad abych se neudusil; páteř mám teď před sebou na stole. Ze všeho toho piva už jsem taky pěkně na sračky.#4: Bubbova černá magie:Sudí 1: Omáčka s černými fazolemi, prakticky žádné koření. Fakt slabota.Sudí 2: Černé fazole s mírně nakyslou příchutí. Dalo by se to možná použít jako omáčka k dušené rybě, ale chili to rozhodně není.FRANK: Cítil jsem že mám něco na jazyku, ale žádnou chuť; je možné aby chuťové pohárky na jazyku íşplně odumřely? Sally, barmanka, stála připravená za mnou s tácem tupláků; tahle 150tikilová machna začíná vypadat docela žhavě, skoro jako ten toxickej odpad co tu musim žrát. Že by chilli bylo afrodiziakum?#5: Lindin odstraňovač rtěnky a rtů:Sudí 1: Silné, masité chili. Čerstvě umletý cayenský pepř, velmi ostré, bleskový nástup. Velice působivé.Sudí 2: Chili se sekaným hovězím masem, představoval bych si trochu více rajčat. Cayenský pepř je skvělý nápad.FRANK: Zvoní mi v uších, pot ze mě leje, a nemůžu zaostřit oči. Uprdnul jsem si a několik lidí za mnou museli odvézt na ARO. Soutěžící se urazila, když jsem utrousil že mi ta její leptací pasta zřejmě způsobila trvalý poškození mozku. Sally mi musela zastavit krvácení z jazyka proudem piva z pípy přímo na jazyk. Asi mi upadnou rty a vypadají zuby. A nejvíc mě sere, že oba zdejší rozhodčí mají pořád kecy, abych přestal křičet... Nejradši bych ty vidláky nakopal do prdele.#6: Veřina Velmi Vegetariánská Variace:Sudí 1: Řídká, ale velmi chutná vegetariánská omáčička. Perfektně vyvážený poměr koření a pepře.Sudí 2% edit: Oh slamSe mi ulevilo, že po "high" existuje ještě "very high" Disorder Rating Paranoid: High Schizoid: Moderate Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: Higha co mam rikat ja? >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Drsne Tote http://youtube.com/watch?v=oRjOy5lps_0 to tu snad nebyloedit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Britvuv test.. http://img164.imageshack.us/img164/4261/xdrz0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocman Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ja se nemam cim chvalit Personality Disorder Test Results:Paranoid: Very High Schizoid: High Schizotypal: Very High Antisocial: High Borderline: Moderate Histrionic: Moderate Narcissistic: Very High Avoidant: Very High Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: High Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.