Koca Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Myslim, ze dobre reseni na to by bylo po kazdych GW si delat jen ty nejdulezitejsi sestrihy a video udelat treba jen jednou za tyden...nebo az se nasbira dostatek "akcniho" materialu...videa po kazdych gw nejsou vubec vzacna...navic stale od stejnych lidi, stejna akce, stejnej styl hry... Jahyho videa jsou skvely, ale vcelku kazdy stejny...magnet sem tam, wall of fog a do toho SW...dispell vsude kolem sebe... Nechci rikat ze to je neco spatnyho, ale taky je to na kazdym videu stejny. Nejlepsi by byl nezavislej kameraman, cili GM pobihajici mezi hraci, ale chci videt toho, kdo se toho ujme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 GM nikdy nemuze udelat dobre video ... nevime o akcich tak presne jak vy ... a nahodne skacem kdyz uz se chceme podivat na nektere z vasich akci ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Pekny Na konci lentilka schovanej, cool A taky jak rodix psal "\koca asure"... k tomu jen dodam, ze jsem to taky pekne vymnouk. Nejdriv jsem tam vlez s ghostem, tak jsem zmrznul. Pak jsem oblik marca, no a nez jsem tam konecne hodil ED, tak uz jsem tam stal jak tvrdy Y A taky jsem tam parkrat mel na male, Gemini urcite vi, jak me pred tretim warpem skoro zabil...jsem zmrznul, ale nez stih Gemini hodit asuru, tak me nasi zachranili...v posledni chvili Jinak bych z dnesnich GW asi nevyvaz s cistym stitem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 GM nikdy nemuze udelat dobre video ... nevime o akcich tak presne jak vy ... a nahodne skacem kdyz uz se chceme podivat na nektere z vasich akci .....Kdyby byl informovanej, slo by to..sledovat napr. dobyjeni jednoho hradu...vetsinou pokud nekdo neprobehne, tak je nejvic akce tam kde je nejvic lidi, aneb na rozhrani magnetu utocniku a pasti obrancu. Ale je pravda, ze dobre umistenej hrac (na spici utoku nebo obrany) toho zachyti spoustu, bud to co dela on, nebo okolni deni a divak se muze "vzit do jeho role", coz u "pozorovatele" nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ha konecne nejsem ten nejzlejsi a nejnenavidenejsi clovek na rebornu,diky Eo ze jsi se vratil Jinak abych dodal ja chvalil i baalbeho i perseho videa a to ze fandim Kocovi tak je snad jasny proc asi,ale tahat do toho nenavist ktera panuje mezi guildama a odsuzovat jeho videa mi prijde trochu marny,ja jsem rad za kazdy video,bavi me na to koukat a na Kocovych je videt ze se s tim trochu mazli,takze Kocoure delej dal mega uber skvely monstrozni genialni spickovy fantasticky libovy videa dal BTW: mozna by jsi tam mel Koco zaradit i nejakou hudbu od Tomase Savky ci Luneticku aby si hosi trochu zablbli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ještě bych potřeboval poradit s jednou věcí: Nějakej prográmek nebo tool na zachytávání čehokoli, co projde zvukovkou - jako že bych si pustil winamp nebo třeba i video z youtube, v sound manageru (k AC'97) nastavil nějaký efekty, ekvalizátor atd a celý to zachytil do souboru na disku tak, jak to slyším z repráků. edit: Něco jako starej MM jukebox ještě před tím, než ho zmršili těma komerčníma blbostma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Mno a z těch zvětšenejch zpomalenejch záběrů v Caesarově videu mi je tak akorát na blití (radost ze smrti Sepory se tomu bohužel nevyrovná ). Nech se vysetrit, pokud se ti chce zvracet budes mit zrejme nejaky vredy. Jinak az bude prilezitost, tak si te tam vychutnam, natocim to a pak udelam mega zoomovaci zvratky plivajiciho paladina, co leha pod mocnym AD. /kis /kis Jinak, kdyby se baalovi, jahymu chtelo, tak by mohli natacet gw a pak by to jeden sestrihal z obou dvou. Takovej malej filmecek Ale to chce aby byli na koleji a mohli si tech par GB nejak rozumne nahrat. Jinak delat tydenni sestrihy by bylo urcite lepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 ...Videl jsem jedno Kocovo video. Libilo se mi tak jsem ho pochvalil. V cem je problem? Vidis v tom utok proti vasi guilde nebo co? Netusil jsem ze jsi az tak paranoidni... Edit: Jen aktivni hrac muze hodnotit video Eo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Jinak az ted jsem narazil na a musim smeknout. Nejak mi to o tech svatcich uteklo To je opravdu moc hezka prace./no1 Moc pěkný video, btw to je Keldorn junior? