Jump to content
Reborn fórum

videa z GW

Dasn9k

Recommended Posts

O5 pekny video Kocicko,zvlast jak jste cca v 10ti lidech vymlatili ten 3ti warp a proti takovy presile :) Ale za tu asuru na tu wiznu v alde si nafackuj :clap:

To jsem se uklik ;) Jste vsichni zahlasili na VT najednou ze jdem po PF, tak jsem chtel nakliknout Miltanka, kterej sel vedle Korby. Timto se Korbovi omlouvam a Miltanku, ty pacholku, takhle se schovavat za slaby wizardiky ;)

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply
Neřikalo se, že po asuře je 2 sec no-move delay? Mně to přijde jako asura, odkutálení­ o dvě obrazovky a teprve pak vteřina s rukou v zemi :)

to uz je historie, delay uz neni. ta vterina s rukou na zemi je proto, ze chlastam bp a nehejbu se. Jinak po asure zadnej cooldown na pohyb neni.

Sice překlik jak pí­šeš, ale i tak sem se tomu nemohl nesmát ;):P

No ja se taky po takovy akci chytam za hlavu. Muj nejvetsi problem je, ze se "bojovej kurzor" objevi i na alianci. Je to videt ve videu, kde bezi Elric + Clown od RNR + ja a asuru jsem "dal" (jen cast time, efekt, ale samozrejme ze dmg zadnej) tomu clownovi. Noshift mam vyplej. Timto zadam o radu co s tim ;)

Hello kluci usati a devcata usata :)

Tedka budu 2 tejdny doma, kde mam krumpl PC, tak nemuzu nahravat. Teda muzu, ale hra mi pak bezi na 10 FPS v kempu na precastu (jinak asi na 15), takze ee. Misto toho jsem vam ale pripravil maly navod, podle ktereho si muzete nahravat videa sami.

Kouknete do Wiki na Koutky hracu, v mem koutku najdete potrebne informace.

http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:players_storage

Omluvte pripadne nesrovnalosti nebo chyby nebo neuplne informace, bylo to tak nejak narychlo splacany. Pokud tam uvidite nejaky chyby, tak to editnete (pouze pokud mate jistotu ze vase informace jsou spravne, nerad bych aby v mem koutku dochazelo k jeste vetsi dezorientaci :P ), nebo mi to napiste a ja to editnu.

Zatim hola hej a tesim se na vase viiidea ;)

Guest Baalberith

Hello kluci usati a devcata usata :)

Tedka budu 2 tejdny doma, kde mam krumpl PC, tak nemuzu nahravat. Teda muzu, ale hra mi pak bezi na 10 FPS v kempu na precastu (jinak asi na 15), takze ee. Misto toho jsem vam ale pripravil maly navod, podle ktereho si muzete nahravat videa sami.

Kouknete do Wiki na Koutky hracu, v mem koutku najdete potrebne informace.

http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:players_storage

Omluvte pripadne nesrovnalosti nebo chyby nebo neuplne informace, bylo to tak nejak narychlo splacany. Pokud tam uvidite nejaky chyby, tak to editnete (pouze pokud mate jistotu ze vase informace jsou spravne, nerad bych aby v mem koutku dochazelo k jeste vetsi dezorientaci :P ), nebo mi to napiste a ja to editnu.

Zatim hola hej a tesim se na vase viiidea ;)

docela slusny navod a tiez pridam ze som doma...nahravat sice mozem ale kvoli netu mam obcas sialene lagy nehovoriac o tom ze by som to na 64k uploadoval pol dna:D takze to asi nechame tentokrat na jahyho:D

Guest Baalberith

Mno mÄ by spí­Ä zájí­malo video z dneÄní­ch GW, sem s ní­m :P .

tak oki no, ked inak nedas:P

je to narychlo zosmolene a trosku moc skomprimovane kvoli prenosu ale aspon nieco :)

1Mbps, 800x600@15fps, 8:30, 65MB, DivX 6.4

jahyFTP

tak oki no, ked inak nedas:P

je to narychlo zosmolene a trosku moc skomprimovane kvoli prenosu ale aspon nieco :)

1Mbps, 800x600@15fps, 8:30, 65MB, DivX 6.4

jahyFTP

Video, ale mam jeden (jak jinak nez blbej) dotaz.

Proc video z gw ze dne 10.2. ma hned v uvodu 11.2. a soubor se jmenuje jako by to bylo ze 7.2. ?

EDIT: aha, tak to sry, ja se koukal jen na konec, soubory se pojmenovavaji obvykle RRMMDD, takze me nenapadlo ze bys to pojmenoval obracene :P

Guest Baalberith

Video, ale mam jeden (jak jinak nez blbej) dotaz.

Proc video z gw ze dne 10.2. ma hned v uvodu 11.2. a soubor se jmenuje jako by to bylo ze 7.2. ?

nj sry robil som to po polnoci, tak som sa sekol v datume.

A video sa vola GW100207.avi takze problem bude u teba, nevidim tam nikde 7.2

Guest Baalberith

wah rychlejsi ><

jinak video pekny :P hlavne scena jak si tam hrajete s kocou ;)

jeste otazecka:) bude nekde ke stazeni soundtrack ? xD

hehe, aky soundtrack?:)

Škoda ze Frost nenatáÄí­ video z Gw jak sme videl na jahy video jak tankoval +-10LW+ff bylo fakt super a myslim si že kdyby nedostal 2asury najednou tak se dostal až k Empu :)

Ps: Froste dobrej skill :(

Edit: SinX s linkou a EDP jak rozdavaj SB z hidu taky husty, jen chudak obet když nic neÄeká a je hned mrtvá :)

:)

Jaj ctu po nake chvili a chci podekovat :)

// Jinak v ty dobe kdy jahy natacel to video tak sem nemel zadnou redukci na neutral v mufleru.. :P

Guest Baalberith

Mam jedno low quality video

ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh...207(sepora).avi

To Baal. rendroval sem v podstate stejne douhy video co mas ty, ale u me je qualita nic moc a u tebe je vyborna, v tom nahravani videa primo do divx mas jaky nastaveni?

pri nahravani pouzivam toto:

nastavenie

a vysledna kvalita po nahrati pri priblizne 500MB na GW je:

video

ako vidis kvalita je dostacujuca aj moc a pri rychlom pohybe sa to nerozmazava

no já sem si dal takovou obrovskou megamózní­ práci že sem se zeptal baala a ten mi dovolil editovat jeho video .. doplnil sem ho o komment malinko a jinej zvuk a sestří­hal .. doufám že to nÄkomu nepřijde jako anti friendovský protože sem to chtÄl udÄlat jako reklamu na reborn tak nějak a poslat na youtube takže sem to nastří­hal aby baal vypadal jako brutální­ skiller (ale von vlastnÄ je :) ) a ostatní­ kolem nÄj spí­Ä jako lamky :) no prostě že si to brutálnÄ dává :( nejde mi o žádnou urážku ale spí­Ä reklamu a třeba to na tom youtube zabere.. bohužel se mi to podÄlalo takže to bude nejdří­v zejtra spí­Ä pozdÄjÄ .. takže esli nÄkdo nemá něco proti že sem to udÄlal neoficiálnÄ tak to Äasem hodim na youtube (máme pomalej upload - dalÄí­ problém :X ) a postnu odkaz

..p.s. nevÄřili byste jak se něco (vÄechno) může zmrvit když to opravdu nepotřebujete > dvojnásobná práce

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...