Jump to content
Reborn fórum

Lovci pokladu

Mitheress

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 173
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

QUOTE(KILLER BEAN @ 4.6 2006, 11:03) post_snapback.gif

na prvych 10% bolo NPC od 10% si musis huntit mapy a pridavat po 0.1% :) pozri si prve miesta v rebricku kolko ich minimalne museli vyhuntit....

taky mensi navrh co keby sa z map pokladov pri vylusteni dalo naucit to 0.1% na 100%?z treningovej by stale mohla byt stale ta nejaka percentualna sanca.normalna mapa ma predsa mensi drop a este treba na to nejake suroviny :)

taky jsem o tom uz premyslel ;) uvidime uvidime :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

jakpak to vypada? bude tedy 100% sance? ;)

Skywalker said:

QUOTE(KILLER BEAN @ 4.6 2006, 11:03) post_snapback.gif

na prvych 10% bolo NPC od 10% si musis huntit mapy a pridavat po 0.1% ;) pozri si prve miesta v rebricku kolko ich minimalne museli vyhuntit....

taky mensi navrh co keby sa z map pokladov pri vylusteni dalo naucit to 0.1% na 100%?z treningovej by stale mohla byt stale ta nejaka percentualna sanca.normalna mapa ma predsa mensi drop a este treba na to nejake suroviny :)

taky jsem o tom uz premyslel :) uvidime uvidime ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

jakpak to vypada? bude tedy 100% sance? :)

nebude system je jiz zabehnuty a nevidim duvod ho menit... pokud nekdo chce byt grandmaster cartographer tak musi poradne trenovat ;)

• 1 month later...

Da se to poznat popisem te mapy, kazdy lvl ma jiny.. ja to mam napsany na papire :-)

1. lvl Kus potrhaneho papiru -> stara

2. lvl Kus zazloutleho papiru -> starsi

3. lvl Velmi stary kus pergamenu -> archaicka

4. lvl Velmi dobre zachovany kus -> Starobyla

5. lvl Velmi stary kus pergamenu vyobrazujici -> Anticka

Podle toho se uz da snadno orientovat ;-)

R-e-n said:

Da se to poznat popisem te mapy, kazdy lvl ma jiny.. ja to mam napsany na papire :-)

1. lvl Kus potrhaneho papiru -> stara

2. lvl Kus zazloutleho papiru -> starsi

3. lvl Velmi stary kus pergamenu -> archaicka

4. lvl Velmi dobre zachovany kus -> Starobyla

5. lvl Velmi stary kus pergamenu vyobrazujici -> Anticka

Podle toho se uz da snadno orientovat ;-)

nice nekdo si prece jen vsiml :]

• 1 month later...

Mno na tech pokladech se mi mirne nelibi jedna vec. Jdeme na mapy, konkretne lvl 4. Krome spousty mobu vybehne i Misstreska. S jeji nynejsi naturou stylu - vidim kohokoliv a portuju - se v podstate skoro neda zabit. Myslim ze v mentalite strazcu pokladu by mela byt ochrana pokladu. To ze strazce ihned odportuje s cimz vesele pokracuje po mape je celkem frustrujici. Ptam se tedy, jestli by slo odstranit z map tyhle silene portujici zmetky.

Prece jenom kdyz jde clovek na poklad tak pocita s tuhym bojem a naslednou odmenou. A ne s silenym pronasledovanim ktery je nakonec stejne bezucelny.

Meldon said:

Mno na tech pokladech se mi mirne nelibi jedna vec. Jdeme na mapy, konkretne lvl 4. Krome spousty mobu vybehne i Misstreska. S jeji nynejsi naturou stylu - vidim kohokoliv a portuju - se v podstate skoro neda zabit. Myslim ze v mentalite strazcu pokladu by mela byt ochrana pokladu. To ze strazce ihned odportuje s cimz vesele pokracuje po mape je celkem frustrujici. Ptam se tedy, jestli by slo odstranit z map tyhle silene portujici zmetky.

Prece jenom kdyz jde clovek na poklad tak pocita s tuhym bojem a naslednou odmenou. A ne s silenym pronasledovanim ktery je nakonec stejne bezucelny.

dnes zadny dostupny mob neni dost tuhy pro skupinu lidi myslim ze mapy maji dost dobry drop a mentalita ochrancu je ochranit poklad za kazdou cenu a to i treba utekem :) Asi zvednu sanci a pocty mistek v pokladu :)

• 3 months later...

Myslel jsem si, že mapy lvl 1 může kopat kdokoliv, že by je měl být schopen vykopat jeden člověk. Včera jsem strávil hodně času nahánění­m creamy, antonia a ghostringa.

Creamy a antonio ještě jde, ale ten ghostring je teda vážně opruz, když kolem 25k HP začne portovat jako ší­lený. Nešlo by ho třeba ze strážců pokladu vyškrtnout? (měl jsem 79 map a z toho se objevil ghostring 5x)

Musí­m souhlasit s tí­m, že ghostring je pro mapy lvl 1 zbyteÄnÄ moc silnej. Kopat poklady z tÄhle map chodí­m sám, a když na mÄ vybafne ghostring tak nemám Äanci ho udolat, jeÄtÄ je na mÄ moc silnej. :)

NicménÄ ty odmÄny za to stojej, takže kopání­ pokladu kvůli ghostringovi rozhodnÄ nevzdám. Lovu zdar vÄem lovcům pokladů :)

Creamy a antonio jeÄtÄ jde, ale ten ghostring je teda vážnÄ opruz, když kolem 25k HP zaÄne portovat jako Äí­lený. NeÄlo by ho třeba ze strážců pokladu vyÄkrtnout? (mÄl jsem 79 map a z toho se objevil ghostring 5x)

z toho si nic nedelej, me z 18 map vylezl 4 :)

a pak jsem musel rychle hledat kamarady, kteri mi ho pomuzou sundat :)

Mitheress' post='45319' date='1.5 2007, 21:03'] A nechcete, aby mobove se zabili sami hned po objeveni?

hmmm, to neni spatnej napad :)

nn, ja si je radeji pozabijim sam :)

Myslim, ze utek je nejlepsi zbran jak si zachranit krk :)

kdo utece, vyhraje :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...