Leontinka Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 presi: Kuli stalku ne, kdyz jede na assasina:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 mohl bych se zeptat? Vy jste u sina nekdy pouzivali skilly s poisonem? hiding alespon pouzije Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Jediné na co assassin využije envenom je detoxify když náhodou chytne PoisonJediná dalÄí výhoda - nemissuje je využitelná možná tak na nějaké mini MOBy stylu Anophelese... pro presiho:na charech co maj malo HP a poison trva dlouho se nesmeju - brecim Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Jediné na co assassin využije envenom je detoxify když náhodou chytne PoisonJediná dalÄí výhoda - nemissuje je využitelná možná tak na nějaké mini MOBy stylu Anophelese...když chytneÄ ve hře poison ta kse stejnÄ vtčinou zasmÄjeÄ nad tím, že je vÄechno fialové a moc to neřeÄíÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 S poison neregeníÄ HP, a co je horÄí, ani SP, takže ten detox bych radči použil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 S poison neregeníÄ HP, a co je horÄí, ani SP, takže ten detox bych radči použil ono tech mobu co hazi poison zase tolik neni, takze vetsinou beztak nemam detox ani v bm si radsi sednu a pockam az skonci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Jediné na co assassin využije envenom je detoxify když náhodou chytne PoisonJediná dalÄí výhoda - nemissuje je využitelná možná tak na nějaké mini MOBy stylu Anophelese...To, že nemissuje je docela podstatná výhoda. V pvp je s průmÄrným expícím buildem docela problém trefit ostatní thief případnÄ archer classy a proto není nic jednoduÄÄího než nahodit nějakou zbrař s veselým statusem (osobnÄ jsem si oblíbil sword/mailbreaker) a pÄknÄ je emvenomovat. Detox: sice mám ale nevyužívám, GP jsou univerzálnÄjÄí a proÄ si potom zabírat místo v BM jeÄtÄ jednoíşÄelovým detoxem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 To, že nemissuje je docela podstatná výhoda. V pvp je s průmÄrným expícím buildem docela problém trefit ostatní thief případnÄ archer classy a proto není nic jednoduÄÄího než nahodit nějakou zbrař s veselým statusem (osobnÄ jsem si oblíbil sword/mailbreaker) a pÄknÄ je emvenomovat. Detox: sice mám ale nevyužívám, GP jsou univerzálnÄjÄí a proÄ si potom zabírat místo v BM jeÄtÄ jednoíşÄelovým detoxem.Nechci moc rejpat, ale pokud si stezujes na hit, nemas lepsi si dat do kataru mummy karty? (Levnejsi moznost je seal c.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 To, že nemissuje je docela podstatná výhoda. V pvp je s průmÄrným expícím buildem docela problém trefit ostatní thief případnÄ archer classy a proto není nic jednoduÄÄího než nahodit nějakou zbrař s veselým statusem (osobnÄ jsem si oblíbil sword/mailbreaker) a pÄknÄ je emvenomovat.Ano, nemissovani je vyhoda ale:na vesele staty ti staci i 3kovy envenomthief classy ti envenomovani do 3 uderu vesele hidnoua archer classy te driv zastreli nez bys je envenomem zabil Envenom vyjma sinXu je opravdu jen prekvizita detoxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Asi chodíme každý do jiného pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Ano, nemissovani je vyhoda ale:na vesele staty ti staci i 3kovy envenomthief classy ti envenomovani do 3 uderu vesele hidnoua archer classy te driv zastreli nez bys je envenomem zabil Envenom vyjma sinXu je opravdu jen prekvizita detoxu amen. snad jen s tim ze i detox ma omezene pouziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Jednoznacne jed steal na 10. - viz tabulka pravdepodobnosti ukradeni na wiki nebo nejakym tom steal kalkulatoru, karty sice uz na rebornu krast nejdou ale rozhodne budes casteji pouzivat steal nez namaxovanej envenom a cloveka tak nejak zahreje u srdce kdyz slohne infiltrator. Hlavni smysl envenomu je nasazovani statusu ze statusovych kudel skilem - tzn nemisujicim utokem.Ovsem je otazkou jestli neni lehci to nasazovat grimem (samozrejmen ze s katarem mas max 4 karty na status a kudlama mas 8 karet tzn 2x vetsi sanci na status ) ... Cech vrahu