Coud Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 No musím uznat, že je supr, že se na Rebornu sem tam dají nový vÄci. Jen jsem je jeÄtÄ nevidÄl, tak nevím, jestli je huntit, protože já hlavnÄ huntím podle toho, jak to vypadá, tak jestli by to Älo, tak sem hodit screeny tÄch Äapek? /ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Doufam ze na ten lotus si kenny vymyslel extra zakernej quest , protoze ten je podle me uber Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 Doufam ze na ten lotus si kenny vymyslel extra zakernej quest , protoze ten je podle me uber 22421[/snapback] Kdepak.. nejtezsi a nejdelsi je vzdy ten prvni. Ostatni jsou bud stredne tezke nebo lehci. To neplati o surovinach /heh Jinak kdyz je u nejakyho questu potreba mit urcity skill nebo vysi statu, tak je to potreba jen pro vyrobu te cepky, ne pro noseni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 5 mdef je v popiscich i v databazi serveru... 22413[/snapback]Keny ale +5 INT davat bude?Ta lotus capka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 No musím uznat, že je supr, že se na Rebornu sem tam dají nový vÄci. Jen jsem je jeÄtÄ nevidÄl, tak nevím, jestli je huntit, protože já hlavnÄ huntím podle toho, jak to vypadá, tak jestli by to Älo, tak sem hodit screeny tÄch Äapek? /ho22416[/snapback] Nj to je fakt když chci headgear tak se ohlížím na:1. Co to přidává2. Jak vypadá3. Jak je dotupnýtak jestli by to Älo vždycky k tÄm popisům hoÄ screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Nj to je fakt když chci headgear tak se ohlížím na:1. Co to přidává2. Jak vypadá3. Jak je dotupnýtak jestli by to Älo vždycky k tÄm popisům hoÄ screen 22435[/snapback] Sheep HatAngeling HatSunflower HairpinPumpkin-Head Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Lotus: Dava dex+1, int+5 a mdef+5.Capka Lotus by mela davat jenom +1 INT a ne +5 jako to je v popisu 22412[/snapback]{ bonus bDex,1; bonus bInt,1; bonus bMdef,5; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 No jediny co muzu rict k novejm capkam je, ze vcera jedna slecna asi 6hodin premyslela nad tim co ma rict nejaky kocce v questu na sheep hat a parkrat dostala i mute. Pokouseli jsme se ji na main chatu poradit a vysledek je: Mnoukani na ni neplati , ani stekani, zkouseli jsme to cesky francouzsky i nemecky a anglicky Snadse ji to uz podarilo a vam tato rada pomohla Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 Juj omlouvam se. Lotus dava jen INT+1.. Preklep Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 dneska sem ztravil 2,5h hledanim kocku na ten magic eye a tedka abych jeste dalsich nekolik hodin premyslel nad tim co ji rict jeste k tomu neni zadna napoveda jen ze kocka je opustena a hladova tak si predstavte kolik moznosti vet je na tohle tema ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Ta koÄka je extrémnÄ zlý stvoření, ale možná je nÄkde NPC, co vám poradí (tipuju). Myslím, že mi nÄkdo říkal, že mu nějaká NPC radila, co říct mluvícím kamenům v Payonu. A mimochodem quest na ty Mage Eyes je taky tak trochu "objemnÄjÄí" po stránce surovin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 možná je nÄkde NPC, co vám poradí (tipuju)22467[/snapback] Pokial viem tak nie je :-) Ja som si aspon uzil srandy pri hadani co povedat cicuske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 No to já taky Pak jsem do ní chvili mlel spousty a spousty řeÄí, hláÄek, povelů atp. a stejnÄ se nic nestalo PříÄtÄ jí skusim podmáznout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Sheep HatAngeling HatSunflower HairpinPumpkin-Head22439[/snapback]Dík moc za obr. tÄc nových headgearů. KaždopádnÄ nechápu, jak jsi to v té databási naÄel, protože já to mezi quest předmÄty nenaÄel Co už A Items a select mi nějak nefunguje Jinak, když jsem si pak zkouÄel ty čísla přdmÄtů +- tÄm co si sem dal, tak jsem tam obÄvil nÄkterý mooc pÄkný helmičky Tak snad se tu postupem Äasu obÄví i dalÄí nový questiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptor Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Je to sice pekne,ze su pridane nove questy na helmy a haty,ale su zasa dostupne pre hracov,ktory maju 3-4 vyexpene rozne postavicky na vysokych leveloch.My sluzobne mladsi,alebo ti ktory maju postavicku jednu pripadne dve mozeme zas len ronit slzicky ,napr aj ta crescent helm-80base str . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Je to sice pekne,ze su pridane nove questy na helmy a haty,ale su zasa dostupne pre hracov,ktory maju 3-4 vyexpene rozne postavicky na vysokych leveloch.My sluzobne mladsi,alebo ti ktory maju postavicku jednu pripadne dve mozeme zas len ronit slzicky ,napr aj ta crescent helm-80base str .22511[/snapback]A co se ti na tom zdá divný? Je to celkem logický, že když jsi nÄkde novej, tak hned nemáÄ vÄechno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 A co se ti na tom zdá divný? Je to celkem logický, že když jsi nÄkde novej, tak hned nemáÄ vÄechno22525[/snapback] jo , ale napriklad 70 luck nemaji nektery ani s 5 postavama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Jako by byl problém domluvit se s nÄkým, kdo požadovaný staty má VÄak on se nÄkdo najde, kdo pomůže, ne?Edit: Můžete sem nÄkdo napsat, co je to za questy? Abych tak odhadem věděl, jestli pro mÄ má vůbec cenu to zkouÄet Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 nekdo uz delal na ten +2 agi +5critikal? co nan treba aspon? ci se oplati udelat narychlo neco co ma jen cisty luck mnoho lidi se tu asi se +70base nepohybuje. mozna naky forgery. ak nekdo ma at se za poplatek popripade ozve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 nekdo uz delal na ten +2 agi +5critikal? co nan treba aspon? ci se oplati udelat narychlo neco co ma jen cisty luck mnoho lidi se tu asi se +70base nepohybuje. mozna naky forgery. ak nekdo ma at se za poplatek popripade ozve.22537[/snapback] Moje Constance ma moc luk tak si napis klidne ti to udelam aj zadara /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 maly update..vic dneska nestihnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviane Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Tak jsem udelala Sunflower Hairpin ai opravte si:dava AGI +2, to jo,aleCrit rate = +5%tedy procent - coz je podstatnej rozdil /gawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Tak jsem udelala Sunflower Hairpin ai opravte si:dava AGI +2, to jo,aleCrit rate = +5%tedy procent - coz je podstatnej rozdil /gawi22739[/snapback]coze ... ?crit byl vzdy uvaden v % tzn 5% vzdy u critu bylobase crit% + 5%= crit% a ne base crit * 1,05 takze je to spravne myslim. /gawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 A deme hledat dalsi cepici Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviane Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 coze ... ?crit byl vzdy uvaden v % tzn 5% vzdy u critu bylobase crit% + 5%= crit% a ne base crit * 1,05 takze je to spravne myslim. /gawi22747[/snapback] tak jinak:pokud mas Critical 20 a nasadis si Sunflower Hairpin, budes mit Critical 21 a ne 25, jak asi mnozi predpokladalimam na mysli polozku Critikal se Statusovem okne- Agi skutecne prida +2, ale ne u BS, kterej ma Agi 1+1 - tam mi pridala jen +2Flee a+1 def...zkousela jsem jeste Priestku a sinku a tam se AGi zvedne i "pisemne" )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.