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Sice je to mocny offtopic, ale aj mne sa zdaju kocove videa vcelku nudne. Prilis dlhe video, malo akcie, hudba nijak nepomaha. Je to samozrjeme tym, ze mam s cim porovnavat a Koca je vo Video biznise pomerny novacik oproti ostatnym tunajsim reziserom. Toz konstruktivna kritika. Ale navrhoval by som tuto diskusiu presunut do topicu o GW Videach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 ori, ty mas alespon konstruktivni kritiku oproti gellovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 jj, konecne nekdo a za to dekuju, budu se to snazit do budoucna zlepsit....vice akce, vic sestrihat Ale na hudbu si vyhrazuju pravo veta, do toho mi nikdo kecat nebude. Nelibi? ztlumte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ja sem osobne vdecnej za kazdy video z GW...ani me moc nezalezi na kvalite a uz vubec ne na hudbe...je pochopitelny ,ze video od kameramana co je primo v stredu deni je akcnejsi...proste sou chary ,ktery maj pro natoceni akcnejsiho videa lepsi predpoklady...i kdyz video za wizze by me asi moc nebavilo:))Asi je to o pristupu ke hre..tzn me vyhovuji nejvic Baalovi videa ,protoze je to vetsinou solo akce(komplexnost dodava to ,ze hraje dual a je tam videt i celkovy postup v hradu).Ja bych rad nekdy natocil video ale...1.neumim v tom pracovat:)) 2.hraju s vypnutejma efektama 3.nejsem takovej skiller ,aby se dalo na co koukat 4.je to solo akce 5.odhalil bych jakej sem sycak a vic byste me zabijeli:))))Takze tocteee..protoze aspon vidime jak to vypada z pozice nekoho jinyho....v jiny hre:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 Pomaly sa mi renderuje video, tak by som chcel poprosit o radu, kam ho potom hodit Rapidshare nemusim(maly priestor/furt sa caka),megaupload podobne(reserved sloty pre SK,blbne),filefront tiez nie je nic moc... Ak mate dobre skusenosti s nejakym free miestom, dajte prosim vediet,dik nejlepší asi bude když dáš na irc vědět k3dT a on ti dá instrukce kam a jak to máš nahrát ale když něco dávám na net tak only přes www.filefactory.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Moc pÄkný video, btw to je Keldorn junior? Jo, senior byl za cruse sacri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Hm...nemal som cez den cas uploadovat,takze trochu neskoro ale predsa...http://www.filefactory.com/file/59cad2/ 138MB, takmer 20 minut.Moj prvy pokus EDIT:To samy,jen na mnohem lepsim miste Mockrat dik jahymu ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...-2-07_Busva.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 GW pondÄlí 12.2.ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh..._2007_02_12.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Hm...nemal som cez den cas uploadovat,takze trochu neskoro ale predsa...http://www.filefactory.com/file/59cad2/ 138MB, takmer 20 minut.Moj prvy pokus Sorry, we have encountered an error. Details are below: This download would take you to a total downloaded amount of 1,330 MB, which is over your allowed limit of 1,000 MB - to mam jako uz smulu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Perse ze se nestydis hiddovat asuru,pockej jak ti Eo za to vynada az to uvidi (teda mozna neuvidi protoze ho to nebavi sledovat) Busvo obdivuju tvuj uhel pohledu kamery Jinak zas a o5 diky za videa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 jenom pár dotazů na busvu... ten health conv máš lvl 1 nebo tak nějak? a magnetic 4 ? jenom nám tu bylo divný že konvertuješ jak divej a sp nikde jinak celkem good video jo a v jakym rozlišení a na jakym monitoru hraješ? to je širokoíşhlej nouťas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 jenom pár dotazů na busvu... ten health conv máš lvl 1 nebo tak nějak? a magnetic 4 ? jenom nám tu bylo divný že konvertuješ jak divej a sp nikde jinak celkem good video jo a v jakym rozlišení a na jakym monitoru hraješ? to je širokoíşhlej nouťas ? Health conversion je jenom 2...ono ten clovek, co delal tu postavu chtel co nejdriv dokoncit spider web,ale bodiky vyjdou i na convert na 5,pokud to jeste nekdo bude expit Magnet je 3, to je vidno i na videu A hraju 1280x800,sirokouhlej notas presne jak rikas Jen me stve,ze sem dosel tesne po zacatku gw,a koukal ze mi dosli grepy,tak sem musel vzit ruzne ovoce a nedal sem si ho do bm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 tak to ovoce v invu tu jeden člověk vedle mÄ zmiřoval no já sem si práwÄ nebyl jistej u toho magneticu ale to čirokoíşhlý vypadá zajímavÄ.. já mám 17" monitor a 1280*1024 a hraju v oknÄ 1024*768 a musim uznat že na to tvoje se kouká líp ... okorát u mÄ si neumim představit čirokoíşhlej obraz asi si poÄkám na new momnitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
M5c4b Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Mooooc pekný videa Äkoda že tam neni konec v Payonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Tak, jen takovy malicky video pro pobaveni ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...207(sepora).avi je to 4fun, tak bez komentaru prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 bez komentaru prosim A jako proc ? Takovy super mega uber dobry video si zaslouzi komentar Dle meho laickeho usudku,minimalne sance ziskat 5-7 oscaru(zvuk,rezie,hlavni role,efekty,scenar,triky) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.