o prestupovani z 43 jobu rika zhruba toto:Ten kdo nevytahne tak snadno expitelnou postavou jakou thief z 50 jobu - necht je nazyvan lumou a jeho trestem budiz absence darku pri prestupu na assasina a vseobecny posmech starsich asasinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkFast Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 caute, zacal som na reborne po nejakom case znova hrat a to thiefa smerujuceho na critical assasina. momentalne som job level 44 a rozmyslam o prestupe, stat build vyzera takto:str 50+4agi 50+5vit 10+2int 1+1dex 22+3luk 28+4 skilly:envenom 10DA 10ID 10steal 10detox 1hide 2 (kvoli cloakingu) mozte mi to niekto okomentovat co je zle a co je dobre? budem velice rad ked mi nekto pomoze, nerad by som to pokazil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 caute, zacal som na reborne po nejakom case znova hrat a to thiefa smerujuceho na critical assasina. momentalne som job level 44 a rozmyslam o prestupe, stat build vyzera takto:str 50+4agi 50+5vit 10+2int 1+1dex 22+3luk 28+4 skilly:envenom 10DA 10ID 10steal 10detox 1hide 2 (kvoli cloakingu) mozte mi to niekto okomentovat co je zle a co je dobre? budem velice rad ked mi nekto pomoze, nerad by som to pokazil Jsi až z 50. jobu aby ten Hide aspoř nějak vypadal, crit sin v dobÄ Vanberka je ponÄkud zvláÄtní, spíÄ jeÄ víc STR, DEX aspoř 42, a přidat AGI, předpokládám že na GW se nepohrneÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkFast Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Jsi až z 50. jobu aby ten Hide aspoř nějak vypadal, crit sin v dobÄ Vanberka je ponÄkud zvláÄtní, spíÄ jeÄ víc STR, DEX aspoř 42, a přidat AGI, předpokládám že na GW se nepohrneÄ ten build bol mysleny skor na PvM, s tym ze sanca na critical bude s vecmi tak vysoka ze dex sa mi neoplati zvysovat lebo neskor nebude mat moc vyznam, ale rad si necham poradit... ma ten hide na vyssom leveli nejake vacsie vyuzitie v PvM? snazim sa nejak dodrzat tento build, na par vynimiek - nechcel som ist taky vysoky str ale viac agi kvoli flee, a pod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frutti Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Dnes je vic moderni grim sin (zadna luck), ale takovej je urcite dobrej na high def monstra a pri hunteni s nim bude urcite vetsi sranda. Jinak ja mel hide taky na 2 a v pvm ti to v klidu staci. Jeste k tomu pomeru str a agi zalezi na tom jestli chces tahat priesta, pak bych se nebal jet vysokou str, ale jestli chces solovat tak bych taky urcite volil radsi vic agi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkFast Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Dnes je vic moderni grim sin (zadna luck), ale takovej je urcite dobrej na high def monstra a pri hunteni s nim bude urcite vetsi sranda. Jinak ja mel hide taky na 2 a v pvm ti to v klidu staci. Jeste k tomu pomeru str a agi zalezi na tom jestli chces tahat priesta, pak bych se nebal jet vysokou str, ale jestli chces solovat tak bych taky urcite volil radsi vic agi. uz mi chyba len nejakych 20% takze dam hide na 3 a spravim prestup, tie staty si este necham prejst hlavou, dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 uz mi chyba len nejakych 20% takze dam hide na 3 a spravim prestup, tie staty si este necham prejst hlavou, dik BudeÄ li mít solidní aspd a trefíÄ vÄtčinu MOBů, staÄí Äepice s Vanberkem a crit poleze i kdyby nechtÄl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkFast Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 co si myslite o investovani par bodov do int? uvazoujem ju dat tak na 10, kolko SP mi to da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Par bodiku urcite Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 co si myslite o investovani par bodov do int? uvazoujem ju dat tak na 10, kolko SP mi to da? nemyslim si ze by to byl dobrej napad Na sp jsou tu boty - vidarky, nebo boty ze sohee na regen, nebo brnko s roda frogem, nebo pet na magnificat a uplne nejlip 2x moonlihght dager => se solidni asp mas ful sp do 50s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.